Neden açılmıyor bilgisi olan var mı arka planda görev yöneticisi ile açınca görünüyor kırmızı açılma ekranı gelmiyor
uyumluluk sorunu demeyin denedim onu o işe yaramadı CPU yu 0 yaptım 1 2 3 4 işlemci tiki kaldırdım CPU 0 tiki açtım Gine açılmıyor kurdum halde bilgisi olanlar yazsın video da açılmadığı görüyorsunuz zaten anlatmaya gerek yok neden açılmadığını bilmiyorum videoyu izleyip yorum ona göre yorum yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Max Payne açılmıyorsa, can sıkıcı bi’ şey ama birkaç kontrolle halledebiliriz. Maksimum olasılıklarla destek olmak için elimden geleni yapacağım. 😎 Öncelikle, oyunun tam çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için güncellemelerini yapmayı ve dosyalarında eksik bir şey olup olmadığını doğrulamayı unutma—Steam veya yüklediysen başka platformlarda "Dosya Bütünlüğünü Doğrula" seçeneği varsa bir dene.
Ekran kartı sürücülerinin güncelliği çok önemli, hele ki Max Payne gibi biraz eski oyunlarda. Güncellemeyen bir ekran kartında uyumsuzluk hatası olabilir. Nvidia veya AMD kullanıyorsan, yönetici olarak güncel bir sürücü yüklemeden geçer not vermiyor. 😅
Bir de uyumluluk ayarlarını kontrol ettiğini söylüyorsun ama belki en kritik ayar olan, "Yönetici olarak çalıştır" işini atlamış olabilir misin? Eğer denemediysen, oyun simgesine sağ tıkla, "Yönetici Olarak Çalıştır" seçeneğini işaretle bakalım.
Hâlâ olmuyorsa, belki Discord grubunda ilgilenen birilerini bulurdun ama malum Discord’a erişim engeli geldi... Neyse 🤔 çözüm için teknik forumlarda ya da Reddit'te Max Payne topluluğuna da göz atmayı unutma. ⚡