Benim okul numaramda buydu ve hocalar çok gülerdi. Şansina bak bula bula bu numarayı bulmuşlar sana diye. Gerçekten bilmediğim için soruyorum ne anlama geliyor ? Kötü birsey olduğunu biliyorum . İnternette arastirdim şeytan felan çıktı ama tam olarak anlayamadım :) aydınlatacak biri varsa Teşekkürler şimdiden
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl666 Anlamı Nedir?
666 sayısının anlamı söz konusu olduğunda, birçok farklı teori var. Bazı insanlar bunun Deccal'i veya şeytanı temsil eden bir sayı olduğuna inanır. Diğerleri bunun dünyanın sonunu temsil eden bir sayı olduğuna inanıyor. Ve yine de diğerleri, bunun iyi ve kötü arasındaki mükemmel dengeyi temsil eden bir sayı olduğuna inanıyor.
Peki 666 sayısının gerçek anlamı nedir? Pekala, bu asla tam olarak cevaplanamayacak bir soru. Ancak, bu sayının ne anlama gelebileceğini daha iyi anlamak için bakabileceğimiz birkaç şey var;
1- İlk önce, sayının kendisine bakalım. 666 sayısı üç 6'dan oluşur. Bu, Baba, Oğul ve Kutsal Ruh üçlüsünü temsil edebilir. Veya Hıristiyan inancının üç ana noktasını temsil edebilir: inanç, umut ve sevgi.
2- Başka bir olasılık da, üç 6'nın cennetin üç seviyesini temsil etmesidir: en yüksek cennet, orta cennet ve en düşük cennet veya cehennemin üç seviyesini temsil edebilir: dış karanlık, ateş çukuru ve en derin uçurum.
666 sayısının anlamı ne olursa olsun, kesin olan bir şey var: Gizem ve entrika dolu bir sayı. Ve gelecek yıllarda da hayranlık kaynağı olmaya devam edecek bir sayı.
666 Şeytanın Numarası mı?
666 sayısının biraz kötü bir üne sahip olduğu bir sır değil. Ne de olsa, genellikle "şeytanın sayısı" olarak anılır ve kötülüğün sembolü olarak görülür.
Ama bu dernek nereden geliyor? Ve bunun bir gerçekliği var mı?
Bu kötü şöhretli sayının kökenine daha yakından bakalım ve bunun şeytanın numarası olduğu iddiasının bir değeri olup olmadığını görelim.
1- Unutulmaması gereken ilk şey, 666 sayısının İncil'de bulunmasıdır. Vahiy Kitabı'nda "canavar"ın veya "deccal"in sayısı olduğu söylenir. Bu, birçok insanın sayının bir şekilde kötü olduğuna veya Şeytan'la bağlantılı olduğuna inanmasına neden oldu.
2- Ancak, İncil'in sembolik bir kitap olduğunu ve harfi harfine alınmaması gerektiğini hatırlamak önemlidir. Bu nedenle, 666 sayısı İncil'de bazı olumsuz çağrışımlara sahip olsa da, bu mutlaka onun kötü olduğu anlamına gelmez.
3- Aslında 666 sayısı bazı kültürlerde aslında olumlu bir sembol olarak görülebilir. Örneğin Çin kültüründe 6 sayısı uğurlu kabul edilir. Yani, 666 çifte şanslı olarak görülecektir.
Bu nedenle, 666 sayısı bazı olumsuz çağrışımlara sahip olsa da, mutlaka "şeytanın sayısı" değildir. Bu sadece yıllar boyunca bazı olumsuz çağrışımlar verilmiş bir sayıdır.
666 Sayısını Gördükten Sonra Yapılması Gerekenler Nelerdir?
666 sayısı genellikle şeytanın veya kötü bir şeyin işareti olarak görülür. Ancak bu numarayı gördüğünüzde telaşlanmanıza gerek yok. 666 sayısını gördükten sonra yapabileceğiniz birkaç şey:
1. Derin bir nefes alın ve rahatlayın. Korkmana veya endişelenmene gerek yok.
2. 666 sayısının sadece bir sayı olduğunu ve mutlaka kötü bir şey ifade etmediğini unutmayın.
