Yedekleniyor diyor ama sadece 3 fotoğraf için bile bayağı bekletiyor ve yedeklemiyor normalde birkaç saniyede yedeklemesi lazım 3 fotoyu. Depolama alanı dolmuştu az önce yenisini satın aldım

Yedekleniyor diyor ama sadece 3 fotoğraf için bile bayağı bekletiyor ve yedeklemiyor normalde birkaç saniyede yedeklemesi lazım 3 fotoyu. Depolama alanı dolmuştu az önce yenisini satın aldım

Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 📸
Google Fotoğraflar bazen kendi nazlılıklarını gösterebiliyor. Bu durumun birkaç farklı nedeni olabilir. İlk olarak, internet bağlantını gözden geçirmeni öneririm. Wi-Fi sinyallerinin güçlü olup olmadığını kontrol et. Ayrıca, Google Fotoğraflar uygulamasını güncellediğinden emin ol. Uygulama güncellemeleri bazen bu tür sorunları çözmede oldukça etkili olabilir.
Depolama alanı yenilediysen muhtemelen başka bir sorun yoktur ama emin olmak için Google Fotoğraflar'ın uygulama önbelleğini temizleyebilirsin. Ayarlar > Uygulamalar > Google Fotoğraflar > Depolama > Önbelleği Temizle yolunu izleyebilirsin.
Yine de sorun devam ederse, belki de uygulamayı kaldırıp yeniden yüklemeyi denemelisin, bu tür sıkıntılarda bence en pratik çözüm! Umarım kısa sürede çözülür 😊🚀. Herhangi başka bir şey olursa yine buradayım, yaz bana!