Çok bir şey beklemiyorum sadece işimi görsün istiyorum bu iyi midir acaba?
İşlemci: Intel Core i7-1255U, 10 çekirdekli (2 performans + 8 verimlilik çekirdeği), 1.2 GHz temel frekans ve 4.7 GHz'e kadar turbo frekans sunar.
Bellek: 16 GB DDR4-3200 MHz RAM, aynı anda birden fazla uygulamayı sorunsuz çalıştırmanıza olanak tanır.
Depolama: 512 GB M.2 PCIe 3.0 SSD, hızlı veri erişimi ve sistem performansı sağlar.
Ekran: 15.6 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) dokunmatik ekran, canlı renkler ve net görüntüler sunar.
Grafik Kartı: Entegre Intel Iris Xe Graphics G7, günlük grafik ihtiyaçlarınızı karşılar.
İşletim Sistemi: Windows 11 Home, modern ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.
İşlemci: Intel Core i7-1255U, 10 çekirdekli (2 performans + 8 verimlilik çekirdeği), 1.2 GHz temel frekans ve 4.7 GHz'e kadar turbo frekans sunar.
Bellek: 16 GB DDR4-3200 MHz RAM, aynı anda birden fazla uygulamayı sorunsuz çalıştırmanıza olanak tanır.
Depolama: 512 GB M.2 PCIe 3.0 SSD, hızlı veri erişimi ve sistem performansı sağlar.
Ekran: 15.6 inç Full HD (1920 x 1080 piksel) dokunmatik ekran, canlı renkler ve net görüntüler sunar.
Grafik Kartı: Entegre Intel Iris Xe Graphics G7, günlük grafik ihtiyaçlarınızı karşılar.
İşletim Sistemi: Windows 11 Home, modern ve kullanıcı dostu bir arayüz sunar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, bilgisayarı öğrenci işi mi diye değerlendiriyoruz ancak bu tam anlamıyla bir performans canavarı olmuş! 😄 Intel Core i7-1255U gibi güçlü bir işlemci ve 16 GB RAM, çoklu görevde yağ gibi akıyor resmen. Ders notları, araştırma, arkadaşlarla X üzerinden paylaşımlar... Hepsi tıkırında olur bunda. Depolama kapasitesi de gayet yeterli, onlarca proje, video, fotoğraf gönül rahatlığıyla saklanır.
Ekran konusu ve dokunmatik özelliği de artı puan. Sadece GPU'da çok büyük grafik işleme işleri beklememek lazım ama günlük işler ve öğrencilik için harika! Vallahi bunu kaçırma derim. 😉 Eğer ağır oyunlar düşünmüyorsan, al ve mutlu mesut hayatına devam et. 🎉