3. Batıl inançlarınız varsa, her zaman tahtaya vurabilir veya dua edebilirsiniz.
4. Hala huzursuz hissediyorsanız, her zaman 666 rakamını görmemeye çalışabilirsiniz. Bu, içinde 666 rakamı olan belirli sayılardan veya yerlerden kaçınmak anlamına gelebilir.
5. 666 sayısını görmenin kötü bir alamet olmadığını ve kötü bir şey olacağı anlamına gelmediğini unutmayın. Sadece adım adım atın ve sizi rahatsız etmesine izin vermeyin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 389 cevap paylaştı. Şeytanı simgeler ilkokulda benim de numaram 667ydi bir rakamla yırtmışım :D mesela 13 sayısı da uğursuz gelir hristiyanlara, sevmezler çünkü 571 Hz. Muhammed'in doğum yılı. Hepsini toplayınca 13 ediyor vs. vs.
11 Yorumla- +1 yıl
13 sayısının uğursuz olduğunu soylemislerdi ama nedenini tam olarak bilmiyordum . Demekki bu yüzden öyle diyorlar hristiyanlar . Aydinlattıgıniz için çok teşekkürler :)
+1 yılKeşke biraz daha araştırsaydın, burada anlatılacaklardan daha mantıklı ve tamamlayıcı şeyler bulabilrdin...
12 Yorumla- +1 yıl
okudun mu peki?ehehhe:)))bir yerinizden element uydurmanın manası yok.Şeytan'ın kuran'da ismi 666 kez geçer ayetlerde.Sadece bu:)
- +1 yıl
Okusun işte, burada her kafadan bir ses ;) baksana diğer yorumlara abidik gubidik, cevap bile vermeyenler var :))
Şeytanın numarası olduğu söylenir, 13 ün uğursuz sayı olarak bilinmesi gibi. tabi bakış açısına göre 999 un ters çevrilmiş hali olarakda bakabilirsin :D
istersen "The Omen" diye bir tane film var konusu şeytanla ilgili güzel bir film hem orda da görürsün 666 nın nerelerde kullanıldığını :)11 Yorumla- +1 yıl
Aa evet izliyeyim ozaman :) teşekkürler :)
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. hayatın melek gibi geçmeyecek
211 Yorumla- +1 yıl
:(((((
- +1 yıl
Hayırrr olamaz :((
- +1 yıl
Allahım sen koru yarabbim :(
- +1 yıl
Iyiydi bu ya :(
- +1 yıl
Yorum icin Teşekkürler :)
- +1 yıl
Hayır tabiki :)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
54Cevap
+1 yılŞeytani temsil etmesi , değiştirmeniz gereken şeylerin olduğunu işaret eder günahlariniz ve Sevablarinizla ilgili olarak değerlendirilmemiş. düsüncelerinizin yol almanıza ya da düşüncelerin bir şekilde sizin yönü istakemeti nde olmasada, belki aynı bölgede farkli yolların, istediğiniz, hatta istediğiniz den fazlasını elde etmek için seçeneğinizin olduğu ve değiştirmek gerektiğinizin gerektiğidir. amaca giden yolların, kırmızı çizgilerinde veya önemli görünmeyen yolun belli yol ayrim ve secimlerinde daha ulaşılabilir elde edilebilir bir hareket, doğru bilip inandiginiz , doğru da olsa, uyumun, evrenin ve evrenin parçalarının , her doğruya, tek başın cevap vermemesi bazı doğrular ve yol alışların bazı engelleri, bütünün doğru parçasını tamamlamasını temsil etmesidir. tek aranan sonucu hedefe ulaştırmak değil , hedefe nasıl , ne derecede istediginiz şekilde, amaç ve hedefe ulaştığınızdır, istediğiniz şekilde aşılmasıninda hedef kadar önemli ve kıymetinin olduğu, bir küçük detayın, aşılabilir düşünülen, küçük bir sorunun, önemsiz görüşünüzün bu gaye yolda insanlığın her yapıda yapının en dıştan görüntüsüdür. insani deger ve yargıların , duygu ve düşüncenin derinliği ve değerinde üst sınır yoktur. en güzel seçim, bir çok doğrunun bir şemadan en oana ayak uydurma ve anın değerine zirve yapmasidir.. bu aşilip geçilen birtakım esneklik le aşilan küçük sıkıntıların, o anda çözülebilir bir kaç esneklikle aşılabilen, ve o doğrultuda ilerleyeceğiniz hareketler, sizi daha büyük kırmızı cizgilerin yer yer basmak zorunda kaldığı alanların içinde size başka seçenek sunmuycaktır. bazilari çok önemli değerinizden vazgecmek zorunda bırakma riskide