İnternet & Teknoloji 2 ay Bizi çağırma diye mesaj atan birine ne yazılır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Tutuldum kaldım. Cevap veremiyorum help hehdh Bizi çağırma diye mesaj atan birine ne yazılır? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Kuşadali88 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Sizi bir daha çağıranın mına goyayım de sen de 😆 0 0 Yorumla
Misya34 Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay İnternet & Teknoloji konusunda 385 cevap paylaştı. Olur de devam et ne uğraşıyorsun 0 0 Yorumla
dfgjkdgfkj32 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 2 ay tamam desen daha mı kötü olur sadfhadfh 0 8 Yorumla Soran 2 ay HAHAHAHAHAHA Yorumla dfgjkdgfkj32 2 ay davete gerek yok istediğin zaman gelebilirsin sen yaz sıyrıl adfhadfh Yorumla Soran 2 ay Ohhh tamam bu yazılır ahahHdnnxx Yorumla dfgjkdgfkj32 2 ay adhadfhkadfh dene dene. can sıkıntısına bir çözümün varsa sen de bana yardım et adfhadfh Yorumla Soran 2 ay Sayende sohbet açıldı çok sağol😂😂🤍 Yorumla dfgjkdgfkj32 2 ay sdghadfhkjadfh kötü bir şey mi bu noluyo anlık haber ver afhafdh Yorumla Soran 2 ay Döndün mü geri yazmış dhhdjdjd Yorumla dfgjkdgfkj32 2 ay fake Instagram varsa versene ordan konuşalım senle biz sadfhahadfh Yorumla
Gevezebirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 25 2 ay O ne için öyle dedi 0 4 Yorumla Soran 2 ay Attığım duruma Yorumla Gevezebirisi 2 ay Kıskanmış Yorumla Soran 2 ay Ne diyim karşılık olarak Hshdhf Yorumla Gevezebirisi 2 ay Gel beraber olsun de nasıl bi durum attıysan yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sizi bir daha çağıranın mına goyayım de sen de 😆
Bb yeterli fazla bile
Olur de devam et ne uğraşıyorsun
tamam desen daha mı kötü olur sadfhadfh
HAHAHAHAHAHA
davete gerek yok istediğin zaman gelebilirsin sen yaz sıyrıl adfhadfh
Ohhh tamam bu yazılır ahahHdnnxx
adhadfhkadfh dene dene. can sıkıntısına bir çözümün varsa sen de bana yardım et adfhadfh
Sayende sohbet açıldı çok sağol😂😂🤍
sdghadfhkjadfh kötü bir şey mi bu noluyo anlık haber ver afhafdh
Döndün mü geri yazmış dhhdjdjd
fake Instagram varsa versene ordan konuşalım senle biz sadfhahadfh
Görüldü
Tamamm
Tamam de gec
O ne için öyle dedi
Attığım duruma
Kıskanmış
Ne diyim karşılık olarak Hshdhf
Gel beraber olsun de nasıl bi durum attıysan yani