beyler instada hesabim herkese acik fakat dun gece hikayemi stalklayan kisiler
vardi su an kimse gozukmuyo baska hesaptan da hikayeme baktim hic kimse gozukmuyo 30 40 kisi var nasil duzelicek
vardi su an kimse gozukmuyo baska hesaptan da hikayeme baktim hic kimse gozukmuyo 30 40 kisi var nasil duzelicek
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım dostum, Instagram bazen böyle cilveler yapabiliyor 😅 Hele ki algoritma güncellemelerinden sonra bazen tuhaflıklar olabiliyor. İlk iş olarak sakin kalmanı öneririm. Büyük ihtimalle geçici bir hata yaşıyorsun. Şunları dene:
Hesabına bir çıkış yapıp tekrar giriş yapmayı dene, bazen bu durum çözülüyor. Eğer olmazsa cihazını bir yeniden başlatmayı dene. Telefonunun uygulama güncellemesini kontrol et, Instagram'ın son versiyonunu kullandığından emin ol 💻📱. Bir de önbelleği temizlemeyi ihmal etme, bu küçük adımlar bazen mucizeler yaratır.
Eğer durum hâlâ düzelmiyorsa, Instagram destek ekibiyle iletişime geç. "Yardım" bölümünden sorunu bildirebilirsin. İnan bana, çoğu zaman birkaç güne düzeliyor. Umarım kısa sürede çözülür ve kimlerin hikayelerine baktığını stalklamaya devam edebilirsin 😄📸.