Samsung watch 6 şarjı çok çabuk bitiyor?

Ben bunu bir tık ben sadece şarj diyen tek bir sorunla ilgileniyorum onun haricinde başka şarj yiyen bir şey de uğraşmıyorum o da her zaman açık ekran onun haricinde başka şarjı yiyen bir şeyler uğraşmıyorum ama şöyle bir şey ve bu benim sinirimi bozmaya başladı yürüyorum ve yürürken benim adımlarımı saymaya başlıyor otomatikman ya da kalbim hızlı atıyor attığı zaman da hemen ölçmeye çalışıyor bunları ben ne zaman istersem o zaman çalışabilir hale getirme şansım var mı yani mesela atıyorum saat içerisinde kalp kısmına girdim ne kalbimi örtsün ya da ne bileyim EKG kısmı ben bastığımda çalışsın ama o ayarları bir türlü bulamadım nereden kapatılır nereden yapılır falan bu saatte de yeni aldım fazla kurcalamak da istemiyorum ama şarjı çok çabuk bitiyor başka bir bilginiz varsa şarjını çok çok bittiyle alakalı bana söyleyin ama her zaman açık ekranı kapatmam çünkü çok hoş duruyor şöyle kapatırım gece kapatırım onun haricinde açık kalacak ama ve bu saatin bir güzel özelliğini buldum bunu ne Halkbank yapıyor ne Garanti yapıyor ne ile Denizbank yapıyor şu ana kadar onları görmedim maksimum uygulamasıyla birlikte kartınızı saate ekleyebiliyorsunuz ve saati çevirdiğinizde ödemeniz gerçekleşiyor ama bu halkbank'ta şöyle işler ya da diğer bankalarda onları pek bilmiyorum kullanmadığım için ama aynısıdır kredi kartının olması gerekiyor temassız ya da NFC özellikli cihaz ile ödeme yaparken kredi kartımı kabul ediyor ve bu çok saçma ama iş Bankası yani maksimum asla böyle bir şey yapmıyor tabii iş Bankası yapıyor iş bankası'nın normal uygulamasına indirdiğinizde kredi kartı istiyor ama maksimum uygulamasını kullandığınızda fark etmiyor
Samsung watch 6 şarjı çok çabuk bitiyor?