Nerden biliyorsun sana çevrim içi olduğunu diyeceksiniz biliyorum. Buna inanabilirsiniz beni bu ara takip ediyor özellikle ortak arkadaşından whatsapp durumlarıma bakıyor falan. Ben ilk önce çevrimiçi olarak karşılık verdim ama bu ara kaçıyorum hatta Wp ye girmemeye çalışıyorum. Sizce hangisi doğru? Hatta geçen hesabımı sildim ama arkadaşlarım sürekli mesaj attıkları için geri yükledim.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılBen cok. yasadm bunu. Bir yakaliyodm sana baktim diyodu ikincide yakaliyodum yine sana bakiyodm diyodu. Ucuncude yakaliyodm bundada sana bakiyodum diyodu, imkani yok yani biriyle konusuyor cevrimiciyse. Bir sana cevrimici olur iki sana cevrimici olur ama ucuncude sana cevrimici olmaz
218 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın saol
- +1 yıl
Ne demek rica ederim. Yol yakinken ayrilin , cunku en tehlikeli insan turu oluyor boyleleri. Basima geldi cunku. Yalancinin onde gideni oluyor , ve kavgada haksiz ckmalarina ragmen hakliymis gibi uste ckmaya calisiyolar.
Soran+1 yılEski s3vgili zaten. Çoktan ayrıldık
- +1 yıl
Sevindim sizin adiniza hanfendi
Soran+1 yılAynen unutmayayım diye yapıyor o belli ki ama artık çok geç. Kimsenin yedeği değilim. İnsan duygularına yenik düşüyor işte
- +1 yıl
Direk siliniz. En temizi. Diger turlu arada bakar durursunuz
Soran+1 yılYa numara aklımda birkaç kere sildim. Bazen ekliyip bakıyorum o yüzden orda öyle duruyordu bilemiyordum benim onda numaram olduğumu baktım o da takip ediyor
- +1 yıl
Ben hic bir sevgilimin numarasini ezbere bilmiyorum bu yuzden ilerde boyle seyler yasarm diye, ezberlemeyede calismadim hic. Gecmis olsun tekrardan bu surec boyle devam eder bir süre
Soran+1 yılEvet sorma bende bilmiyordum ezbere nasıl aklımda kalmış bilmiyorum
- +1 yıl
Yeni sevgilin yok mu simdi
Soran+1 yılOna karşı duygum olduğu için kimseye fırsat vermedim. Neden sordun?
- +1 yıl
Baskasina firsat verrsen numarasini unutabilirsin. Aklina gelmez. Hem sen mutlu olursun hem seninle olan. Cok belli ediyosun bilyomusun baskasinin olmadigini. Hala gecmise dair zaaflarin var.
Soran+1 yılBaşkası olsa neden burda bunu paylaşayım bir önemi kalır mıydı? O dediğin için yeni kişiyi sevmem lazım. Benim şu an başkasına karşı duygum varken hayatıma birini almam demek hem kendime hem de karşımdakine hakaret. Kimsenin duygularıyla oynayamam ki ben
- +1 yıl
Hanfendi demek istedigim, baskasina karsi birseyler hissetmeye calisin artik, zorlamayin tabiki kendinizi ama gecmiside silin artik bir baskasinin sizi mutlu edebilcegini hayal edin, dusunun. Ben size aklinizda biri varken baskasina sans verin demiyorum
Soran+1 yılBen de diyorum ki bir unutsam her şet daha farklı olabilir. Henüz etkilenebileceğim sevebileceğim insan çıkmadı karşıma. Umarım güzel olur herşey. Saol yorumların için
- +1 yıl
Umarm guzel olur, Iyi gunler derim
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi günler
- +1 yıl
Rica ederm hanfendi
En İyi Cevaplar
Affetmem o kapatana kadar çevrimiciyiz :)
035 Yorumla
Soran+1 yıl6 saat çevrim içi oldum geçen kapatmıyor da :)
Soran+1 yılAma az önce yanlış bir şey yaptım herhalde ya :( dün gece uyuya kalmışım o da hep beni bekliyor ya üzüldüm. Wp hakkımda kısmına " dün gece uyuya kalmışım 🙈" yazdım görsün bilsin diye şimdi kaçtı girmiyor. İyi halt ettim
Soran+1 yılNiye çığlık attin ki yani onu bırakıp gittiğimi düşünmesin diye öyle yazdım. İnce düşünceli biriyim hata yaptım dime sanırım artık doğru yolda değilim
Soran+1 yılAmacım mesaj atmasını sağlamak değildi. Kaçıp gitmiş gibi olmayayım diye yazdım. Bir an boşluğuma geldi. Umarım hoşuna gitmiştir. Gereksiz oldu bu yaptığım. Zatem o takip ediyor ben takip ediyorum. Çoktsn fark etti
Soran+1 yılValla ben de kaçtım biraz o da görünmüyor şu an. Nerden yazdım hay ya
Soran+1 yılMerhaba. Yardımına ihtiyacım var mesaj atılmıyor sana yoksa mesajda yazcaktım. Bizimki hala çevrimiçi oluşumu izliyor. Hatta gıcıklık olsun diye sanırım sürekli whatsappa giriyor. Bu nasıl yazar ne yapsam yazar. Taktik verir misin? Sinirlendim wp yi sildim sonra acıdım her gün beni bekliyor diye geri yükledim.
