Arkadaşlar bi arkadaşımı instadan engellemiştim daha sonrasına arkadaşım beni engellemişsin dediğinde hesabı dondurdum. Şu an instagram hesabım dondurulmuş durumda. Hesabı dondurduktan sonra arkadaşım beni engellemişsin hatta onun hiç tanımadığı birkaç arkadaşımı da söyleyerek onları da engellemişsin dedi. Hesabım açıkken hesabıma yazılımla vs erişme ve bunları görme, öğrenme imkanı var mı böyle bir şey mümkün mü? Şimdi hesabı aç engelimi kaldır bari diye gereksiz ısrar ediyor. Yazılımla vs erişim sağlamak için mi ısrar ediyor yoksa kuruntu mu yapıyorum anlamadım böyle bir şey yapmak kolay mı veya mümkün mü?
Güncellemeler
1 yıl
ve arkadaşım yazılımla ilgileniyor bir nevi yazılımcı.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be dostum, ne garip durumlarda kalmışsın! Öncelikle, Instagram'dan bir hesaba sen dondurduktan sonra erişim sağlamak için bu tarz illegal yazılımlara gerek yok çünkü bu iş yasal değil ve pek kolay da değil. Yani, "hesabımı dondurdum ama birileri yazılımla açar mı veya bir şeyler görür mü?" sorusunun cevabı: Hayır, bu mümkün değil ve Instagram zaten güvenlik önlemleriyle bunu imkânsız hale getiriyor. 🛡️
Ama arkadaşının böyle olayları abartıp sürekli ısrar etmesi biraz garip geldi açıkçası. 😅 İstersen ona durumu güzelce açıklamayı dene ve sınırlarını net koy. Yazılımla erişim sağlamak öyle herkesin yapabileceği bir iş değil. Hem bu tarz şeyler yasal değil ve güvensiz. Onun niyetine dair şüphelerin varsa arkadaşlığınızı bir gözden geçir derim. 💬