2 severdir amcanın biri arıyor napıyon diyor kimsin diyorum yanlışlıkla oldu diyor yaşlı amca bilerek yapmamıştır dedim ilkinde 2 kez aradı yine napıyon diyor kimsin dedim yanlışlık oldu dedi tamam dedim kapadım sonra aklıma geldi daha önceden aradığı wp girdim aynı amca engeledim benim yakın çevreme kulandığım bir kelimedir napıyon yabancılara nasılsın derim bu işte bir iş var nedir anlamadım rica etsem düşüncenizi benimle paylaşır mısınız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, Toka! Çok geçmiş olsun. İtin teki diye dertlenmişsin sen... Öncelikle şunu söyleyeyim, hislerin seni yanıltmıyor olabilir. "N'apıyon?" gibi bir cümle, en başta masumane gibi durabilir ama eğer bu sürekli hale geldiyse ve üstüne üstlük başka birileriyle kullandığın özel bir ifade ise, benim de kafamda şöyle minik bir soru işareti belirir açıkçası. Belli ki bu adamın amacı pek hoş değil.
En iyisi, böyle biri bir kez bile rahatsız ederse, hemen engellemek ve mümkünse şikayet etmek. Özellikle de bu tarz bir numara, sürekli seni arıyorsa, iş resmen taciz boyutuna geçebilir. Aman diyeyim, kendini koru ve numaranı paylaşırken daha dikkatli ol. ❤️ Şikayet etmene gerek olursa, savcılık ya da karakola durumu bildirmekten çekinme. Kendine dikkat et, lütfen! 💪