ben çok severim ders çalışırken tekrar vs o sıralarda motive ediyor yaş büyüsede içimdeki kız çocugu büyümek istemiyor sanırım 😅

ben çok severim ders çalışırken tekrar vs o sıralarda motive ediyor yaş büyüsede içimdeki kız çocugu büyümek istemiyor sanırım 😅
kaleme bakarken soruyu çözdüm yanlışlıkla 🤣😂🤣
ahahahah profil resmini görünce fark ettim ben senin yorumuna başka soruda karsilik vermiştim 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
ahahahah ama gercekteb 2 dakika güldüm resmine 🤣😂🤣 evde kimin sözü geçiyor acaba 🤣😂🤣
😂🤣😂ismi de güzelmiş şimdi kim bilir kapıda kimler onu görmek için sıraya girmiştir 😂🤣😂
ya sen kıskanırsın anlarım da o niye seni kıskanıyor be 😂🤣😂 kavga gürültü eksik değildir sizin evde 😂🤣😂
o zaman yapacak tek bir çözüm yolu var ama bilemedim ki ikinizinde gonku olur mu 🤣😂🤣
İstanbul büyüksehir belediyesinin bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum 🤣😂🤣😂🤣😂🤷🏻♂️🤷🏻♂️🤷🏻♂️
normalde kız tarafı naz yapar ama bileyim gene de 😂🤣😂
😂🤣😂🤣😂 bu akşam Behlül ile bi meyhane yapalım da kafasını az karıştıralım 😂🤣😂
bana 5 dakika ver sonra otur izle 😂🤣😂bu kadar fazla sevgi olmaz kardeşim sevilen var sevilmeyen var 😂😂🤣
ahahahah senin için fesat be bide şöyle düşün istersen bana 5 dakika ver seni daha çok sevmesine ikna ederim 😊😊😊 yapmadığım şey değil emin ol (ciddiyim)
Bende severim gözümü gönlümü açıyor 😅
Cevap
4Cevap
almam
Bir erkek olarak çocukken bile araba desenli kalem felan almazdım. Her zaman desensiz tek renk kalemler aldım.
Ahaha
Bende dosyaları bile pembe alıyorum uçlu kalemine bayıldımm
Teşekkür ederim mr dıy larda da aşırı güzel kalemler var bakmanı öneririm 🫶🏼
Evet çok alırım ama böyle renkli renkli puf puf çok güzeller
Böyle renkli şeyler pek kullanmam. Siyah alırım eğer siyah renkleri yoksa mavi falan alırım
Çözemediğin soruları at
İstediğini sor
Almam
Evetttt bndee oleymmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar