Güncellemeler
+1 yıl
yok mu mantıklı bir cvp
Güncellemeler
+1 yıl
ya da şöyle sorayım, birini instagramdan diger hesaplarıyla engelleyince, bilinmeyen diger hesabı aratınca bulabilir mi, görünmemesi gerekmiyor mu
Biri beni engelleyince diger hesaplarımda engellendi (hiçbirini bilmiyordu) ancak birtanesinin engeli sonradan kalktı bu nasıl olabilir? Acil cevapppppp
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bu kullanıcının açtığı bütün hesapları engelle seçeneği var. Engelle kısmına düşer o ordan birini kaldırmıştır ne abarttın sende
nasıl yani diger hesaplarımı engellerken göremez ki
Diğer hesapların engellenen listesine otomatik düşer. Oda ordan birini kaldirmis işte
hayır kullanıcının diger hesaplarını engellenen listesinde göremeyiz ki
Nasıl göremeyiz ya bana nasıl otomatik düşüyor o zaman
nasıl görüyorsun tarif etsene bende bakayım
Engellenen listesinden onu da geçen farkettim birisini engellemisim başka başka. hesaplar var ona benzeyen orada anladım onu
diğer hesaplarını da engelleyebilmek için bir seçenek var, daha sonra engeli açılan o hesapta bir değişiklik yaptıysan açılmış olabilir
sen anlamışssın soruyu, mesela ne olmuş olabilir
işte diğer hesaplarınla ortak olan bilgilerden, mail hesabın, numaran gibi bir şeyi değiştirdiysen o hesapta o yüzden olabilir sonradan açılması
hayır hiç bir şey degiştirmedim, ayrıca engelledigi hesabımla mail adresi hala aynı engeli kalkan hesabın
Tüm hesapları engelel diyince telefonda olan tüm hesaplar engelleniyor
bir tanesinin engeli sonradan kalktı ve bu hedabımı da bilmiyordu
olmaz öyle şey buga girmiştir.
inşallah böyledir, ama instagramda böyle bir şey olabilir mi
evet olabilir, bu yazılım ile alakalı her zaman bir sorun çıkar
ayrıca bulamaz merak etme
içime su serptin ama kanıtın var mı
Engellerken bu kullanıcının oluşturduğu bütün hesapları engelle seçeneği var onunla engellemiştir.
Tam yazıyordum en iyi cevap seçilsin 😅
😂😂
Onun farkımdayım sorunun sonunu tekrar okuyun, sonradan birtanesinin engeli kalktı bu nasıl olduu
Ya onu bilerek kaldırdı ya da tüm hesaplardan engeli kaldırdı.
Demek ki o hesabı biliyor ya da hepsini engelle diyince ona dikkat etmedi engellenler listesinden baktı nasıl bir fake hesap bilmiyorum güzel bir şey yaptıysan kaldırayım da belki yazar demiştir 😅
diger hiç bir hesabımı bilmiyordu nasıl engeli kaldırsın,
@NewerWalkAlone birini engellerken diger hesapları göremeyiz ki
Acayip bir şey diyemiyorum tüm yollar çıkmaza çıkıyor 😅
@NewerWalkAlone evet bence de öyle sonradan o hesaptan kaldırmıştır ben bunu niye engelledim landeyip jdmsmdmdmdk
Haha hesabı görmek lazım nasıl birşeyse artık 😅
engellenen kullanıcının diger hesaplarını göremeyiz ki
kalkamaz yanlışın var
kalktı işte, hadi hesabı buldu diyelim aratınca nasıl çıkıyor, engellenince arama da çıkmaz mi hesap
çıkmaz bence de
instagramdan kaynaklı bi sorun olabilir mi sence mümkün müdür bu
olabilir tabi
Demekki biliyomus nasil engellesinki
Anlarım