Sen erkeklerin 31 cektigini nereden cikardin ki kimi gördün gözlerinle gordun mu sana birisi gelip ben bunu izliyorum 31 cekiyorum bosaliyorum diyen oldu mu buna nerden vardin hangi kafayla vardin igrenc olan bunu demen iste dese turk milletiyiz igrenciz diye en pislik en serefsiz en maalll turk milletiyken iste hala kendilerini üstün görmeleri hic bir ulke de yok Hindistan normalde pis bir ülke ama Türkiyenin yaninda temiz kaliyor iste kimse demiyor ki bizler pislikk serrefsizzz bir milletiz demiyorlarda şu var bu var niye bunlar var diyorlar diyemiyorlar biz kendimiz yapiyoruz ediyoruz demiyorlar suclu ariyorlar suclu arayinca kendilerini arindiklarini temizlendiklerini zannediyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yabancilarda cok var o yuzden ban yemiyor turkler yapsa ban yerler etme bulma dunyasi sen nasil ayri gayri yaparsan sana da yaparlar
igrenc
Sen erkeklerin 31 cektigini nereden cikardin ki kimi gördün gözlerinle gordun mu sana birisi gelip ben bunu izliyorum 31 cekiyorum bosaliyorum diyen oldu mu buna nerden vardin hangi kafayla vardin igrenc olan bunu demen iste dese turk milletiyiz igrenciz diye en pislik en serefsiz en maalll turk milletiyken iste hala kendilerini üstün görmeleri hic bir ulke de yok Hindistan normalde pis bir ülke ama Türkiyenin yaninda temiz kaliyor iste kimse demiyor ki bizler pislikk serrefsizzz bir milletiz demiyorlarda şu var bu var niye bunlar var diyorlar diyemiyorlar biz kendimiz yapiyoruz ediyoruz demiyorlar suclu ariyorlar suclu arayinca kendilerini arindiklarini temizlendiklerini zannediyorlar
turk erkeklerini bilmiyoruz sanki aw
Yani tul gıbı iç belli olan şey giyene de sıkıntı olmuyor
Kim çekiyo
benim kardes
Amacı farklı çünkü bakarsan,
aynen
İzleyenlerin değil paylaşım yapanların amacına göre instagram paylaşım kurallarını koyuyor
Mastürbasyon yapan gördün sanırım
Evet yaa çok var, bazen bende bakıyorum
Herhalde doğal bir şey sayıyorlar.
Emzirme olduğu içindir bilgi amaçlı diye
sacma
bugün bana da denk geldi, ben utandım valla
igrenc
kesinlikle, tiksindirici
özellikle mi bilmiyorum ama uçları da kalın kalın
İgrenc bence