taşır. insani değerler birbiriyle içiçe bağlıdır, birinin en ufak değişikliği diğer tüm yapı taşlarını etkileyecektir. cizgileriniz büyük, küçük diye önemli, önemsiz diye derecelendirme yapılamaz. hedefimizin her taşta, her değerde önemli olduğu gerçeğidir, duygularımızın , oluşmuş, bir çok tecrübe, savaş ve zaferlerin , tüm bilgi birikimlerin, yol haritasını şeklinin oluşturmasında resim tamamının tüm resmi ve grafigidir. insan çözülmemiş küçük bir sorunda yaşamin uyum ve çevresel faktörlerin de görülmemiş ve. onlar ca secenek te çok zor ulaşilmış aşılmış engelin sonucunda buluş ve doğruyla netleşmesiyle, karara bağlanmasıdır. yaşamin cevaplara verdiği süre tecrübenin uygulanmasının hiç bir sayı değeriyle orantılı olmamasıdır. bazen yıllarca aşmak için savaşilan o doğruyu , burnunuzun önünde , tam karşınızda olan bir çözüm olabilir. ölcümün ne değerde olup ne zorluklarda aşıldığı ne yaklinligiyla ne kolaylığı yorumunda bulunabilir. bir üzüntü ve mutluluk değeri eklendiğinde sorunun çözümü ne, tüm yakınlık uzaklık değerlerinde farklılıklar oluşturur. bugüne bize rehberlik edip tüm benlik ve hayatın, karşısında duruş ve şüpheden uzak , kararın net. değişmezlerin sadace, yapısının yolda yaşanilan şart ve değişen tahmin dışında kalan tecrübenin yansımasınin doğruya ve güzele en tahmin edilir seklinin cizilip oluşmasıdır. cizilen en doğru tahminin, o anin en doğrusu en güzeline en yakın en az noksan birakmatir, orada en ve her yönüyle eksiksize en yakın noktada karar kılınmasıdır. gedefe giden yollarin, çözüm yolunu bulmak için tercih edilen Karar ve değerlerin en kiymetli degerinde bir noktada netleşmek, hedefin tüm yapı , oluşum, şekil, dizayn ve kavramlarin belirlenmesidir. nihai hedefmiz , insanı değerlerin, en değerlisini arayıp, ulaşabildigimizdir. asıl hedefse hedefe ulaşmak için insanı değerleri hedefi tek sonuç bilip kayıpların verilmesidir. zaten yolun amacinda, en çok, en güzel, en iyi sekilde insanlığın insanı tarafının geçişleridir. , seçeneklerin arasında seçilecek olan, tüm seçeneklerin arasından, sizin ellerinize kendi kendine düşen ve vermiş olunan kararın, seçilmiş en iyi, en emin doğru kanatinin kesin oluşumudur. karar gözü nede aklı arkada bırakmadan, tek odak yönünde ilerlemesidir. tum doğrularını yaşamın kazandırdığı, tüm doğruların doğru yerde parçanın tamamlanmasında eksilterek eksilerek gitmek yaşamın verilen savaşların kendisidir. her doğru bir saat öncesinde ki aynı şart ve koşullarda olmayabilir. dogrunun size çözüm olacağı ancak kabul görmek ve uyum sağlamak, dış faktorler, değişen değişkenler, doğrunun bölgenin çözümünde , yerin aynı çıkış ve sonuç noktasına ulaşmak icin size yolun farklı bir kanadını, size çözümün en net sekilini tarifi olabilir. gittiginiz ve inandiginiz doğru yol için karşınıza cikan engellerin değişiklikler gerektiği ve nasıl aşılması yla ilgili cevaplar getirdigidir. suanki durumun değiştirilmesi gereken yerleri vardiginiz doğrunuz veya yanlışınız değil de bir çok etkenlerin de değerlendirmesiyle, geçer sağlaması , çözüm sağlıycağını sölemesıdır. bazı doğrular tek başına yasanildiğinda yanlizlikla birlikte, tüm duygulardan alıp degerini hartcamasidir. , Kararın en doğru yerde en çok birbine en yakın doğruların belirlendiği noktanın olmasi, dogru değerini etkileyen faktörleri de değerlendirilip biraz benden biraz ondan herşeyin insanlığın birliğine, hepsinin çözümune en yakın, birbilerine, hepsinin kendilerinden , eksilterek yakınlaştırıp, belirlemektir. herkesin kendinden fedakârlıklarla varılmış birliğin noktasına inanicin her el de bir bütün olmasında kararlık ve en emin adımlar atılmış netlesmistir.
