Aga bana bildiğim şeyleri söylemeyin parlaklık falan kıs ekran resmi değiş uygulama yükle diye kesin çözümler söyleyin herkes faydalansin yokmu söyle telefoncu bide kalibrasyonu önerirmisiniz marka samsung not 3 n9000q
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni batarya aldim bişey değişmedi bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece ilk 3 gün ise yaradı orjinal sarj kullanıyorum
Samsung telefonumun şarjı çabuk bitiyor, ne yapmalıyım?
Bilmiyorumki normaldi ilk başta sonra gitti ipin ucu bide knk bu şey pil varya ne kullanıo bakiosun baktım bişey yok en çok kullanılan %3 bide batarya kalibrasyon önerirmisin
Rica ederim. ayrı telefon bende de var bi 7 senelik hemde aynı batarya sorunu bende de var birden kapanıyor birden kasılıyor sonra bataryayı söküp tekrar filan açıyorum daha reset atmadım ama ne olur bilemiyorum
Knk bende dertliyim bu telden ya ama güzel telefon şarj çok çabuk bitip knk bi bataryayi kalibre et istersen bak ise yaroycakmi o videoyu izle bana dmden Yaz sana link atim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bataryayı değiştirdikten sonra yine olmuyorsa bi reset atabilirsen iyi olur
Knk 7 8 kez hard reset normal reset attım aynı
o zaman kullandığın uygulamalar yiyor
Yok knk instagram tiktok wp o kadra
peki bu kadar yemesi neyden sonra başladı
Bilmiyorumki normaldi ilk başta sonra gitti ipin ucu bide knk bu şey pil varya ne kullanıo bakiosun baktım bişey yok en çok kullanılan %3 bide batarya kalibrasyon önerirmisin
kalibrasyon derken nasıl yani
youtu. be/R3A2QgnQ_90 bu videoya bakabilirmisn
Linki tam atamadim kopyala gogle yapıştır olmuş xperim düşük ya
bilemiyorum hem gerekte yok aslında çünkü reset atıyorsun
He knk ne diyimk8
ya yine bi reset at normal fabrika ayarlarına döndür bir daha dene olmadı kalibre et
Peki knk saoll
Rica ederim. ayrı telefon bende de var bi 7 senelik hemde aynı batarya sorunu bende de var birden kapanıyor birden kasılıyor sonra bataryayı söküp tekrar filan açıyorum daha reset atmadım ama ne olur bilemiyorum
Knk bende dertliyim bu telden ya ama güzel telefon şarj çok çabuk bitip knk bi bataryayi kalibre et istersen bak ise yaroycakmi o videoyu izle bana dmden Yaz sana link atim
yok ben ellemem ya orjinal hali en iyisi belki bi reset atarım daha sonra o kadar ama senin ki zaten gitmiş sen yap işte
Knk 2mizde topu birbirimize atiozzz
şimdi ben bir şey yapmıcam için olay sensin zaten ben sana diyorum ister yap ister yapma topu bana atacak bir şey yok
Hacıt telefonu değiştir
Knk en kötü tel 2000
Öyle ama en azından yeni, idare eder biraz
Knk ne bilim yaa
Note 3 çok eski batarya değiştirsen de kullanamazsın en azından 2. el az kullanılmış yeni model falan bak
Peki knk saol senin telefonun markası ne memnunmusun
Huawei benim memnunum ama benim de eski 3 yılı geçti
Hmm peki
Battery değiş napican başka?
Knk soruya tekrar bak güncelledim
Telefonu güncelle? Reboot yap
Nasıl olcak o
Youtube bak simdi burdan uzun olur anlatayım
Hard reset gibi biseymi
Evet
Yaptım onu bir kari yok
At çöpe o hsldey