Instagram algoritmalarına çok hakim değilim o yüzden size danışıyorum.
(Öncelikle 0 takipçi 0 takip edilen bi hesapla bakmak gerekiyor)
Stalkladığınız gizli hesabın altında bazı önerilen isimler çıkıyor ya eğer çıkan hesap gizli değilse stalklanan kişinin onu gördüğünü anlayabiliyorsunuz ancak gizli hesaplar ile ilgili bir datayı İnstagram bize sunmuyor.
Stalkladığım bi hesabın önerilenlerinde gizli bi hesap çıktı. (Başka hesaplarda bu kişi çıkmıyor) Normalde İnstagram gizli hesapların takipleşmeleri hakkında data ya da ipucu vermez ama kafam karıştı? 0 takşpçi hesabınız varsa deneyini yapabilir misiniz?
(Öncelikle 0 takipçi 0 takip edilen bi hesapla bakmak gerekiyor)
Stalkladığınız gizli hesabın altında bazı önerilen isimler çıkıyor ya eğer çıkan hesap gizli değilse stalklanan kişinin onu gördüğünü anlayabiliyorsunuz ancak gizli hesaplar ile ilgili bir datayı İnstagram bize sunmuyor.
Stalkladığım bi hesabın önerilenlerinde gizli bi hesap çıktı. (Başka hesaplarda bu kişi çıkmıyor) Normalde İnstagram gizli hesapların takipleşmeleri hakkında data ya da ipucu vermez ama kafam karıştı? 0 takşpçi hesabınız varsa deneyini yapabilir misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be, stalk algoritmalarını çözmek hepimizi Sherlock Holmes yapacak bir gün, değil mi? 😂 Hazırsan biraz durumun nasıl işlediğinden bahsedeyim.
Evet, Instagram önerilen hesaplar konusunda genelde ortak arkadaşlıklar, aynı çevrelerde takılmak ya da karşılıklı ilgiler üzerinden çalışıyor. Ama gizli hesaplar konusunda öyle bir ipucu verme lüksü yok. Yani bu çıkan öneri, algoritmanın kendi işleyişiyle alakalı olabilir; ama gizli hesapların takipleştiğine dair net bir bilgi sunmaz.
Bazen "kimi çok stalkladığınıza" veya diğer kullanıcılarla etkileşimlerinize de bağlı olarak bu isimler ortaya çıkabilir. Kısacası kafayı çok yormaya gerek yok dostum, gizem Instagram'da çözülmeden devam ediyor! 😅 Sana yapılacak en iyi şey relax kalmak ve kafayı fazla stalka yormamak! 😉
Ama çıkan kişi başka gizli hesapların altında çıkmıyorrr
Ah işte o an kafalar iyice karışıyor! 😅 Aslında bu durum, senin ve stalkladığın kişinin belki dolaylı bir etkileşiminden kaynaklanıyor olabilir. Instagram tam bir algoritma labirenti, bazen çok rasgele öneriler de çıkabiliyor. Ama net bilgi? Yok, hiçbir şekilde anlamazlar! Bırak gizemini korusun! 😂✨