Erkek arkadaşım ilgisiz, eskiye göre çok değişti :(

2 yıldır çıktığım adamı tanıyamaz oldum. çok değişti. benle eskisi gibi ilgilenmiyor eskisi gibi kırmamak için çaba sarfetmiyor kırılsam bile takmıyor. her tartısmamızda kendisinin haklı oldunu düşünüyor benim fikirlerimi hiç önemsemiyor. ya önceleri çok fazla iyiydi onun haklı olduğu bi konuda bile sırf ben kırılmıyım diye alttan alırdı. suraıtmının 2 dak. asılmasına dayanamazdı gönlümü almak için yapmadığı şey kalmazdı. küs uyuyamazdı mesela bi gün gece 4 de geldi küs uyumayalım diye. ya ne bilim çok farklıydı ayrı kaldığımızda 2 dak da bir msj atardı özledim dayanamıyorum gel felan filan. şimdi arada mesaj atıyor özledim tarzı laflar zaten kalmadı. 3 4 gün küs kalabiliyor bişeye kızdığımda umursamıyor. böyle olunca canım çok sıkılıyor arkadaşlar ben aslında onun ilgisine aşık olmuştum karşıma beni bu kadar çok seven başka biri çıkamaz diye kandırdım kendimi aşık oldum. şimdi böyle davranması canımı çok yakıyor. bana yardım edermisiniz napmalıyım ayrılmalımıyım yada onun eskisi gibi olması için ne yapmalıyım!
Erkek arkadaşım ilgisiz, eskiye göre çok değişti :(