Son zamanlarda Instagram'da paylaşılan evlat edinme videoları.. Ne düşünüyorsunuz?

İki çocuğum var. Son zamanlarda Instagram'da karşıma sık sık bebek evlat edinen ailelerin videoları çıkıyor. Bu tarz videolar beni aşırı derecede rahatsız ediyor. Her izlediğimde farklı bir kadının çocuğunu koparıp sahiplenmişler gibi hissediyorum. Genelde şu tarz yorumlar oluyor, "bazen insan karnında değil kalbinde de büyütür" gibi. Sonra iki hamileliğimi ve doğumlarımı hatırlayıp o aşamaların ne derece zorlu olduğunu düşünüyorum. Peki diyorum, bu çocukları doğuran, karnında taşıyan insanlar da bir sürü emek vermedi mi, acı çekmedi mi? Bir anda farklı bir kadın hiç zahmet çekmeden çocuğun üstüne konmuş gibi canlanıyor zihnimde. Özetle bu tür evlat edinme videoları beni rahatsız ediyor. Belki de anne olduğumdan, belki de kendi çocuğunu paylaşma düşüncesinden ileri geliyor bilemiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Lütfen "kadın sahip çıkmış, bakmış, büyütmüş, asıl annelik bu" vb yorumlar yapmayın. Aptal değilim, ben de biliyorum bunları..
Son zamanlarda Instagram'da paylaşılan evlat edinme videoları.. Ne düşünüyorsunuz?