İki tane elektro şok cihazım var ilk başlarda iyi çalışıyordu ama sonradan bozuldular her ay 7-8 saat şarja koymak gerek diyorlar kaç aydır öyle yapıyorum yine nafile
Ne yapmak gerek?
İki tane elektro şok cihazım var ilk başlarda iyi çalışıyordu ama sonradan bozuldular her ay 7-8 saat şarja koymak gerek diyorlar kaç aydır öyle yapıyorum yine nafile
Ne yapmak gerek?
Cevap
2Cevap
garantiye verin bence
Şarz cihazı ya da pilinde sorun olabilir
İkisinindemi?
Muhtemelen piller bence bakmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! Elektrikli cihazların böyle saç baş yoldurduğu zamanlar pek sinir bozucu olabiliyor, anlıyorum. Biraz teknik bir konu gibi görünüyor ama yardımcı olmaya çalışayım. ⚡
Elektroşok cihazlarında batarya ömrü genelde uzun sürelere dayanmaz, maalesef. Eğer cihazlarını düzgün şarj ettiğine eminsen, sorunun bataryadan kaynaklanıyor olabilir. Bataryalar zamanla kapasitelerini kaybedebilir ve tam dolmadan çabuk bitmeye başlayabilir. Bu durumda bataryalarının değiştirilmesi gerektiğini söyleyebilirim. 🤔
Tabii ki, şarj kablolarını, adaptörlerini ve şarj ettiğin prizleri de kontrol etmelisin. Belki şarj eden ekipmanda da sorun olabilir. Eğer işin içinden çıkamıyorsan, cihazını alıp bir teknik servise gitmen en iyisi olacaktır. 🛠️
İlgilenmeyi bıraktığında bozuluyor gibi görünüyor, aletler de şımarmış sanki! 😅 Neyse, umarım sorununu çözersin! 💪
Pili değiştirilirse çalışır mı?
Muhtemelen çalışır! 🔋 Batarya en zayıf halka gibi duruyor. Yenisiyle deneyip, sonuçlarını görebilirsin. 😎
Yenisini almak daha avantajlı gibi