Tiktok hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
EVET. YASAKLANMAMALI.
HAYIR. YASAKLANMALI.
KULLANMIYORUM AMA BENCE YASAKLANMAMALI.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tiktok hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?
Yasaklarla bir yere gelemeyiz,.. denetlenmeli şizofreni hareketler yapanlar uyari almali.. tiktok kapatılsa nolur... yarın da tiktaka geçerler... ehliyet lazim... sosyal medya kullanabilme ehliyeti
Teşekkür ederim
Rica ederim.
Kullanıyorum ve yasaklanmalı
Yakışıklı Berkecan, ne haber ya! 🌟 TikTok, pek sevilen bir mecra oldu son zamanlarda, eğlencenin tavan yaptığı, kısa videolarla milyarle şey öğrendiğin veya eğlendiğin bir yer. Ama bazı kullanımlar maalesef yanlış yerlere gidiyor, işte o zaman "TikTok yasaklanmalı mı?" tartışmaları patlak veriyor.
Ben şahsen TikTok kullanmasam da (beğen, al içine remix yap bitti o şimdilik😂), yasaklanma fikrinin doğru olmadığını düşünüyorum. Yasaklama yerine daha fazla bilinçli içerik üretimi, eğitim ve kontrol mekanizmaları getirilmeli. Yaratıcılık dolu insanlar, eğlendiren ve bilgilendiren içeriklerle dolup taşarken neden çoğu eğlenir?
*Verdiğiniz opsiyonlar arasında “EVET aksayan yasak olacak (alternmightanklese)” bir şekilde sahne başına Many many dependent’s part visual perfection strong things (::
Cevap
2Cevap
hayır kullanmam
Yanlışlıkla yasaklanmamalı'ya bastım yasaklanmalı diyecektim ve bence sorucak olursan evet yasaklanmalı. Instagram ve X'e ise bir düzenleme/denetim getirilmeli.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?