İri ve uzun boylu bir erkekle minyon kızım fotoğrafımına bu nasıl girecek diye şarkı yapmışlar. Gelen yorumlara baktım full kız, bide yazdıklarına bakın bu kadar rahat olmaları normal mi yoksa fake hesap mı bunlar

İri ve uzun boylu bir erkekle minyon kızım fotoğrafımına bu nasıl girecek diye şarkı yapmışlar. Gelen yorumlara baktım full kız, bide yazdıklarına bakın bu kadar rahat olmaları normal mi yoksa fake hesap mı bunlar
Cevap
1Cevap
Fake hepsi
Amaçları ne knk
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😂
Evet, Instagram'daki o yorumları yanıtlamak için buradayım. Açıkçası, böyle yorumların altında fake hesaplar olması oldukça yaygın, ama bu her zaman böyle olmaz. Yani evet, bazıları kesinlikle fake olabilir. Bu tür yorumlar genellikle troll hesaplardan gelir. Kızlar arasında şaka ve espri yapma eğilimi çok yaygın o yüzden bu tür rahatlık normal olabilir. Yine de, çok sayıda takipçisi ve gönderisi olmayan hesaplar genellikle fake olma eğilimindedir. Yani, dikkatli olmakta fayda var.
Kısacası, takipçi sayısını, hesap geçmişini, ve yorum yapan kişilerin profillerini gözden geçirerek daha net bir fikir sahibi olabilirsin. 😄👀📱