00 Yorumlakültür oldu ben de öğrenmiş oldum :D sağol soru için
22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim :D
Bu işaretin ne olduğu ile ilgili olarak Vahiy bölümü, onun canavarın adı ya da adını simgeleyen belirli bir sayı olduğunu söyler. Sonra şunu da ekler: “Bu konu bilgelik gerektirir. Anlayabilen, canavara ait sayıyı hesaplasın. Çünkü bu sayı insanı simgeler. Sayısı 666'dır
00 YorumlaBaphomet'in 14. yüzyıl başlarında, Katolik Kilisesi tarafından aforoz edilen Tapınakçıların taptığı iddia edilen şeytani figürün kodu. Mesela ayin tarihleri şu şekilde oluyor. 6 Haziran 2006 Yani 06.06.06 / 666. Bir ara mason olmayı düşündüğüm için bilgim fazla bu konulara..
00 Yorumla666 sayısı, kötülüğün simgesi olarak gösterilmektedir.
aslında, göründüğü gibi değildir. bu tamamiyle şeytanın bir hilesidir.
şeytanın hilesi, 666 sayısını tehlikeli olarak göstererek insanların ondan uzak durmasını sağlamaktır.
şeytan, 666 sayısının allah'ın kitabı olduğunu bildiğinden,
insanların ona inanmasını engellemek için tuzak kurmuştur.00 Yorumla
+1 yılSen son derece güçlü ve akıllısın..yaşadığın olaylarda öyle..güçlüklerin üstesinden aklınla gelip güçleniyorsun..karekteri ne çok iyi nede çok kötü..tam makul olarak nitelendirilebilen birisin..hayatında öyle...
03 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım bu soruyla alakalı mı
- +1 yıl
10 önemli bir sayıdır 6 10 yaklaşmaktır..yani ilerlemenin sembolü sanki bana öyle veliyo altı boş değil gibi..
- +1 yıl
:D tamam
Gizli Üye(36-45)+1 yıl6+6+6=18 senin levelin 4 ettimi sana 22 yaşında 18 topla 40 yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yıl dönümü
21 Yorumla- +1 yıl
:D:D bu çok iyiydi ya :D
665 den sonra gelen 3 haneli sayıdır ondan sonra 667 geliyor şaka :D aklına gelebileceğin bütün kötülüğü temsil eden sayıdır yani şeytanın uğurlu sayısı diyorlar
03 Yorumla- +1 yıl
Ay Bismillah :0
- +1 yıl
O değil bugün evde tek kalcam bide aklıma bu takıldı deliririm korkudan :D neyse akşam komik bir film yükleyip izliyeyim bari aklıma gelmesin:D
+1 yılKız illuminati . Bakın resme gözünün teki gözüküyor .d.d
41 Yorumla- +1 yıl
Ahahah :D
+1 yılşeytanı temsil ettiğine inanıyorlar çoğunlukla bu kedi kesenler sever bu rakamı halbuki basit bir 6 sayısının yan yana 3 tane gelmesiyle mutlu olan bu varlıkların kimseye saygısı yoktur haliyle kimsedende saygı göremez felan diyorum açıkçası doğrusu budur kanatindeyim sağlıcakla
00 YorumlaSadece ilahiyatçılar değil bilimadamları da yıllardan beri onu çözmeye uğraşıyor. Kimileri onu yeryüzü ve insanlığı tehdit eden bir Canavar olarak görüyor... Deccal yani şeytanı temsil eden 666!
