Selam 🙋🏽♀️
Şöyle bir sorunum var ve bir türlü çözüm bulamadım. Instagram sayfamda yaptığım el ürünlerini sergiliyorum ve ilk defa bir arkadaşımla beraber çekiliş yapalım dedik.
Çekiliş için post hazırlayıp paylaştım ancak anında İnstagram tarafından kurallara uymuyor diyerek kaldırıldı. Defalarca denedim çünkü kurallara uymayan hiçbir noktası yoktu.
Deneme amaçlı arkadaşım kendi ürün sayfasında paylaştı, sorun çıkmadı. Ben kişisel sayfamda paylaştım sorun çıkmadı ama ürünlerimi paylaştığım sayfamda paylaşamıyorum.
Çekiliş postu hariç başka post paylaşabiliyorum ama çekiliş olmuyor. Lütfen bir çözümü varsa yardım eder misiniz?
Şöyle bir sorunum var ve bir türlü çözüm bulamadım. Instagram sayfamda yaptığım el ürünlerini sergiliyorum ve ilk defa bir arkadaşımla beraber çekiliş yapalım dedik.
Çekiliş için post hazırlayıp paylaştım ancak anında İnstagram tarafından kurallara uymuyor diyerek kaldırıldı. Defalarca denedim çünkü kurallara uymayan hiçbir noktası yoktu.
Deneme amaçlı arkadaşım kendi ürün sayfasında paylaştı, sorun çıkmadı. Ben kişisel sayfamda paylaştım sorun çıkmadı ama ürünlerimi paylaştığım sayfamda paylaşamıyorum.
Çekiliş postu hariç başka post paylaşabiliyorum ama çekiliş olmuyor. Lütfen bir çözümü varsa yardım eder misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçen gün haberlerde soayal medyada devletten izin alınmadan yapılan çekilişlere soruşturma açılmıştı
Böyle bir olayı hic yaşamadım ama ınstagram da geri gönderebilirsin öyle şeyler çıkıyordu
Geri bildirimde bulundum ama değişen bir şey olmadı
Garip neden böyle bir şey oldu ki
başka hesaptan çekiliş yap sayfanda paylaş oraya yönlendir
Çok basit, bi kaç tane hesap aç ve ana hesabını takip et, çekilişi o açmış olduğun fake hesaplar ile yap, ana hesabından sadece paylaşım yap ve çekilişlerin şu hesaptan yapılacağını bildir diğer hesaptan çekiliş yap
İnsan bi sağol der orrrrrrrrrospu jdjeje
Bu sorun için çözüme ulaştınız mi? Aynı sorunu yaşıyorum da
Çekilişi sen mi yapıyorsun
Yapabilirsem yaparım evet 😅
bana torpil yap ozamn
İletişime geç ins.
İletişime geçebileceğim hiçbir yer yok. Sadece geri bildirimde bulun diyor ama bir işe yaramıyor.
Nasil oluyir ki