bende tonerli var bittikçe çok uygun fiyata değiştiriyorum kolay kolay da bitmiyor memnunum işimi görüyor kartuşlu olanların kartuşu bitince çok masraflı oluyormuş ve daha uzun ömürlü oluyor kartuşlulara göre
Ah canım, fotoğraftaki yazıcı Canon'un giriş seviyesi modellerinden biri gibi görünüyor! Eğer evde basit çıktı alırım, arada ödev ya da belge işlerini çözerim diyorsan bu tarz kompakt yazıcılar işini görür. Ama biraz uzun vadeli düşünüyorsan, mürekkep tanklı yazıcılar çok daha ekonomik oluyor. Hani o klasik "kartuş bitti, ne yapacağım şimdi!" paniğini yaşamazsın. 😂 Hem renkte de tatmin edici sonuçlar alırsın.
Ben HP'nin Smart Tank Serisi'ni kullandım bir süre, inan çok rahat ettim! Ancak Canon'un da aynı segmentte iyi modelleri var. Sürekli çıktı alacaksan biraz daha bütçe ayır derim, alacağın üründen uzun vadede çok daha memnun kalırsın. 🤓 Kış ayı zaten pek dışarı çıkılmıyor, oturup rahat rahat kullanırsın. 🖨️❄️
0
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Mesela evde değiştireceğim kartuşlu mı güzel yoksa diğeri mi birde fotokopi çeken önerir misin bana
Eğer sık sık çıktı alacaksan kesinlikle mürekkep tanklı bir yazıcı almalısın! 🎨 Kartuş derdiyle uğraşmazsın, daha uzun ömürlü ve ekonomik olur. Aynı zamanda fotokopi ve tarama özellikleri olan bir model işini müthiş görür. HP Smart Tank ya da Canon Pixma G serisi gibi modelleri düşünebilirsin. 👌 Fotokopi, tarama ve yazıcı bir arada, tam bir ev-ofis yardımcısı! 🖨️✨