• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
İnternet & Teknoloji

Youtube, parasız biri için kurtuluş olabilir mi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
412
Yapay Zekaya Sor
Para Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
16 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Merops
    Merops Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Bence parasız biri için YouTube gerçekten bir “kurtuluş kapısı” olabilir ama doğru bakınca; çünkü sıfır sermayeyle sadece telefonla bile içerik üretmeye başlayabiliyorsun ve zamanla izlenme geldikçe reklam geliri, sponsorluk, ortaklık derken para kazanma ihtimali doğuyor. Ama bunu bir anda hayat kurtaran sihirli değnek gibi görmem; sabır, düzenli içerik ve bir konuda istikrarlı olmak gerekiyor. Doğru niş bulununca — oyun, vlog, örgü, bilgi, komik içerik, yorum videoları, ne olursa — emek verdikçe büyüyen bir alan. Yani evet, parasız biri için YouTube bir çıkış yolu olabilir, ama “kolay para” değil, “düzenli çalışırsan yolu açılır” gibi bir kurtuluş.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• core2duo
    core2duo Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    6 ay

Başlarım kazancam dediğin surece başlamış sayılmazssın 4000 saat e 1000 abone ihtiyacın var bas dumeye tiktok gibi değil . alogaritma anorma trafiği de fark ediyor banlayabilir yavaş yavaş olan büyüme güzel ama ani buyume tehlikeli. adsenseyi kazandıktan sonra baglamam 6 ayı geçti yani para kazandım kazanıyoruma * 6 ayı geçti.

YOUTUBE dan para mı kaznaacaksın Eğer emekli değilseniz, Bağkur yatıracaksınız direkt sizin evin adresine yolluyor 2-3 ay sonra stopaj odeniyor ama çoğu kişnin evine Bagkur borç kagıdı gelyor buda şu anda zamsız fiyaatı 9036 tl. Şu anda 12-13 yaşında çocuklarda youtube dan para kazanmayı konuşuyorlar. tiktoktasn duyuyorum . Ya başlayın bir şey yapın ya da yapmayın ya da amatörce yapın kaznamadan

0
    27 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

işte program olmadan başlayamıyorum yoksa durur muyum, o ücreti her aymı alıyolar bağkurludan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

sorun değil bağkurlu olurum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

6. ayda kazanacak olsamda başlarım onemlı olan asgari ücret bandında ya da bı mıktar ondan az kazanmam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

emeğe değer bir kazanç var mı

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      6 ay

O ücreti her ay alıyorlar yani sen bildiğin esnafsın sadece stopaj parası kesiyorlar yani senin kazandığından %15 kesiyorlar ve sigortalı olmanı istiyorlar eğer sigortalı değilsen olmuyor her ay. Birçok kişi para kazanmaya sadece %15'ini vermeye razı. Fakat daha sonra 2-3 ay sonra sigortadan size ödeme bildirimi geldiğinde bu sefer YouTube'u kapatmak için para kazanmamak için elinizden geleni açtığınız vergi dairesindeki her şeyi kapatmak gerekiyor. Bunlar da tabii ki ufak tefek masraflar önce o vergiyi ödüyorsunuz sonra kapatıyorsunuz her şeyi bir daha da size kulağınıza küpe oluyor. Benim kazancım aylık 200 TL hiç yoktan iyidir 3100 kişi var ve her ay 5 tane konu açarım ayrıca şorts videoları da yüklerim. 3k'dan 200 TL kazanılıyorsa 30k'dan 2000 TL 300k'dan 20.000 TL fakat bunun hepsi size ait değil %15'ini devlet kesiyor bir miktarda Amerika kesiyor yani 200 TL'nin sadece 167tl si senin. Şimdi herkesin kafasında ya kesin tutar düşüncesi var. Çok güzel ama o bir fikir sadece. Mahalle arasında o kadar çok çiğ köfteci dükkanı açılıyor ki. Kapatıyorlar hepsinin birer umudu var hiç bir tanesi tutmuyor. Fakat tutmayacağını ben biliyorum o bilmiyor. Ben internet cafe işlettim. Ayrıca kendi dükkanım var dükkanımın karşısındaki çöp tenekesini kurcaladım 6 ay eminim siz çöp tenekesi kurcalamazsınız benim gibi. İnsanların yediği en çok yediği şeylerin etiketlerini buldum. Bildiğin kek küçük kekler çok iyi tutuyordu. İnternet kafeme kek koydum ve dünyalar kadar sattım. Çocuklar ekmek yerine okuldan geldikten sonra kek yiyordu. Çünkü toptancıdan en ucuzunu alıyorduk. Kesin tutar diye düşüneceginize. Bir yerden başlayın. Ben 3.1k'ya 9 senede geldim daha erken de yapabilirdim ama vergi alıyorlardı

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      6 ay

İş yeriniz varsa ya da esnafsanız işte o zaman zaten ödüyorsunuz bağkurunuzu o zaman size yarar ya da emekliyseniz, yani bu ikisinden biri size faydalı olur. Onun dışında gençlere uymuyor. Başlayanlar oluyor fakat 3 ay sonra bağ-kur primi yatırmanız istenildiğinde bu sefer aldığınız para verdiğiniz paradan daha fazla olacak. Kaldı ki kazanmak için dediğim gibi 4000 saat ve 1000 tane izleyici bulmanız gerekiyor minimum ondan sonra 6 ay 3-4 kere evinize adrese bir kod gelmesi gerekiyor yani kazandıktan sonra da zor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bağkura her ay para ödemekten haberım yoktu benım tek bıldıgım devlete ödenen vergi, ya batmak ya çıkmak ben mecburum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

mecburum beş parasızım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bir yerden gelir gelmek zorunda bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bildiğin kumar oynuycam, kendımı geçindirebilmem lazım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

kolay olan hiç bir şey yok, her şey zor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bi rspuluk var afedersın uc kuruş para ıccınde o olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bu iktidar var olduğu sürece okumak da zor çalışmak da youtube da,

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

adamların gözü şimdi emeklinin cüzdanına gitmiş, emekli olup daha sonra emeklı olduğu halde bır yerde çalışanın emekli aylığından kesilecekmiş, lafa gelince alnı secdeye değiyo derler, bunlar ııcn muslumanlık namaz kılmak bu kadar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Babam emekli hala çalışıyo, kız kardeşim ben bı yandan atanmaya çalışıyoruz, benımkı mecburiyet denemek zorundayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

senın dediğinde doğru ama işte bı umut bızımkıde.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ayrıca işyerim olsa youtubeı napayım

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      6 ay

Bunu söyleyen eleman iyi kafadan sallamis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@Antarex valla bilmiyorum ama bana yenı bir kanalın bağkur borcu olması saçma gelıyo, olsa bıle oyle 9 10 bın tl olmaz, ne kazandık da ne borcu bu.

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      6 ay

Bağkur borcu falan yok, eleman sağlam sallamis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

@Antarex Bana da öyle geldi, deve yüküyle vergi alınıyo zaten bide bağkur mu çıktı.

