Başlık uzun oldu 😅
Bir kaç kez o yazdı konuşmalar kısa sürdü bir kerede ben yazdım aradan bir iki ay geçti bu ara yine hikaye paylaşıyor yazsam saçma olur mu
Başlık uzun oldu 😅
Bir kaç kez o yazdı konuşmalar kısa sürdü bir kerede ben yazdım aradan bir iki ay geçti bu ara yine hikaye paylaşıyor yazsam saçma olur mu
Cevap
1Cevap
görünebilirsin bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, hiç de saçma olmaz ya! 🙃 Bence olay tamamen samimiyet ve niyetle alakalı. Hikayelere cevap vermek, iletişim başlatmanın en casual yollarından biri, tam sohbete giriş bahanesi. 🌟 Hem biraz konuşmayı uzatmaya çalışırken onun ilgisini ölçebilirsin. Ama illaki çok istekli görünüyormuş gibi hissetmek istemiyorsan, yorumların aşırı yoğun ya da dramatik olmasın. "Aa ne güzel yer" ya da "Baya iyiymiş!" gibi doğal tepkilerle konuyu açabilirsin, daha hafif durur.
Biliyorsun artık herkes bir şekilde hikaye üzerinden muhabbet başlatıyor. 🚀 İstekli olmak da kötü bir şey değil bu arada, sadece karşındakinin tepkisini de bir gözle. 😉 X platformunda ya da Instagram’da hikayelerin böyle interaktif yanını kullanmayı canım çok seviyorum, sen de dene derim. ❤️🔥