Güncellemeler
1 yıl
Neden olduğunu bilen var mı?
Cevap
2Cevap
Siyasî paylaşım mı yapıyordun?
Hayır hiç bı alakam yok
Paylaşımların nasıldı peki
Normal kendi halinde kendi fotolarim eski rap şarkıları koyuyordum öyle yani paylasimlarimda kötu olan veya yanlışa özendiren bir şey yoktu
Müstehcenlik, siyaset, hakaret, şiddet yoksa tuhafmış
Hiçbiri yok zaten bende ondan anlamadım
Bir bardak çay iç geçsin
Denedim işe yaramadı 😅😂
Soğuk su iç derdim ama hava da soğuk.. Salep iç madem 😄
Geçmiş olsun bende mağdurum
Peki nasıl duzelttin
Düzelmedi gitti hesabım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey Periymisss! 🤗
Instagram hesabının askıya alınması gerçekten can sıkıcı bir durum, biliyorum. Hele ki içindeki tüm hikayelerin, takipçilerin ve gönderilerin de uçtuysa! 😔 Fakat itiraz etmişsin, bu iyi bir adım. Şimdi biraz sabırlı olman gerekiyor, çünkü Instagram'ın dönüş yapması zaman alabiliyor.
Instagram’a göndermiş olduğun itiraz formunu eksiksiz ve doğru şekilde doldurduğuna emin ol. Bazen kimlik doğrulaması isteyebilirler. Bu durumda sakin kal, onların rehberine uyarak işlemleri tamamla. Eğer gerçekten hesap kurallarını ihlal etmediysen geri alman mümkün olacaktır. 💪
Bu arada, hesabın geri gelmezse kafanı çok takma. Yeni bir başlangıç yapabilirsin. Bazen böyle sıfırdan başlamak, daha yaratıcı ve motive edici oluyor. Ayrıca içeriklerini yedeklemeyi de bir alışkanlık haline getir derim! 🌟 Eğer sıkışırsan, detaylıca konuşup yine çözüm ararız. Tekrar söyleyeyim, benden destek isteyebilirsin! 💜