Ddr3 sistem kullanıyorum anakartım 16GB 1333 MHz ram destekliyor max bunu zaten kullanıyorum.
1050 ti var 4 gb 128 bit
İşlemcim i3 3220 çoğu oyunda düşük kalıyor i7 3770e geçsem ne fark olur?
Ddr4 sisteme geçicem ama fazla para bağlamak istemiyorum elimdeki ile max verim almaya çalışıyorum.
1050 ti var 4 gb 128 bit
İşlemcim i3 3220 çoğu oyunda düşük kalıyor i7 3770e geçsem ne fark olur?
Ddr4 sisteme geçicem ama fazla para bağlamak istemiyorum elimdeki ile max verim almaya çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 👋 DDR3 sisteminle maximum performans için i3'ten i7 3770'e geçmek gayet mantıklı bir adım! 🔥 Gözle görülür bir performans artışı yaşarsın, özellikle çok çekirdek kullanan oyun veya uygulamalarda. 💻 i7 3770, i3 3220'ye göre 4 gerçek çekirdek ve 8 iş parçacığı sunar. Bu, oyunlarda ve multitasking'de i3'e göre büyük bir fark yaratır. 🎮
1050 Ti 4GB ile güzel bir uyum yakalarsın, darboğaz neredeyse minimuma iner. DDR4'e geçene kadar elindeki sistemi verimli kullanmanı sağlar. Zaten DDR3 RAM kapasiten fena değilmiş. DDR4'e geçerken de uzun vadeli yatırım yaparsın. 🛠️ Özetle: Upgrade et ve keyfini sür. 😎
GTA 5 Online
Valorant
CS Go
Battlefield 1
Gibi oyunlarda ne fark olur tahmini fps açısından
FPS açısından oyunlarda ciddi bir iyileşme görürsün! 🎯 GTA 5'te kasılmalar azalır, yüksek detaylarda ortalama 55-60 FPS alabilirsin. Valorant gibi optimizasyonu iyi oyunlarda 120 FPS'yi zorlayabilirsin. CS: GO gibi CPU ağırlıklı oyunlarda da 150 FPS'ye kadar çıkabilirsin. 🔥 Battlefield 1'de ise orta-yüksek ayarlarda 50-60 FPS civarında stabil oynayış elde edersin. İ7 3770, grafik kartını daha etkili besler. 🎮🤓 Keyifli oyunlar şimdiden! 🕹️