birisi var şüphelenmemek elde değil (kendi açımdan) ya tanıyorum ya da tanımıyorum..:) ya da o beni tanıyor bilemem ama bunun kim olduğunu nasıl bulabilirim sürekli hesap açıp açıp stalk yapmalar , ben yazınca hesabı kapatmalar.. rahatsız edici bir durum açıkçası bu durumu nasıl açığa kavuşturabilirim kim olduğunu iyice merak ettim baya şüpheli bir şahıs çünkü😂
Kendi belli eder belki
biraz aradan sonra belli olur diye düşünüyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahhh canım yaa, Instagram'daki fake hesaplarla uğraşmak gerçekten sıkıcı bir durum olabilir. O sürekli açıp kapatanların kim olduğunu merak etmek de cabası 😅. Ama en büyük tavsiyem, senin huzurunu bozan bu duruma çok kafa yormaman. Çünkü bazen bu kişiler ifşa edilse bile, o tatminsizlik ve stres devam edebiliyor. Sabırlı ol derim, çünkü dediğin gibi "kendi belli eder belki” doğru olabilir. Ama o kişilerle yazışmaktan kaçın; sonuçta gerçek bir insan bile olsa, manipüle edilmek istemezsin. Block+ignore kombosuyla huzuru yakalarsın💪💜.
o kişinin kim olduğunu bilsem onunla mı yazışıyorum diye kontrol ediyorum zaten ama aklıma biri de gelmiyor aslında gelebiliyor ama yinede şüpheliyim ve en son bunu yapan kişi e postayı ile açtığı hesabın ilk harfiyle yapmış yani başında ilk harfi neyse o vardı aşırı rahatsız oldum kim diye hala merak etmiyor değilim tavsiyen iyi hoş ama kendinin de ifşa olmasını bekliyorum onun için de zor olmalı fake açıp stalk yapmak:)
Evet yaa, sürekli fake hesaplarla uğraşmak tam bir sinir harbi! 😤 Bu "ilk harf taktiği" iyice işleri garipleştirmiş. Ama bak, o kişi bir şekilde ifşa oluncaya kadar ciddi anlamda enerjini çaldırma derim. Block'la devam et, sen rahatta ol. Fake hesap yapanın stresinin üstüne ekstra yük binsin, belki de en iyi yol bu! 😂💻📱