Merhabalar🌸
Beş aylık hamileyim. Her şey yolunda giderse bir kızım olacak. Eşim latin ve latin usulü çift isim koymaya karar verdik. Bir ismi benden alacak birini babasından. O Lissa ismini seçti ben ise kendi kültürümden bir isim olsun istiyorum. Tercihen kürtçe ama türkçe güzel bir isme de hayır demem. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim))
Beş aylık hamileyim. Her şey yolunda giderse bir kızım olacak. Eşim latin ve latin usulü çift isim koymaya karar verdik. Bir ismi benden alacak birini babasından. O Lissa ismini seçti ben ise kendi kültürümden bir isim olsun istiyorum. Tercihen kürtçe ama türkçe güzel bir isme de hayır demem. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim))
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kumsal olabilir Sidelya da güzel ismidir, sağlıklı mutlu şekilde doğmasını dilerim..🙏
Sidelya ne demek? İlk kez duydum
Çok teşekkür ederim bu arada
Cennete bir ağaç ismi diye biliyorum
Aa çok hoşmuş bunu da yazdım anlamına bakarım ben yine
peki olur, tekrar mutluluklar dilerim
Çok teşekkürler🙏
Rica ederim
Biz kizimiz olursa MİSRA koymayi duşünüyoruz. Sizede fikir olbilir
Umay olabilir çok eskilerden kalma bir Türk ismi anlamı koruyucu sadık bir kadın
İlk kez duydum kulağa hoş geliyor, not aldım teşekkürler))
Birsey değil eğer bunu seçerseniz çok mutlu olurum bu benim için çok harika bir şey olurdu
Bu ismi seçersek yazarım buraya 😊
Analı babalı büyüsün Bacım ben olsam ellif koyardım
Teşekkür ederim😊
Neden Elif? İlginç olan latinlerin çoğunun bu ismi bilmesi😂
Latin isim nerden çıktı. Kendi kültürünüz varken
Şey anlam karmaşası oldu galiba. Eşim latin. Perulu. Bir tane o seçti bir tane de ben seçicem
Hazel
Eylül
elif
beyza
Eda
Esma
Mira
Ne demek?
Latincede yildiz
Ahaha çok hoş ama latin dediysem eşim latin amerikalı. Dili ispanyolca yani. Ve mira ispanyolcada bakmak demek, yani bilemedim
Latin ne demek
Bugünkü anlamıyla ağırlıklı olarak İspanyolca, Italyanca portekizce konuşan latin amerika halkı
Yaaa süpermis
Çok tatlı insanlar gerçekten))
Hm kızları da öyle oluyor mu yoksa erkekleri mi böyle birde nasıl anlascaz ki ya
Hahaha genel olarak türkiyedeki gibi sıcak kanlılar avrupalılar gibi değiller. Ben Italya'da tanıştım, italyanca anlaştık ama sonra o türkçe öğrendi zamanla ben de ispanyolca öğreniyorum hala. Siz nasıl anlaşırsınız onu bilmem ama kültür farkını da göze alabilmeniz gerekir
Şunu söyleyebilirim ki insanlık oldukça kültür farkı bir türlü hallolur bana göre yeter ki içimizde ki sevgi var olsun o sevginin dili dini rengi olmaz ve de sevgi yektir bütün heryer de aynı şekilde ifade edilir.
Esma ismini çok severim ben bir fikir olarak söyleyeyim size de Rabb'im sağlık ile dünyaya gelmesini nasip eylesin evladınızı inşallah
Bunu deneyimlemiş biri olarak kesinlikle katılıyorum. Zamanında bizim için de olmaz anlaşamazsınız dediler (genellikle benim tarafım, onun ailesi çok anlayış gösterdi) ama bizim evliliğimiz zaten dört buçuk yıllık ilişkiden sonra olduğu için birbirimize uyum sağlamıştık. Birbirimizin diline bile hakimdik az çok. Zaman zaman birbirimizin gelenek ve kültürlerine "o da neymiş yaa" dediğimiz çok oldu hala bile oluyor bazen ama anlayış ve sevgi gerçekten çok önemli
Yaaaa umarım bu sevginiz hiç bir nebze olsun azalmaz ve de doğan evladınız ile daha da kuvvetlerinir ne mutlu böyle güzel mutlu eşleri görünce ne mutlu gerçekten sevmeyi bilene ve de ne mutlu aşka tam sıkı sıkı tutunan bütün herkese size çok teşekkür ediyorum mutluluğunuz sonsuza dair sürsün inşallah 🙏🙏🙏🙏
Çokk teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin. Esma ismini de düşünmeye başlamadım değil, Lissa ile uyumlu
Hm en çok da buna sevinirim amin amin amin Rabb'im bütün kullanirina sizin sevginiz den asilasin Allah'a emanetsin kardeşim 🙏🙏🙋