Soran+1 yılBakayım bir ya hep açık 12 den sonra. Ben ona o bana açık farkında zaten
Soran+1 yılBeraber uyuyoruz resmen. O beni takip ediyor ben onu. Aklında bana dair şüphe yok. 12 den sonra hep açığız. Bu taktiği anlamadım. Hikaye olarak durum paylaşamam bakmıyor. Duygusal ne yazayım kanka
Soran+1 yılHatırlarsan bir şey yazınca topukladı en son. O yazsın duruma bir şey ya. Bir kız olarak fazlasını yapıyom hep :(
Soran+1 yılYazdım umarım yanılmayız
Soran+1 yılSen özlem sözü yaz dedin. Yazdım ki oraya İçimde kocaman bir özlem var. Okumuştur hakkımda kısmını. Tarih atamam maalesef aile üyeleri hep orda. Hep yapmacık olduğumu yalan olduğunu anlar o.. sevgimden emin ya biraz zor gelir. Bak o da durumla karşılık verebilirdi ama vermedi. Ya kendini ağırdan satıyor ua da kaybetmekten korktuğu biri var. İyice sinirlendim kaldırcam durumu ya bırak ya valla
Soran+1 yılAh şu biz erkekler sözüyle ne demeye çalışıyon. Kaçan kovalanır mı diyorsun? Taktik yapıyor strateji yapıyor. Silicem en sonunda whatsappı
Soran+1 yılYav gelmez ya ne gelcek. Adam diyor nasıl olsa o benden vazgeçmez. Halbu ki üniversiteye gidicem Yurtdışına 1 yıl hiç gelmicem haberi yok. Hata ediyor şu an. Gerçekten kaybediyor. İyice canım sıkıldı çocuk değilim ben ya
Soran+1 yılKaldırdım durumu whatsappa da girmiyorum. Ne hali varsa görsün. Otobüs değilim sürekli bekliyeyim
Soran+1 yılYa egosunu tavan yaparak hiçbir şey yapmadık bence. Ona kaybetme korkusu yaşatmalıydık biz toto kaldırdık. Bak o karşılık vermedi baya tatmin olmuştur. Valla bekleyerek taviz veriyoruz. Benim gibi kızlar değersiz onu anladım. Köpek gibi koşturanlar daha değerli oluyor
Soran+1 yılBen kendimi değersiz görmüyorum. Onun gözünde öyleyim diyorum. İyi bakalım sen akıl oyunu diyorsan senin dediğin doğrudur :) bu arada dün ben durumu kaldırdım. Sence ben hiç mesaj atar mıyım? Asla
Soran+1 yılBu arada hakkını helal et sonuçta bana yardım etmek zorunda değilsin. Vaktini aldım kusura bakma
Soran+1 yılYa whatsappa bir şey oldu benim. Gelen kutuma düşmüyor dün de aynı oldu. Ya çözemiyorum
Soran+1 yılAynen mesaj gelmiyor. Biri ara ara yazıyor okuyamıyorum. Hakkında kısmına yazdım mesajlarınız gelmiyor okuyamıyorum. Beyfendi trip atıyor bir de wp ye 1 kere girdi girmiyor hep girerdi. Ben bugün hiç giremedim ev kalabalıktı anlarsın müsait olamadım. Gece 12 ye doğru girebildim. Bekledim 1 kere girdi girmiyor. Zannetti kaçıyorum
Soran+1 yılBiri mesaj atıyor mesaj okunumuyor. Gelen kutusuna düşmüyor. Göremiyorum. Hani bildirimde mesaj gelirken üste isim yazıyor ya. Bunda da whatsapp yazıyor ama mesaj gelmiyor bir türlü
Soran+1 yılHani sen dedin bu yaptıklarımız da işe yaramazsa son taktiği vereyim diye. O taktiği uygulamaya koyalım. Yardımcı olur musun? Seni de çok meşgul ettim.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Erkekler Ne Diyor
19
İnternet & Teknoloji konusunda 3,6b cevap paylaştı. Eski sevgilim adi üstünde, onun icin hicbir sey yapmam banane baksin dursun
10 Yorumla
+1 yılİnternet & Teknoloji konusunda 8,1b cevap paylaştı. Çoktan silinmiş olur.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten numaramı değiştirdim ona vermedim. Bende vardı numarası zannediyordum ki onda yok. Meğer ortak arkadaştan almış beyfendi
Soran+1 yılBen sileyim o zaman
+1 yılNeden kalayım bikere rehberimde olmaz ki :)
121 Yorumla
Soran+1 yılSıfatların bazen önemi olmuyor. "Eski sevgili" demek içindeki duyguları yok edemiyor mesela :(
- +1 yıl
Evet bir başkası varsa ediyor rahat ol 😆😆😆
Soran+1 yılGülme lütfen yani diyorsun ki yedekte tutuyor. Girmeyeyim ben whatsappa o zaman :( insan sevince saf oluyor
- +1 yıl
Aynn safsın kızım sen bu yüzden üzülmeye mahkumsün
Soran+1 yılAğır cümleler kuruyorsun. İnsan iyi hissedeyim diye güzel tavsiye verici cümleler yazar sense üzülmeye mahkumsun diyorsun. Saol ya yorumun çok iyi geldi
- +1 yıl
Gerçekler acıdır iyi yorum biyere kadar kardeşim iyi niyetini çok kullanırlar senin aslında iyilik yapıyorum anlamıyorsun
Soran+1 yılHaklısın ya. Zaten başıma ne geliyorsa iyi niyetimden. Napayım saf ve iyi bir kızım ama kötü olmak gerekiyor demek ki
Soran+1 yılAma sen üzülmeye mahkumsun dedin ya o sözün dokundu. Sonuçta hafif bir cümle değil
- +1 yıl
Kötü olmak gerekmiyor ağır olmak kurnaz olmak akıllı olmak sınırları bilmek ona göre davranmak gerekiyor kapiş :)
- +1 yıl
O cümleyi bişeylerin farkına var diye dedim hakkını helal et özür dilerim
Soran+1 yılYani nasıl davranmam gerekiyor. Sen mevzuyu bilmiyorsun ondan severek ayrıldım ondan bu acı
- +1 yıl
Bence onu takma yeni sayfa aç kendine iyi niyetini kullandırma artık yazık sanada
Soran+1 yılYok o gelsin içimi dökücem yol vericem ona o yüzden engellemedim ben onu. İçim anca öyle soğur. Ben de insanım herşeyi içime attım bir yere kadar
- +1 yıl
Eminim bu iyi niyetinle gelse seni kandırır :)
Soran+1 yılHayır kandıramaz. İçimdekileri döküp engellersem ne yapabilir?
- +1 yıl
Bence seni takmaz birini bulmuşsa umrumda olmaz içindekiler
Soran+1 yılO zaman neden yazsın salak mı? Birini bulsa ben aklında olmam zaten o yüzden sorun yok. O yazmaz.
- +1 yıl
Yazıyor mu sana şu an
Soran+1 yılHayır yazmıyor. Diyorsun ya birini bulsa emin ol iiçindekilerin bir önemi olmaz. Ben de diyorum ki o zaman yazmaz sorun yok. Salak mı yazsın? Çocuk belli ki beni kolluyor ışık bekliyor. İlelebet kırmızı bir ışık yaktım ona maalesef
Soran+1 yılHani bir söz var ya bazen her şeyi unutup sadece sarılmak istersin ama bir şey seni hep durdurur adı ne mi? Gurur. Aklım fikrim darmadağın anlayacağın. Yorumların için saol. İyi akşamlar
- +1 yıl
Anlıyorum bu gidişle hep darmadağın olacak sanırım unut gitsin bence
eski sevgilim rehberde bulunamaz
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de vardı numaram yeni olduğu için onda yok diye sıkıntı yapmıyordum. Ama meğer onda da varmış
+1 yılKalmam
110 Yorumla
Soran+1 yılİyi bence
- +1 yıl
Zaten seni kenara atmış ve doğal olarak başka fırsatlara göz kırpacak kendimi güzel kardeşim gibi hissetmektense bakmam hatta numarasını ezbere bilsem bile silerim numarasını
Soran+1 yılAslında şu an ben onu kenara atacak konumdayım kardeşim. Anlatayım benden ayrıldıktan sonra sevgilisi oldu ve ondan yakın zamanda ayrıldı benim onu sevdiğime gerçekten inanıyordu. Sanırım bende olanı onda bulamadı. Limanını yani beni arıyor. Belki bu hatanın farkına vardı ama yazamıyor yüzü yok. Benden bekliyor ben de salak değilim herhalde. Durum bu. Ne hissetiğini ne düşündüğünü pişmanlıklarını bilemiyorum sadece yakın takipte. 8 aydır da görmedi beni hiç.
- +1 yıl
Durumu tersinden değerlendirmişim haklısın.. ama şöyle bişey varki bak sende onun takibindesin.. yani ölsün yansın süründün burnu sürtsün ve buna yakın bütün hisler içlerinde hel sevgi kırıntıları barındırır.. eğer bittiyse içinde bırak sanane ne yapıyosa yapsın.. yok eğer içinde bişry varsa milyonda birde olsa gelirse sana tut elini.. unutma kimse kimseyi aldatamaz herkes kendini aldatır
Soran+1 yılEvet ben de takip ediyorum kendimi aldatamam haklısın tutayım mı elini gelirse? İçimde bir o kadar nefret bir o kadar aşk var. Umarım anlatabilmişimdir. Neticede benim numaramı gidip bulmuş ne bileyim mesaj vermeye çalışıyor hiç mi duygusu yok bana
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim.. bu yüzyılda toplumun anlamadığı şey şudur.. aşk aslımda tek kişiliktir ve her aşk platoniktir.. karsndakinin elini tutma şansın varsa o veya bu şekilde git tut.. sen kendi sevgine odaklan.. onun sevgisi senin istediğin boyutta olmazsa bu onun kendi kaybıdır.. sense mutlu bir sn daha yaşayabilmiş olmanın tadını cıkarırsın
Soran+1 yılGerçekten yorumların içimi ferahlattı ve hayatımda aldığım en samimi yorum ve cümleler. Çok teşekkür ediyorum sana :) beni mutlu ettin haklısın pişmanlık yaşayacaksam yapıp da pişman olmak isterim. Çocuk geçen 6 saat bana çevrimiçi oldu. Girdim girdi çıktım çıktı en son baktım dönüp o da gitti. İçimden yazmak o kadar geliyor ki ama gurur var ve haklı sebeplerim de var. O zaman onun yazmasını beklicem
- +1 yıl
O adımdan sonrasına karısmam olmaz zaten orası sana kalmıs umarım herşey gönlünce olur
Soran+1 yılEyvallah
- +1 yıl
👍👍
çevrim içi görüncee bende çevrim içi oluyorum :D
00 Yorumla
+1 yılikisini de dene tarafını seç
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın
18 Yorumla
Soran+1 yılDiğerlerinden farklı bir yorum. Eğer o sana kötülükler yapmış olsa ve hala onu seviyorsan da bakar mısın?
- +1 yıl
Yani seviyorsam neden olmasın
- +1 yıl
Ana aranızda geçen şeyleri bimemem
Soran+1 yılO kadar kırgınım ki ben ona.
- +1 yıl
o zaman atma kızgınlık geçer kırgınlık geçnez
Soran+1 yılBen atmam zaten
- +1 yıl
boşver seni kıran bir daha kırar sen önüne bak
Soran+1 yılBakıcaz artık :) yazarsa kendini anlatma fırsatı veririm ona bakalım
Surekli acik kalirim o kapatana kadar
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş çöptür. Çöpü de yalnız köpekler karıştırır.
10 Yorumlakalmam
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi
+1 yılherlade reis çevir çevir
00 Yorumlasittin sene kalmam ne yaparsa yapsın 😂
00 Yorumlakalirim
10 Yorumla
+1 yılkalmam
10 YorumlaHayirr
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılTakintim yok
03 Yorumla
Soran+1 yılYani çevrimiçi kalır mısın ona?
- +1 yıl
Eskinin pesinde ne diye gezeyim?
Soran+1 yılAnladım saol.
hayır
00 Yorumla
Daha fazla(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Erkekler, Eski sevgiliniz Wp de size çevrimiçiyse sizde çevrimiçi kalır mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım