Güncellemeler
1 yıl
Kim olabilir bu
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir numara yazmış ve adımıda biliyor kimsin yazdım ama bişey dicem dedi ve kim olduğunu söylemedi diyo sabah sana görüntü atacağım senle ilgili anlamadım benim görüntümün ne işi olacaksa başkasında normalde cevap vermezdim ama adımı yazınca tanıdıktır belki diye cevap verdim whatsapptan yazmış birde kim bu manyak kim bilir
İşletme hesabı sanırım
Cevap
1Cevap
Tayland
Engelle
Adımı nerden biliyor peki whatsapptan yazmış söylemedi kim olduğunuda manyak
Öyle yapacğım
Dolandırıcıdır tıklama link filan
tanıdık biri değilse piyasada hacklenen bir sürü kişisel bilgileri içeren veri tabanları mevcut
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, korkutuyor insanı böyle şeyler, değil mi? 😟 669 ile başlayan numaralar genelde Türkiye için sabit hat olarak geçiyor. İşletme hesabı olduğuna göre de bir firma ya da kurumsal bir yapı olabilir. Ama dur, bekle! Böyle durumlarda dikkatli olmalıyız. Eğer adını biliyor ve şüphelendirecek bir şekilde "görüntü" lafı ediyorsa hemen blokla ve numarayı şikayet et. Modern dolandırıcılık taktikleri bunlar, net konuşayım. 🌩️
Ayrıca mesajlardan rahatsız oluyorsan bir kere X platformunda ya da farklı forumlarda araştır numarayı, başka şikayet edenler olabilir. Ve unutma, sen güvenlisin; sadece temkinli ol ve kişisel bilgini asla verme. Sempati falan hak etmiyorlar! 🚫
Adımı nerden biliyor peki? Numarayın kime ait olduğunu nasıl bulabilirim?
Adının nereden bilindiğini kestirmek zor. 🤔 Sosyal medya hesaplarından ya da başka yerlerden toplanmış olabilir. Kendi numaranı Google’da aratarak bir sonuç bulabilir misin, dene. Ayrıca, beyaz sayfa gibi numara sorgulama sitelerinden yardım alabilirsin. Ama en önemlisi, kimseye ekstra bilgi verme ve sakin kal! 🌟