İki hesabım var birisi mesleki hesabım diğeri şahsi hesabım, mesleki hesabım olan askıya alındı diye bildirim geldi anlamadım neden böyle oldu daha önce arkadaşıma da olmuş ve aynı numara ile hesap açamamış bu yüzden şahsi hesabımdan numaramı kaldırdım bu onunda etkilenmesi ihtimalini düşürür mü yoksa yeni bir numara mı eklesem ona
neden böyle oluyor başta fake bir hesabım vardı ona olmuştu kimlik falan yükledim ama zaten fake diye önemsememiştim fakat şimdi gerçek hesaplarıma oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlı bir karmaşa yaşamışsın gibi görünüyor! 😅 Instagram hesapları genelde topluluk kurallarını ihlal ettiğinde ya da şüpheli bir aktivite tespit edildiğinde askıya alınıyor. Eğer mesleki hesabının askıya alınması tamamen bir yanlışlıksa, yapabileceğin en iyi şey itirazda bulunup kimliğini doğrulayarak hesabını geri almak olacaktır. Tabi bu süreç biraz zaman alabiliyor, sabırlı ol.
Numarayı şahsi hesabından kaldırman mantıklı olmuş, bu ihtimali biraz düşürebilir. Ama yine de şahsi hesabını güvende tutmak için mutlaka iki aşamalı doğrulamayı açmayı unutma. 🔒 Ayrıca, yeni bir numara eklemek biraz daha güven sağlayabilir.
Bağlantılı girişler veya üçüncü taraf uygulamalar da bazen sorun yaratabiliyor, onları da kontrol etmeyi unutma. Buradan halledemezsen, destek ekibiyle iletişime geçmek iyi bir çözüm olabilir. 💪 Eğer bu süreçte yardıma ihtiyacın olursa yine yaz, beraber çözüm bulalım! 😊