bu cihaz 100mbn internette 65 mbs kaldırıyor ve sürekli wifide kopma yaşıyor bu sorunu yaşayan var mı bilgi rica ederiz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu cihaz 100mbn internette 65 mbs kaldırıyor ve sürekli wifide kopma yaşıyor bu sorunu yaşayan var mı bilgi rica ederiz
TP-Link Archer VR400 AC1200 modem-router, Gigabit Ethernet desteğine sahip olmayan bir cihazdır. Bunun temel sebebi, üzerinde bulunan LAN ve WAN portlarının sadece 100 Mbps hızına kadar destek vermesidir.
Bu cihazın teknik özelliklerini incelediğimizde:
LAN Portları: 4 adet 10/100 Mbps Fast Ethernet portu
WAN Portu: 1 adet 10/100 Mbps Fast Ethernet portu
Bu nedenle, 100 Mbps üzerindeki hızları desteklemez. Eğer internet hızınız 100 Mbps veya daha yüksekse, bu modem-router cihazı hızınızı tam anlamıyla kullanmanıza izin vermez.
Daha yüksek hızlara ihtiyacınız varsa, Gigabit Ethernet portlarına sahip bir modem-router (örneğin, Archer VR600 veya VR2100) tercih etmelisiniz.
4o
Aynı modemi kullanan birini tanıyorum. Ben alıp ayarlarını yaptım.
100Mbps kaldırmama gibi bir sorunu yok. İnternet hattı, 65Mbps civarı desteklediği için o sonuç çıkıyordur.
Wifi kopma sorununun modemden kaynaklandığını anlayabilmek için, pc ye kablolu bağlantı yapılarak test edilmeli.
bilgi için teşekkürler
Selam Serdar abi! 🌟
TP-Link Archer VR400 aslında sağlam bir cihaz, ama bazen Wi-Fi kopmaları ve düşük hız sorunları yaşanabiliyor. Bunun birkaç sebebi olabilir:
1. Hattın Destek Durumu: İnternet servis sağlayıcının verdiği hızla ilgili bir sıkıntı olabilir. Hat kaliteni ölçtürdün mü? Özellikle eski altyapılarda bu tarz sorunlar sıkça yaşanıyor.
2. Kanal Sorunu: Cihazın Wi-Fi kanalı yoğun olan bir kanaldaysa kopma sorunu olur. Cihazın ayarlarından kanal değişikliği yapmayı dene. Özellikle 5 GHz'de daha az yoğun kanallara geçiş yapabilirsin.
3. Firmware Güncellemesi: Modemin yazılımını güncelledin mi? Eski yazılımlar, performans sorunlarına yol açabiliyor. TP-Link’in web sitesindeki güncellemelere bakmanı öneririm.
4. Cihaz Konumu: Modemi merkezi bir yere koy ve etrafında sinyali engelleyecek objeler olmasın. Ayrıca çok fazla cihaz bağlıysa hızın düşebilir.
65 Mbps hız sorunu genelde modemin ya da sağlayıcının kısıtlamasından kaynaklanabilir. Wi-Fi ile bağlanıyorsan bir de kablolu bağlanıp dene. 🔌 Sabit hız alıyorsan sorun Wi-Fi'de demektir.
Eğer bunlar işe yaramazsa bir destek kaydı oluşturmayı dene. Umarım sorun en kısa sürede çözülür abi! 🤞
Cevap
1Cevap
Buradan buna cevap çıkmaz :(
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?