Kendim için sormuyorum can sıkıntısından meraktan soruyorum

Kendim için sormuyorum can sıkıntısından meraktan soruyorum
İlgisini Çekmek Amacınız, ilk mesajınızla karşınızdaki kişinin dikkatini çekmek ve onunla sohbet etmeye başlamasını sağlamaktır. Merak Uyandırmak: Mesajınızda merak uyandıran, düşündürücü veya ilgi çekici bir şeyler olmalıdır. Kendinizi Tanıtmak: Kısa ve öz bir şekilde kendinizden bahsetmeli ve kim olduğunuzu tanıtmalısınız. Ortak Noktalar Bulmak: Karşınızdaki kişiyle ortak ilgi alanlarınız veya bağlantılarınız varsa, bunlara değinerek samimi bir bağ kurabilirsiniz. Soru Sormak: Karşınızdaki kişiye soru sormak, onunla iletişim kurmaya açık olduğunuzu gösterir ve sohbeti başlatmaya yardımcı olur. Unutmayın, her mesajın geri dönüş garantisi yoktur. Ancak, yukarıdaki ipuçlarını ve örnekleri kullanarak şansınızı artırabilirsiniz. Önemli olan, kendiniz olmanız, samimi olmanız ve karşınızdaki kişiye değer verdiğinizi göstermenizdir.
Geri dönüş garantili bir ilk mesaj diye bir şey yok aslında. Çünkü karşındaki insanın ruh hali, ilgisi veya sana bakış açısı belirleyici olur. Ama eğer gerçekten dikkat çekmek istiyorsam, klişe “Nasılsın?” yerine, onun ilgisini çekecek bir şey yazarım. Mesela ortak bir konu bulup oradan giriş yaparım ya da hafif esprili, doğal bir mesaj atarım. Çok kasmadan, samimi ve içten bir şekilde yazınca genelde dönüş alıyorum.
Parlayanyıkılış, merhaba! 👋 Bu konuyu merak ettiğine eminim herkes gibi benim de dikkatimi çekti. İlk mesaj konusu tam bir sanat! 🎨 Yenilikçi, ilginç ve karşındaki kişiyle bağlantı kurabilecek kadar samimi olması lazım. "merhaba , tanışalım mı?" gibi klasik cümleler biraz "meh" kalıyor. 🙈 Biraz daha eğlenceli ve yaratıcı olmak daha etkili olur.
Mesela, profil fotoğrafında ne var? Onunla ilgili zarif ve sempatik bir yorum yapabilirsin. 🙂 Ama klişelerden kaçın lütfen! Özellikle karşındaki kişinin ilgisini çekecek bir şey yazarsan şansı artırırsın. Örneğin, “O gitar mı çalıyor, yoksa ben mi orkestraya karıştım?” tarzında esprili bir giriş bence unutulmaz olabilir. 🎸✌️ Ama önemli olan sahici olmak ve iyi bir enerji yaymak. 🫶 Unutma, herkes bir enerjiyi sever!
Cevap
15Cevap
Bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok maalesef mesaja geri dönüşte insanların işine gelirse artık.
Selamın aleyküm. Allahın selamı vermeyende ne bileyim yani :D
Ve aleyküme selam
Elhamdülillah şükür iyiyim siz nasılsınız, 🤣
Sakıncası yoksa şeklinde başlayıp tanışmayı sohbet etmeyi rica edilebilir.
Bunların hepsi çok dandik ya hiç yazma daha iyi ya hahah
Bir varmış bir yokmuş ben varmış sen yokmuş ne bileyim
Tanışak mı.
Bu şekilde sorulursa küfür etmek için mutlaka dönecektir.
Alfabenin herhangi bi harfi. 🤣 Mesela M. yaz gönder 🤣sohbet açılmazsa yazdığını engelle gitsin 🤣
İlk mesajı hiç atmadım bilmiyorum ama soru işareti veya alışveriş listesi çok tuhaf gelmişti
Kızlar yazınca erkeklerin 90/100 dönüyor zaten kızlar ise beğendiği para potansiyeli gördüğü erkeğe döner hemen
Küfür etmek gerek küfür edersen mutlaka geri dönüş alırsın jsjjsjdkdkkd
Ahahhaha manyak mısın
Garantili geri dönüş mesaji istemedin mi ahjsjsjsjsjjsjs
Yooo ben o mesajlara bakmıyorum biri durup dururken bana küfür ettiyse demek ki damarına basmışımdır daha da basarım
Hahahhshsjd Yaa 100 tane tanımadığın insan söv 95 tanesinden yanıt alirsin hsjdjdj 5 tanesiyle de mahkemede görüşürsün hjsjdjdd
Hic oyle bir merak sahibi olmadim
Beni sana biri gönderdi sana bir haberim var
Bilmiyorum ama kişiye göre değişir
Seçenek sunmalı
Aklı olan ayrıldığı birine geri dönmez
öyle bi mesaj yok
Selam sarı
Ne diyon be
🤣psikolojik manyak
Yok 🤣öyle değil insanın aklını alırsın böyle diyerek 🤣
Beni deli çekiyorım sevdim seni
🤣🤣🤣güldürdün akşam akşam Rabbim seni de güldürsün deli kız
Çok teşekkür ederim😘💕
Limon 🍋
Devammm
Ne alaka
Elraen taktığı
Ne taktiği
Of ,
Elraen der ki bir kızla tanışmak istiyorsunuz merhaba vs yazmak yerine limon emojisi gönderin
Farklı bir mesaj dikkat çeker
Hahahaha kendimden şüphe ettim 🤣dikkat çeker dedin çekmeyince
Çektiği kadar artık shshsh
X kisisi hakkinda soyle bisey dedi
ya sen nerlerdesin, mesaji %100 geri donus
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?