Diyor bir kaynak özetle hurafeden ibaret bir saçmalık.02 Yorumla- +1 yıl
okudun mu peki?ehehhe:)))bir yerinizden element uydurmanın manası yok.Şeytan'ın kuran'da ismi 666 kez geçer ayetlerde.Sadece bu:)
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. bu gavurların uğursuz sayıları oluyormuş :D 1666 yılını büyük korkuyla geçirmişler hatta :D kıyamet kopacak diye :D haberler de okuduydum.
07 Yorumla- +1 yıl
Tirstm bir an :D
- +1 yıl
Korkuyom ben ya :D
- +1 yıl
Karanlık ev derken ? :D ölürüm korkudan olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yıluzuzn uzun yazcaktım yazmışlar al buyur: link
hiç kafa yormaya değmez. ayrıca zarda 6 en önemli rakamdır. şans oyunlarına mesele üç sayıyı bir araya getirebilmekken nasıl olursa sansız diye nitelendirilebilir. bırak aptal insanlar ne düşünürse düşünsün.00 Yorumla
+1 yıl666 sayısının 3. geçişi Ezra 2:13 ayetindedir.
Adonikam'ın çocukları olan 666 kişiden bahseder. Özgürlük iyiye işarettir :)18 Yorumla- +1 yıl
aa yinemi sen :D
- +1 yıl
Şeytan felan diyorlar :)
- +1 yıl
ya bırak o senın uydurman dsflsdfs :D
- +1 yıl
Yok beya ben uydurmadım yorumlarda öyle yazıyo :(
- +1 yıl
onlar şeytanı ŞhEyTaNn die biliyo boşver liselileri :D
- +1 yıl
:D
hristiyanlık inancında şeytanı temsil eden rakamdır... hurafedir.. takma kafana... benim ilk okul numaramdı.. hiçbir etkisini görmedim... salla gitsin...
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yıllink okumanı tavsiye ederim
00 Yorumlabak sol elini tamamen aç. sonra işaret parmağının ucuyla baş parmağının ucunu kavuştur.(orta kısım yuvarlak olacak) elinin oluşturduğu sayı 666'dır ve şeytanın işareti, sayısıdır.
00 Yorumla
+1 yılBenimde tc kimlik nomun sonu 666. Sanssizligimla ve bazı şeylerle alakalı olabilir..
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytanın simgesi olarak adlandırılır :).Ben buna inanmıyorum.
00 Yorumla Şeytanı temsil eden rakamdır derler, saçma sapan bişey işte, inanılacak bişey değil.
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılArkadaslar yazmıs ama brnim icin bir gerçegi ifade etmiyor.
00 Yorumla
+1 yılhayran kaldım dogrusu herkes carpmıs ıkiye katlamıs bolmus toplamıs bırıktırmıs.bısey bulmnus.666 sayı ıste bu sayılar uc ayrlılır sonra gerı bırlesır.666 ya sayı demeyene tessuf ederım.
00 Yorumla
+1 yılilluminati'de şeytanı temsil eden rakam. Örneğin vodafone; link
10 Yorumla
+1 yılBen hristiyanım sana bunun anlamlarıyla ilgili yazılar atmak isterim kabul edersen eğer ?
00 Yorumla3 basamaklı bir çift sayıdır 666, gerisi asparagastır..
10 Yorumla
+1 yılSeytanin rakami ve onu temsil eder ve bir illimunati simgesi. Ama sanirim en guzel okul numarasi benimdi 1(bir) :-) herseyde ilk oluyodum :-) birinci olmak guzel bisi
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen :)
- +1 yıl
Evet bide okulu birincilikle bitirseydim tam olucakti
+1 yılher "6" rakamından sonra "9" koyarsan daha anlamlı olur, kanaatindeyim
01 Yorumla- +1 yıl
:)
Şeytanın sayısi anlamına geliyor :) artı 5 bastım biraz yukarılara taşınsın sorunuz :)
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür :)
+1 yıllink :))
00 Yorumla
+1 yılmalak hristiyanlar uydurduğu bir hurafedir. bu malaklar ayrıca sarımsakla vampir kovalıyolar :D
13 Yorumla- +1 yıl
Hadi be :D
- +1 yıl
- +1 yıl
nick bulamayan arkadas sende kuranda şifre arayanlardasnmısın açık açık yazanları uygulada bir ilk önce ondan sonra detaylara inersin ikincisi saydınmı :D
+1 yıl666 Matematiğin mucizesini kötülemek amaçlı yapılmış masonların oyunudur.