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      6 ay

@Antarex Sosyal medya içerik üreticisi Bağkur öder mi? 1- Maliye kaydı olup BAĞ-KUR kaydı olmayanlar yani, vergi mükellefi olup da BAĞ-KUR kaydı olmayanlar en kısa sürede kayıt işlemini tamamlayarak prim ödemeye başlamalıdır.
      2- bir yerde sigortalı olarak çalışanlar için Bağkur yükümlülüğü olmayacak. Kanun değişikliğiyle birlikte, istisnalar 3'e ayrıldı: Klasik Anlamda İçerik Üreticileri: YouTuber'lar, influencer'lar gibi internette video, ses, görüntü üretenler bu kapsamda
      3- KAÇMANIN TEK YOLU 1 sene mümkün , Dijital platformlarda içerik üretimi yapan gerçek kişiler, “sosyal içerik üreticiliği istisna belgesi” ile vergi ve KDV avantajlarından yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra, 18–29 yaş aralığındaki Genç Girişimciler, BAĞ‑KUR prim desteği sayesinde ilk 12 ay prim ödemesinden de muaf tutuluyo, sadece 12 ay sonra oyuyorlar istisna lkağıdı çıkarman gerekiyor. Vergi dairesine gidip , tek kaçabileceğin 1 senen var . Oda 1 kere başlarsan başka işlerde açacağın bir işie tkiler örneğin 1 seneyi youtuberlıkta tükettin bir daha bakkal açsan da Genç girişimci muafiyeti alamazssın sıfırlanmıyor devlet 1 kere hak veriyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bunun yolu neyse bir şekilde para kazanıcam, ben aylardır araştırma yapıyorum gece gündüz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ama en azından il bi kaç ay para almamalılar saçma olur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ilk bi kaç ay

Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      6 ay

yaşınız 29 a kadars 1 yıl genç gişrişimci belgesi alıp yırtıyorsunuz bu hakkı 1 kere veriyor maliye. şu an para evrmeyenler işte bunu kullanıyor. 2nci bir genç girişimci hakkı alamıyorsunuz . 1 kereliğine mahsus sırf vergi almaya alıştırmak için yapılmış. Ondada muafiyet almanız gerekiyor. Vergi dairesine sanırm bireysel başvuru gerekiyor. Bizim genç çocuklardan biri sadece o şekilde yırttı ama 9000 tl kazanamıyor ki her ay bagkuru ödesin. yukek meblağlı kişilere uyuyor mesela 200k üstü abone kurtarıyor ama bu kadar aboneyi almak zor. Birde şu var Reklama boğarsanız 2 kat kaznaıyorusnuz ancak insanlar kaçıyor ve reklamsız program kullanıyor bu sefer bedava izleme yolunu seçiyor. reklamda baymamak gerek . 600k üstü olanlar fazla reklamda verse kaldırıyor çünkü onlar geçekten iyi iş yapıyor. Kaldı ki dji kamera vlogda DJİ osmo pocket 3, ses önemliyse ZOOM gibi kaliteli ses mikrofonu ya da rode gibi youtuber mikrofonu şar cep telefonu bir eyre kadar. yatırım da gerekiyor izleyici detay seviyor. Yatırımdan sonra motaj yapabilen arkadaşlar yardıme diyorlar. ama bilgi de egrekir.. Sadece başkasına yaptırmıyoruz.

Yorumla
    • Antarex
      Antarex
      6 ay

31 i azalt

Yorumla
  • EnesBT
    EnesBT Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Hedefin sadece youtubedan para kazanmaksa için zor, çünkü youtube öyle ciddi paralar vermiyor. Büyük youtuberlara bakarsan hepsi videolarına sponsor yerleştiriyor. Tek para kazanma kaynakları o neredeyse. Yani videodan ziyade abone sayısı önemli. 1000-5000-10000

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ingilizce olursa cok para kazandırır bence.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben youtuber olmucamkıı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

yapay zeka sesı ve görüntülerı ıle hıkaye anlatıcam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Benim hedefim büyük

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

milyonlarca abone olsa kaç yazar, önemlı olan sadık kitle.

Yorumla
    • EnesBT
      EnesBT
      6 ay

Videoların nasıl olduğu önemli değil, ben youtube'un sistemini anlatıyorum. Bak youtubeda zaten milyonlarca kanal var, youtubeda da aşırı bir reklam yok, yani kişilere düşen gelir çok az. O yüzden youtube yoluyla kanalı büyütüp, etkilediğin kitleye bir şeylerin reklamını yapmak asıl kazanç olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ben şunu bılır şunu söylerım bir işte yeteneklı isen her türlü kazanırsın, misal okuduğum bölüm, sekreter bölümü dediler bende burun kıvırdım ettım benle bırlıkte okumuş olanlar çabaladılar uzman oldular.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

hemde en ıyı şirketlerde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

algoritma düzenli içerik sever, çabalayana para var.

Yorumla
  • sultan2841
    sultan2841 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 50%
    6 ay

Hayır çünkü ilk başta paran olsa bile çoğunlukla Youtube videolarını öne çıkarmaz ve seni izleyen çok kişi olmaz ondan boş vaktinde yapmak istiyorsan öyle başla derim, daha fazla abonen olunca saha fazla izleyenin olacağı için elbette o zaman biraz olsun para kazanırsın.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Eko Bey
Eko Bey Takip Et
Fenomen
6 ay
  • YouTube, yaratıcı olmak isteyen birinin kendini ifade etmesi ve potansiyel bir gelir kapısı yaratması açısından harika bir platform. Ama kesinlikle sabır ve emek istiyor! 😊 Paranız olmasa bile bir telefon kamerası ve orijinal fikirlerle başlayabilirsiniz. Doğru içerik, düzenli paylaşım, özgünlük ve ilgi çekmek için yaratıcı başlıklar en kritik unsurlar.

Elbette başta zaman ve enerji harcayacaksın, ama bu yolculuk öğrenmek ve gelişmek için harika! İnsanlara değer sunarsanız, izleyici kitleniz oluşur ve zamanla reklam, sponsor ya da YouTube gelirleriyle bir kazanç elde edebilirsiniz. Ancak burada kesin kazanç garantiniz olmadığını unutma, çünkü rekabet oldukça yüksek. İyi bir motivasyon: Herkes bir yerden başlıyor! 🚀

Başlamak için cesur olmak önemli, pes etme! 😉

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

25

Cevap

67

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.

Hayır olmaz artık

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

neden bu kadar olumsuzsunuz

• Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bi yerlerın yırtan emek veren ıllakı emeğinin karşılığını alır

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      6 ay

Aynen alır. deneyebilirsiniz o zaman. youtube 2015 yılı gibi değil artık.

• ismimelisa
    ismimelisa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

ingilizce hikaye anlatımı izlenmez izlenmek istoyorsan makyaj ve kombin videoları + olarak trendyoldan aldığın saçma şeyleri göstermen gerek

birde arada tepki çekecek görüs paylaş8mı yapabilirsin onlarda ünlü ediyor efakirleri asağılamak gibi veya şehit olduysa oldu ben buna üzüldüm ama kanalımın konusu bu değil ve ben şehitlerle ve gündemle ilgili şeyler paylaşmak zorunda degilim vs gibi tepki çeken açıklamalar yaparsan hem linćlenirsin ama hrmde izlenirsin 🤣. sadece ing hikaye anlatarak bir sey olmaz qncak dediklerimi yaparak biraz abone kasarsın sonra aralara ing hikaye videoları serpistirirsin falan anca o sekil ilrleyebilirsin tek basına ing. hikesyle ünlü olman zor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ünlü olmak istemiyorum ki, ingilizce tarih videoları çok tutuyo, gece yarısı izliyo millet uyumak için, uyumak için tarih videosu açıyorlar ama tarihin entrikalı olayları 😄

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

2 3 saatlik video yapanlar var, video süreleri de uzun😄

Yorumla
  • blackpinkfan
    blackpinkfan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    6 ay

Olabilir ama sadece YouTubeye odaklanmamalısın orada kanalı büyüttükten sonra youtubede para kazanmayı açtığında yanlış hatırlamıyorsam YouTube sana bağkur açıyor ve ödeyemez isen borçlanıyorsun kanal türü izleyici kitlesinin konumu çok önemli sana önerim çocuklara yönelik videolar yap oyun oynama vb yapay zeka ile hikaye anlatarak o kadar iyi yere gelebilceğini sanmam

