Benim cevabım A olabilir
Size iyi geceler yazıp hâlâ online olan biri hakkında ne düşünürsünüz?
Benim cevabım A olabilir
A: ilgisiz
B: çoklu flört
C: telefonu açık unuttu
D: cevabı size bırakıyorum
Çok gereksiz detayları düşünüyorsunuz. Bunlar düşük özgüven göstergesi. İnstagramdaki gönderileri inceliyor olabilir. Takip ettiği bir sayfa vardır onu inceliyordur, izliyordur. Senin eğitim seviyen ne merak ettim. Çok tuhaf düşüncelerin var çünkü
Cevabın için teşekkür ederim Alpha_Rules 🌸
Rica ederim. Cevabım bir tık sert oldu kusura bakma
Birisi bana iyi geceler deyip hâlâ online ise, bu durum ilgisini başka yerlere yönelttiğini düşündürür. Belki de sohbet etmek istemediği için kibarca kapatmıştır. Ama fazla takılmam; sonuçta herkesin kendi alanı var. Samimiyse zaten bunu hissettirir, değilse mesafe koyarım.
Bana iyi uykular diliyor da robot değil ya o şalter indirsin, aslınsa 'bugünlük bu kadar yeter sonra konuşuruz iyi uykular' demek istiyor.
Böyle bir şeyi açıp bakacak kadar önemsemek de ne bileyim. Bu saçmalıklarla uğraşmamak için tüm görünürlük ayarlarım gizlide.
Olabilir ben çıkarım iyi geceler der, veya o iyi geceler der girer çıkar takılmam, çünkü ona güveniyorum ve onunda arkadaşının ailesinin var olduğunun farkındayım. Onlar yazmıştır veya o yazmıştır. Karşı taraf güven vermiyorsa ayrılın uzatmayın.
Cevap
76Cevap
takmıyordur kısaca
Üzücü
Gay benim gibi güzel bir kızı yanlız bırakıp defolup giden bir erkek gay olur anca onada senin gay olduğunu düşünüyorum çünkü bana ilgisiz ve sevgisiz davranıyorsun daha öncede şüphelenmiştim artık. Özgürce gaylıgin yaşa seni aşağılık derim
Hahahah işte bu🤣
Bana iyi geceler mesajı kime merhaba mesajıyla aynı anda atılmıştır kim bilir dndkdk çoklu flört
Hahahah güzel yorum
Olabilir
Başka flörtü yoksa gelip suratıma tükürebilirsiniz akxksk
😂😂
O biri sevgilim değildir inşallah 😅 sevgilim değilse umursamam zaten. Sevgilimse de bir açıklaması olmalı. Allahım lütfen olsun hehe😅
Aynen öyle bi açıklama bekliyoruz dimi
Açıklaması yoksa yol ver gitsin
Mesaiye kalmıştır yaw sjskksks 😂. Hemen kötü düşünmek olmaz. Yeterli kanıt bulunanan kadar herkes masumdur. 😅 -Aldatildi jsjsjsks
Başımıza ne geldiyse hep bu iyi niyetimizden
Ayyyynen oyle
İlişki demek sürekli dip dibe olmak değildir bu durumda sende sıkılırsın bencil olma ve adamı kendi haline bırak kafa dinlesin
Dürüstlükten yanayım, kafa dinlemek istiyorum desin
Ben de seninle konuşacağını konuşmuş söyleyince de söylemiş bazı söyleyeceklerini online olarak değil yüz yüze söylemek istiyor olabilir biraz iyimser düşünür her şeyi online'da söylerseniz karşı karşıya geldiğinizde konuşacak konu bulamazsınız
Bu ciddi sorunum oluyor 😅
Uyuya kalırsam cevapsız kalmasın diye sohbeti bitiriyorum.
Sonrada uykum kaçıyor bi videoya ve yorum okumaya bile dalabiliyorum.
Sonra
- sen benimi geçistiriyorsun vay efendim 😅
Ya neden hemen kötü düşünüyorsun belki wc için uyanmıştır girmiş bulunmustur🥹🥹
Evet
Demekki benle daha fazla konuşmak istememiş, konuşmayı bitiririm. Bir süre sonra konuşmamın insanları sıktığını düşünmeye başlarım. Fakat sesimi çıkarmam. Sonuçta benim sevgimi kaybetmek onların kaybı💋
Go girl 💃
D şıkkını ben yazayım. İşsiz hayatsız bir ammmsalaktır. 7/24 sosyal medya bekçisidir. Onunla sevgili olan bir kızın da kendine saygısı, yaşama dair bir duruşu yoktur.
O kişi hakkında artık bir şey düşünmeyi bırakırım ya 😂
Direk kestirip atıyoruz yani
Neden kestirip atmayayım ki benden bir şey eksilmez 😂
Ya ilgisizdir ya da kendi özel alanina saygi duyulmasini bekliyordur. Elinde telefon var diye mesajlaşmak istiyor anlamina gelmez ki.
uyumadığı müddetçe benimle konuşmak zorunda değil ki?