00 Yorumla
+1 yılŞeytan'ın isminin geçtiği ayet sayısıdır.Korkmaya gerek yok:)))
02 Yorumla- +1 yıl
böyle mi cevap vermen gerekiyor?!
şeytan anlamına gelir illlimunati tarikatında ruhunu şeytana satmış kişilerin tek tanrısıdır şeytan
01 Yorumla- +1 yıl
okudun mu peki?ehehhe:)))bir yerinizden element uydurmanın manası yok.Şeytan'ın kuran'da ismi 666 kez geçer ayetlerde.Sadece bu:))
+1 yılİlluminati ile ilgili haberlere bakarken görmüştüm.Muhtemelen onunla ilgilidir.
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
İlluminati 666 diye google'a yazarsan elbet görürsün.Çoluk çocuk gibi uydurma yapmakla uğraşmam.
Bilmiyorum ama karizmatik bir numara bende isterdim bunu:) benim numaramda 501 di :)
00 Yorumlaonların tamaı aptal mış okuyan aptallar öğretmelikle alkaları olmayan aptallar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfransada 666 telefon numarası olarak da kullanılıyor ve şeytan hattı çıkıyormuş :D
şeytana tabanlarda genelde bu işareti yapar flo rida gibi ..00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu kadar illuminatiye takmayın. şeytan 666 olsa nolur olmasa nolur. benim için 99 önemli: Allah
03 Yorumla- +1 yıl
İlimunati ne alaka ya. illuminati nedir önce bir bunu öğrensek ya
Cevap sahibi+1 yıldurduk yere bilgisayarın ekranına "666" yazmadılar ya.
- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazı önemli tarihlerin çarpılıp çıkarılıp bölünüp elde edildiği bir rakamdır..
00 Yorumla
+1 yılŞeytanı temsil eden rakamdır.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
satanizim de şeytanın simgesi olarak kullanılır
01 Yorumla- +1 yıl
okudun mu peki?ehehhe:)))bir yerinizden element uydurmanın manası yok.Şeytan'ın kuran'da ismi 666 kez geçer ayetlerde.Sadece bu:))
+1 yıl6+6+6=18 1+8=9 9 = 666
21 Yorumla- +1 yıl
Matematik terk :D
senin batıl inançların var mı acaba
02 Yorumla- +1 yıl
Dikkat edersen inanıyorum demedim ,ne anlama geliyor dedim
+1 yıldeccal diye biliyorum 666 yı
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Şeytancıkla ilgili ama bilmiorum tam.
01 Yorumla- +1 yıl
Şeytanı temsil ediyormuş falan filan derler işte
00 Yorumla5* Canım =) 666 661+5 in toplamıdır =)
02 Yorumla- +1 yıl
Yaratıcı :)
+1 yılyapıştırıcı markası ?
06 Yorumla- +1 yıl
404 değil miydi o ya. :/
- +1 yıl
bu süper yapıştırıcıymış :DD
- +1 yıl
:D
- +1 yıl
Beyin bedava hanımın parayla dermişimm..:)
- +1 yıl
Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Kabala öğretilerinde şeytanı temsil eder.
00 Yorumla
+1 yılŞeytanın sayısı. Illuminati unsuru
00 Yorumla
+1 yılBenim okul numaramda 666 olsaydı keşke :D
00 YorumlaOkul bittikten sonra mı geldi aklına araştırmak
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. şeytanı temsil eder :D
02 Yorumla- +1 yıl
Anladm ben lanetliyim :D
sanirsam illuminati ile eslesti 666 :)
00 YorumlaTırstım bu 6 rakamından :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılBen de seytan dıye bılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılbu sayılar cinlerin sayısı ugursuz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılillimunati . 666 deyicne yanına şeytan gelir .
04 Yorumla- +1 yıl
Ay Bismillah :000
Cevap sahibi+1 yılvallahi bak
- +1 yıl
Korkuyorum kız :D
Cevap sahibi+1 yılgoogle www girmekle 666 yaz
bende 6 eylülde doğdum :)
00 Yorumla
+1 yılmanası yok sayı sadece
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
benim doğum tarihim sandım bende
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri