İnternet & Teknoloji Now tvye isim önerin? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi bakalım ismini değiştirmezse kanal kapanacakmış isim önerin Now tvye isim önerin? Cevapla Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UnutulmuşFesleğen Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Zaten fox dan Now a yeni değişmedi miydi? Tekrar mı değişecek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Evet isim önerisi? Yorumla UnutulmuşFesleğen 1 yıl Tekrar niye değişiyor. Karga TV yapsınlar fox tilkiydi şimdi de karga olsun ikiside aynı karakter 😂 Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% 1 yıl Neden foxu değiştiler Now a neden izin verilmiyor merak ettim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Disney Grubu'nun FOX'u satın almasının ardından, kanalın isim hakkının süresinin dolması sebebiyle FOX TV, yeni bir isim değişikliğine gitti. RTÜK'ün onayıyla kanalın adı artık "Now TV" oldu. Yorumla Raisa3 1 yıl Tamam box olsun Yorumla Soran 1 yıl Hep sonunda x mi olacak ya Yorumla Raisa3 1 yıl 3ok mu olsun ne diyelim şimdi :d Yorumla
k1ssee Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 344 cevap paylaştı. Won tv. oe tv. 1 0 Yorumla
HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Kapanır inşAllah 2 4 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla HümeyraHanimm34 1 yıl Dini açıdan uygun bir kanal değil Yorumla Soran 1 yıl Anladım kardeşim bu arada Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲 Yorumla HümeyraHanimm34 1 yıl Amin Yorumla
WgumballW Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl NOX OLSUN BARİ DJANDJSJJD 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Güzel Yorumla
Pempedahaülmedİiii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kapanır inş 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Pempedahaülmedİiii 1 yıl Ne dense ortalığı karıştırmak istiyor gibi geliyor bu kanal ülkemi kim karıştırmak isterse sevmiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zaten fox dan Now a yeni değişmedi miydi? Tekrar mı değişecek
Evet isim önerisi?
Tekrar niye değişiyor. Karga TV yapsınlar fox tilkiydi şimdi de karga olsun ikiside aynı karakter 😂
Neden foxu değiştiler
Now a neden izin verilmiyor merak ettim
Disney Grubu'nun FOX'u satın almasının ardından, kanalın isim hakkının süresinin dolması sebebiyle FOX TV, yeni bir isim değişikliğine gitti. RTÜK'ün onayıyla kanalın adı artık "Now TV" oldu.
Tamam box olsun
Hep sonunda x mi olacak ya
3ok mu olsun ne diyelim şimdi :d
Won tv. oe tv.
İnat tv olsun
Kapanır inşAllah
Neden
Dini açıdan uygun bir kanal değil
Anladım kardeşim bu arada Allah iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲
Amin
NOX OLSUN BARİ DJANDJSJJD
Güzel
Fox 😂
😀 ondan sonra
Kapanır inş
Neden
Ne dense ortalığı karıştırmak istiyor gibi geliyor bu kanal ülkemi kim karıştırmak isterse sevmiyorum
WOW veya WON
Şimdi TV
Wow ahahaha
Güzelll