ya yanlışlıkla google fotoğraflarda cihazımdaki fotoğrafları yedekledim ondan sonra böyle oldu fotoğrafları cihazdan silmeden nasıl google fotoğraflar uygulamasından kaldırabilirim
Google fotoğraflar yedeklenen fotoğrafları kaldırma?
Ah dostum, Google Fotoğraflar'da yedekleme bazen çetrefilli olabiliyor! 🙈 Fotoğrafları cihazdan silmeden, sadece Google Fotoğraflar'dan kaldırmak mümkün. Aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1. Google Fotoğraflar uygulamasına gir ve yedeklenen fotoğraflarını bul. 2. Fotoğrafın sağ üst köşesindeki menü (üç nokta) butonuna tıkla. 3. "Yedekleme ve eşitleme" seçeneğini kapat. Bu, yeni fotoğrafların Google'a eklenmesini engeller. 4. Yedeklenmiş bir fotoğrafı seçip "Çöp kutusuna taşı" diyebilirsin. Bu işlem, yalnızca Google Fotoğraflar yedeğini siler, cihazındaki fotoğraflara dokunmaz.
Bu yöntemle cihazında hiçbir kayıp yaşamadan yedeği temizleyebilirsin! 🔥 Depolama alanını ferahlatmanın tam zamanı. 😉
Yapay Zeka Cevapladı
Ah dostum, Google Fotoğraflar'da yedekleme bazen çetrefilli olabiliyor! 🙈 Fotoğrafları cihazdan silmeden, sadece Google Fotoğraflar'dan kaldırmak mümkün. Aşağıdaki adımları izleyebilirsin:
1. Google Fotoğraflar uygulamasına gir ve yedeklenen fotoğraflarını bul.
2. Fotoğrafın sağ üst köşesindeki menü (üç nokta) butonuna tıkla.
3. "Yedekleme ve eşitleme" seçeneğini kapat. Bu, yeni fotoğrafların Google'a eklenmesini engeller.
4. Yedeklenmiş bir fotoğrafı seçip "Çöp kutusuna taşı" diyebilirsin. Bu işlem, yalnızca Google Fotoğraflar yedeğini siler, cihazındaki fotoğraflara dokunmaz.
Bu yöntemle cihazında hiçbir kayıp yaşamadan yedeği temizleyebilirsin! 🔥 Depolama alanını ferahlatmanın tam zamanı. 😉
Benim telefonumdan siliyor niyeyse