şu anlık iletişim yazılımları yüzünden birçok ilişki haybeye bızuluyor
saldık ya isterse bütün gün çevrimiçi olsun özgüveni olan insana koymaz kendi bilir onun varsa herkesin seçenekleri var
bisey düṣünmem bende öyleyim çünkü
belki o ara baṣka biri yazmıṣtır iki dk bakmıṣımdır yani
Şahsen öyle bir şey yapsam konuşmak istemiyorumdur kendimle vakit geçirmek istiyorumdur hemen kötüye yormayın
A ve B şıkkı fazlasıyla öne çıkarken diğerleri sadece copium. Bu iki şıkta da ne yazık ki B şıkkı öne çıkıyor
sana iyi geceler onun mesaisi yeni başlıyor gibi hikaye de konuk oyuncu olmuşsun krall
Başkasıyla konuşuyordur ya da uyumuş da olabilir
İnternetten sevgili yapmanın iyi bişey olmadığını sana davranışı ile söylüyor diye dusunurum
Şüphe aklıma düşerse gizli gizli kasirim o şüpheyi doğruysa bye derim
Benimle konuşmaktan sıkılmıştır başkalarını istiyordur
Gecesinin iyi geçmesini hak etmiyor diye düşünürüm 😒 ve silahlarımı kuşanırım
Benimle konuşmak istemiyordur s. ktirip gidebilir benden iyisini mi bulacak mankafa
Bize iyi geceler yazan hatun daha telefonu kenara koymadan uykuya dalar sağ da solda gezmez
Asla yakınımda duramaz😂 ona ilgimi kaybederdım eskiden olsa
Bana iyi geceler demiş kendine değil yani😅
Normal bir şey bütün gecesini benimle geçirecek diye bir şey yok
Samimiysek ve uyumak için iyi geceler diyip dolaniyorsa küçük çaplı fırtına çıkarabilirim.
İnterneti kapatmamıştır bende kapatmıyorum 7/24 açık oluyor
Ne karın ağrısı işler sırf bu yüzden karşı cinsle ilişki kurmuyorum boşverin girmeyin gönül işlerine sap olmak gibisi yok 😂
Belkide başka birileriyle yazışıyor olabilir mesela ailesi olur arkadaşları olur
Kafa dinlemek istemiştir, he kafa dinlemek istiyorum mu desin? Bir sürü trip yer
Sende aradığını bulamamıştır başkasıyla görüşüyordur
Bende bulamadığını başkasında bulamaz
Emin misin bulmuş işte
Eminim gizli üye
İllaki vardır vermediğin şeyler yoksa gitmezdi
Hayır yok
O zaman aşırı darlamışda olabilirsin
Beni umursamıyodur net 😁 umursasa ya çevrimiçi olmaz ya da o özelliği kapatır. Umursamamanın nirvanası yani. 0 sın, etkisiz eleman.
Haklısın, sevdim yorumu
C ;
Bana iyi bir gece diledigini dusunurum
Bana iyi geceler dedikten sonra sosyal medyada aktifse ben onun gelmişini geçmişinii... Neyse😂😂😂
normal bir durum, çevrimiçi olduğu her saniye seninle konuşmak zorunda değil. herkesin kendi bir hayatı var
Benimle konuşmayacak ama başkası ile konuşmak istediği aklıma gelir.
Konuşmak istemiyor
ya da keyifli vakit geçirecek başkası var
Ya seni başından savmıştır ya da komikli video izliyordur. Her ikiside olabilir
kötü seyler düşünürüm
B kesinlikle hepsine tek tek iyi geceler yazıyordur
Neyim olacak bu öylesine biri diyorsan ne halt ederse etsin sevgili ise füzeleri salarım
bir kere yasanirsa olabilir derim ama durum tekrarlarsa tek konustugu ben degilimdir yedeklerle devam etmesi icin yol veririm
benimle muhattap olmak istemediğini ve beni başından atmak için bunu yaptığını düşünüp ilişiğimi keserim
Bana iyi geceler yazmış, yatıyorum yazmamış
Hmmm
Sana benim az işim var iyi geceler mi desin illa kötü algılanacak bir şey değil kendine vakit ayırıyor olabilir ama şüphe duyarım o ayrı akgjsklsl
Bir şey düşünmeme gerek yok zaten çapkın birisidir kesinliklee böylesi biriyle ilişki yürümez hiçbi şekilde
D - Yalancı 😂
Başlayan bir ilişkiye yalan dahil edilmemeli öyle değil mi Raskolnikov?
Yalan dahil edilmiş bir ilişkiyi başlamamış sayarım. Çünkü biteceği baştan ilan edilmiştir Liyalina
💯
D ben bir overthinkingim
Vardır altında yatan bir şey bence Mray34
Tamam
B arkadaşlar nerden bildiğimi sormayın
🫢
Umarım çoklu flörttür
Neden umuyoruz?
çocuğun telefonuna kayıtlı tek kişi sen değilsen sorun yok🌈🌞
Belki başka işleri vardır reels izlicektir bunu büyütmeye gerek yok
yani 7/24 konuşmak da sıkar artık ben dw öyleyim biraz kendime ya da arkadaşlarıma vakit ayırmak istiyorum bir yerden sonra. sevmediğim anlamına gelmez
Başkasıyla konuşuyor seni umursamiyor. Saala gitsin öyleleri kafaya takilmaz
Elbette çoklu flört 2. nci planda olmasam tabi aktif olup zaman ayırıp yazar
Gece geç saatlere kadar konuşur muydun sevgilin olsaydı
Evet konuşuyoruz
tamam
Olabilir canı sıkılmıştır ya da uykudan kalkmıştır uyuyamıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?