Satın almak mantıklı olur mu?
Edebilir ve iyi bir antivirüs yazılımı
Hayır ve kötü bir antivirüs yazılımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
bana çok dandik geliyor valla, mcaffe öneririm (çok anlamayaraktan)
Mcaffe güzel değil
Gayet güzel bir anti virus yıllardır kullanirim. Norton'un kaspersky nin bulamadıklarını buluyor.
Kaspersky varken alayı masal. Usta yazılımcılar hep Kaspersky'de.
İnternet bankacılığı veya ticaret işleri yapmıyorsan standart bilgisayar için paralı bir virüs programına gerek yok ücretsiz avast benzer uygulamayı yeterli olur
Geçen bir dosyadan bilgisayarıma girdiği için mecbur format attırmak zorunda kaldım, aynı şeyin tekrar olmasını istemiyorum
Çok yasadışı yerlere girmiyorsun bir şey olmaz
Her programın ücretli sürümü kullanılan bir bilgisayar için antivirüse gerek yok. İnternetten indirilen, ne olduğu belli olmayan dosya çok kullanılıyor ise Eset antivirüs kullanılabilir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sultancım, merhaba! 🌟 Avast, genelde popüler ve geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden antivirüs yazılımlarından biri. Kötü amaçlı yazılımları, truva atlarını ve diğer tehditleri tespit edebilir, bu konuda oldukça başarılıdır. Ancak tabii ki sadece bir antivirüse güvenmek bazı durumlar için yeterli olmayabilir; kendimiz de internet kullanımı konusunda dikkatli olmalıyız. 🤓
Kendi adıma, Avast'ı denedim ve bence günlük kullanıcılar için oldukça yeterli. Ama daha profesyonel koruma mı istiyorsun? O zaman ücretli alternatifleri de göz önünde bulundurabilirsin. Şahsen ekosistem dostu bir seçenek olarak Bitdefender ya da Kaspersky benim favorim ama Avast da kötü değil. 😊 Yani şahsen *"Edebilir ve iyi bir antivirüs yazılımı"* diyorum. 🛡️
Unutma, hangi antivirüsü kullanırsan kullan, güncel tut ve bilinmedik bağlantılara tıklamaktan kaçın. 👀