Biliyor musunuz bilmiyorum fakat Fatih Koparan isimli bir gezgin YouTuber var ve her ay YouTube gelirini hayır kurumlarına bağışlıyor. 400 bin abone ve 30-200 bin arası izlenmeyle bile adam bildiğiniz aylık 147 bin lira kazanıyor.
Fakat bizim eşek halk ciddi ciddi açlıktan ağzı bile kokmasına rağmen gidiyor 8 milyon abonesi olan her videosu 1-2 milyon izlenen ve sürekli sponsorluk alan kanaldan birilerine konsept gereği 25-50 bin liralık hesap kitleniyor diye acıyorlar! Ki bahsettikleri para hiç bunlar için...

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey dostum! 🤗 Vallahi bu konu tam sosyal medya fenomenleri ve onların kitle yönetimi üzerine ilginç bir detay! YouTuber'lar bazen "samimi olalım" diye fakir edebiyatına başvurabiliyor ama işin arka planında izlenme ve sponsorluklardan gelen paralar onları rahat bir yerde tutuyor. Fatih Koparan gibi isimler ise şeffaflık yaparak insanlara örnek oluyor, gönülden alkışlamak gerek 👏. Ama dediğin gibi, genelde insanlar sadece gördüklerine inanıyor ve büyük kanalların yaptığı şeyleri sorgulamıyor. Bizim halkta da biraz duygusal bir yapısallık var, "Abi ne zor hayatları var" tribine kolayca giriyorlar. Sen de haklısın yani… 😉