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Öyleymiş, ya kanalımı büyütücem içerde para birikecek öyle bısey yapıcam ya da hayallerımı ertelemek zorunda kalıcam, 9k üzeri diyolar, bu resmen kumar oynamak, ne kazanıcağımı ben bıle bılmıyorum ki belkı 50 tl belkı 100 tl, küçük paralar için büyük paralar artı giden emek, bide kpss çalışma sürecindeyim, sırf üç beş bi şey gelsin diye bu yola girecektim, nerden ne yolacağını şaşırdı bu devlet, yapay zeka dıyıp gecme adamlar 2 saatlık vıdeo yapıyo 5 10 k izlenme geliyo ingilizce içerik bin izlenme başına en az 2 dolar desek güzel para, bide uzun videolara reklamda giriyo, shorts değil ki bu az kazandırsın, izleyeni var bide rağbet çok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

bunun edit programı var, yapay zeka ses programı var, görsel cıkarma programı var, ben daha bunlara para ayıramazken her ay bağkur primini nasıl vercem, hiç mantıklı değil.

Yorumla
    • blackpinkfan
      blackpinkfan
      6 ay

İçerde para biriktirmek derken para kazanma özelliğini açmadan orada para birikmesini kastediyorsan bu mümkün değil sadece özelliği aktive ettiğinde para kazanmaya başlarsın ben bağkuru 6/7 bin diye biliyorumda emin değilim yinede şuanda senin gibi birinin YouTubeye bu kadar masraflı şekilde başlaması zor en iyisi sen para harcamadan belli bir süre boyunca kitle edin kanalın istatistikleri güzel olsun ardından maddi durumun iyileşince para kazanma özelliğini açarsın. Evet öyle oluyor ama bazısı bot basıyor ve yapay zeka samimilikten uzak olduğu için o kadar tercih edilmiyor anca çocuk kitle edinebilirsin. Video iki saatlik olabilir önemli olan izleyicinin nereye kadar izlediği. Sana önerim başka kanallardan video araklamak anneni babanı seviyorsan like at şunu bunu yap videoları ya da brainrot videoları falan . Birde YouTube canlı yayın kısmında bağış alıyorlar deftere yayındaki kişilerin adlarını yazıyorlar bunuda bir düşün her öylesi karşıma çıktığında min 200 anlık izleyicisi oluyordu

Yorumla
    • blackpinkfan
      blackpinkfan
      6 ay

İstersen bunun tiktok halini yapabilirsin canlı yayın açıp orada isim yaz chattekilerle sohbet et belki işe yarar ha bide bunun vergi beyannamesi gibi daha çok işleride çıkıyor başlangıç için çok zahmetli zaten şu devlet dairelerinde işler doğru düzgün ilerlemiyor ordan oraya gidip duruyorsun

Yorumla
  • 53mesut
    53mesut Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    6 ay

Önceki YouTube yok şimdi önceden rekabet düşüktü hemen yükselebilirdin şimdi editör tutman lazım içeriğine göre değişirde çok şey bilmen gerek ya da çok para harcamak lazım hem diyelim biliyorsun şimdi herkes birbirine zarar veriyor YouTuberlerin çoğu davalarla meşgul datalari public olmuş zaten. 13-14 yaşında veletler sana küfür ettiğinde alınmaman lazım ve kimliğini gizli tutmanı öneririm. Sakın discord ortamlarına falan da girme evinin adresini bulurlar günde 1000 tane sipariş gelir sonra evine kuryelerle de sen uğraşırsin çok ünlü olmana da gerek yok bir iki tane asosyal ucubenin eline düştün mü tamam.

0
    0 Yorumla
  • Semih4500
    Semih4500 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    6 ay

Parasız biri YouTube’dan asla para kazanamaz 😂 videoları editleme, arka plan sesleri, animasyonlar ve daha bir çok zorluk var. Sen YouTubeları tek başına çalışıyor mu sanıyorsun? Adamların görüntü yönetmeni, editörü, menejeri, ağ uzmanı vs vs bir çok kişiden yardım alıyorlar.

daha sonra para ile kendilerini öne çıkarıyorlar, para ile takipçi alıyorlar, para ile yorum yaptırıyorlar (herkes yiyor 😂) youtuberlik ucuz bisey değil onların hepsi egitimli kisiler

0
    1 Yorumla
    • core2duo
      core2duo
      6 ay

kesinlikle haklsın , Ben ilk defa gecen yıl kazanadım , evet artık kazanıyorum ama arkadaşlar var hobi bir Hobi üstüne kurulu radyo tanıtımları filan ama arkadaşlar yardımcı oldu görüntü değiştirmeden , panelin olamdan olmuyor bilgisiz insan olmuyor. Mecburen kamera almak zorunda kalıyorsun hemde en iyisini ucuz kamera olmuyor cep telefonu kamerası ile olmuyor. editleme işi bazen 1-2 saat sürüyor. Benim hobi gurbumda yardım edenler oldu. Edit programları parayla. kırık kullanıyorsun ama bu sefer chatgpt den yaralanamıyorsun , ses desen ayrı rode gibi kaliteli ses çıkması gerekiyor.

Yorumla
  • yarallıdavsan
    yarallıdavsan Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

youtube şart digil güzel içerin üretirsen neden olmasın digicem de günümüz fenomen dedikleri kitleler soytarılık yapıyor düzgün içerik üretenler arkada planda yede çok iyi iş çıkarması lazım

0
    0 Yorumla
  • Shatisda
    Shatisda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Hocam, önümüzdeki 6 ay boyunca hiç durmadan uğraş, 1000 abone olursun ve para gelir yavaş yavaş. Bunun dışında Blogger veya WordPress gibi bir blog sitesini de kullan. Google AdSense ve Amazon İş Ortaklığını araştır. 1 sene dişini sık, sen bile şaşıracaksın!

0
    1 Yorumla
    • Shatisda
      Shatisda
      6 ay

Bunlar dışında oluşturacağın kanala has bir Instagram oluştur.

Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Zaten sosyal medya herkes için kolay yoldan zengin olma hayali kurduran bir kapı olduğundan beri içeri kaliteleri aşırı düştü. Her yerde sadece soyunup giyinen kadınlar ve yemek yaparken kendini çeken kadın ve erkekler var. Ha bir de şey var; iş yerinde bir günüm nasıl geçiyor diyerek günlük sıkıcı dümdüz rutinini dakikalarca paylaşıp övgü ve kıskanılma bekleyen kızlar. Artık ne reels ne de YouTube'da izlenecek kaliteli içerik kalmadı.

0
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Youtuber olmaya niyetlenen biri insanların ilgisini çekebilecek konular, örneğin, bilim, ekonomi, siyaset, gündem, hukuk-adalet sistemi, eğitim, oyun, teknoloji, felsefe, tıp, astronomi vb. Konularda yetkinlik kanıtlarsa, uzun yıllar sürecek bir kurtuluş olabilir, evet. Ama abuk subuk dans edeyim, kamera karşısında makyaj yapayım kendimce yorum yapayım diyen için boşa bir çabadır Youtube.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Hep kolay para kazanma peşinde olmuş insanlar. Oturduğun yerden para kazanmak öyle kolay olsaydı, kimse dışarı çıkıp çalışmazdı.. Fabrikalarda, inşaatlarda çalışan insanların hiçmi aklı yok youtuber olma konusunda… 30 yaşımda hiçbirşeyim yoktu. Oturup ders çalıştım. Birsürü aşamalı sınavı olan bir işe girdim. 10 yıl içinde birkaç ev, lüks arabalar ve oldukça yüksek yaşam standartlarına sahip oldum. Ve bunları yaparken tek bir şey gözettim, hak yememek yani helalinden kazanmayı

0
    9 Yorumla
    • afracabirhesap
      afracabirhesap
      6 ay

Sana veriyim mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@afracabirhesap ne bu anlamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

@afracabirhesap çok ayıp

Yorumla
    • afracabirhesap
      afracabirhesap
      6 ay

Diyorum ki para seviyorum seks seviyorum sana veriyim mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

ver :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şu aşamada bana kolay yoldan gerek, asgari ucretle ne eve cıkabilirim ne düzen kurabilirim boğuldum aile evinden, kaç defa intiharın eşiğine geldim, mutsuzum, bi işe girsrm max asgari ücret verir onunla da geçineyim mi ev mi tutayım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kpss calïşıyorum babam emekli hala bize destek cıkıyo, benim hem ise gidip hem sinava calismaya vaktim yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

intihar filan.. Allah göstermesin. Çok yanlış düşünceler.. Hayat gerçekten güzel. Bazen karşılaştığımız sıkıntılar karşısında sabretmek ve küreklere daha asılmak gerek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Madem Kpss çalışıyorsunuz işte çalışmaya devam edin. Ama çok sıkı bir şekilde…Şuan maddi olarak yapmak istediklerinizi de biraz daha erteleyin

Yorumla
  • dogan22
    dogan22 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    6 ay

bu işler sadece izleme sayısına göre değil izleyen kitlesine göre de değişiyor. izleyen kişilerin algoritmaları youtube yetkililerinin önüne düşüyor. izleyen kitlenin eğitim durumu, ekonomik durumu, internet üzerinden alışveriş yapıp yapmaması gibi nedenlerden ötürü de ekstra reklam anlaşmaları alabiliyorsunuz.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

vpn olarak hesabı amerikada açmalısın ve ilk kısa shorts videoları at youtube shorts çok hızlı keşfediliyor videolara nazaran sonra video yapmaya geçersin sana önerim kendi başına içerik üretmek yerine mesela ispanyolca veya herhangi bi başka dilde yapılan videoları bulup örnek al enes batur bile özentilik yaparak ünlendi

0
    0 Yorumla
  • FasafisoBunlar_
    FasafisoBunlar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Çok zor ilk çıktığı zamanlarda olabilirdi ki ilk çıktığında başlayanlar zaten parayı buldu Ama artık hükümet orasının önüne engeller koydu Bağkur yatırman gerekiyor kesintiler fazla Gelirden çok gider yapman gerek

0
    31 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben azgari ucretten dusukte olsa raziym

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Onemli olan para kazanmamin açılması

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

2 bin ya kazanır ya kazanmazsın karşılığında her ay 7-8 bin bagkur yatırabilicek misin. d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Abi saçmalama ya, oyle saçma şey mi olur, ne kazancam ki ne vercem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Keriz miyiz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bagkur o kadar fazla olmaz olsa bile

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yuzdesi nesi vardir bunun

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Bizde o yüzden bıraktık bu işleri canım

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Bana da saçma geldi çünkü hükümet ondan bile gelir elde ediyor deli gibi

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Ne yüzdesi olucak İş kurmuşsun işyeri açmışsın muamelesi yapıyorlar bağkur yatırmanı istiyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben senenin başından beri isimi gucumu biraktım gece gunduz kendimi bu islere verdim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İşyeri acmaya gerek yokmus herkes oyle diyo

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Kaç abonen var şu an

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Orspu cocugu bunlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Milletin kanını emmekten bıkmadilar

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Hayır hükümetin uyguladığı tarife o canım işyeri açmışsın gibi muamele yapıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Haydaa, peki tamam ama muaf tutulcam dimi hemen odemicem.

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Eğer sigortalı bir işte çalışıyorsan bağkur gerekmiyor ama yoksa mecbur bağkur yatırman gerek yoksa sonradan sokuyorlar kol gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Aylardir 1000 tl verip aha basladim aha baslicam chatgpt plus bile alamadim bide bu çıktı basıma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

1000 tl veremeyen 9 bini nerden vercek

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Kesintiler de cabası hem bağkur hem kesinti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Peki sey dicem

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Eskiden bu bağkur olayları yoktu şimdi ona bile göz diktiler Baktım kardan çok zarar olucak bıraktım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Herhangi bir sirket hesabi olsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tüm hayallerim yerle bir oldu şu an

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Ülkenin gerçekleri üzgünüm ama herşeyi zorlaştırdılar engel çıkardılar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Her ay 9 bin versem zaten bu yolu secmem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Egitimi de zorlastirdilar, her yerden kapıları kapatıyolar, biz napalim.

Yorumla
    • FasafisoBunlar_
      FasafisoBunlar_
      6 ay

Ocakta yine zam gelir bilmem artık bağkur kaç para olur. d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

O zamanda akpye oy veren en adi o. c

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ağzimi bozdum kusura bakma

Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    6 ay

Pek değil. Ha Bot basmazsan, öyle "kalite içerik üretiyim" kafasına girersen kurtuluş olmaz tabi. En az 10-15 yıl geçmesi gerekir o zamana kadar da hayatta kalaman.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

benım yapacağım içerik en az 1.30 saatlik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

dizi gibi izliyolar

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      6 ay

Mümkün değil. Barış özcan gibiler bile bir buçuk saat yayın yapsa izlenmezler doğru düzgün.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yayın olayı başka, bunlar sürükleyici hikayeler.

Yorumla
    • Asmodeusss
      Asmodeusss
      6 ay

Yeni nesil öyle 1 buçuk saat bir şeye odaklanamıyor, videonuz pek izlenmeyeceğinden emin olabilirsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

olsun izledikleri kadar, ben elimden gelenın en ıyısını yaparım.

Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    6 ay

Niş ya da özgün bir içerik olursa neden olmasın ben 2015 de girecektim adsense hesabim vardi. Arkadaslarim yanasmadigi icin vazgecmistim. Simdi artik daha da zor zaten boyle bir gayemde yok. Tavsiyem özgün ol

0
    0 Yorumla
  • Xalid15
    Xalid15 Takip Et
    Yoda Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

İçerik çok önemli, çünkü YouTube de artık bir çok kullanıcı var eskiden içerik üreticisi az olduğu için bir çok kişi ünlü oldu. Kısaca şimdi ekran başına geçip oyun oynayarak ünlü olmak çok zor..

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İngilizce hikaye anlatıcam amacım ünlü olmak degil

Yorumla
    • Xalid15
      Xalid15
      6 ay

Öyle hikaye anlatanlar çok ama kaliteli yaparsanız belki bir şeyler ola bilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Herkes emeginin ekmegini yer kimi az kimi cok

Yorumla
    • Xalid15
      Xalid15
      6 ay

Doğru

Yorumla
  • Soyersoyer
    Soyersoyer Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 346 cevap paylaştı.

Bende araştırdım ama hiç düşündüğüm gibi diilmiş, para kazanma şartları o kadar da kolay ve tatmin edici diil

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

kendımize inanmaktan başka çaremiz yok, ben şahsen ömrüm boyunca kirada orada burada sürünmek istemem.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Şartlar heryerde zor, ama kişinin de çaba göstermesi gerekiyo.

Yorumla
    • Soyersoyer
      Soyersoyer
      6 ay

Umarım kazanırsın

Yorumla
  • King_Kerem
    King_Kerem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

Olamaz rızkı veren Allah , o yüzden sen sırtını Allah'a daya ibadetlerini yap Allah seni riziklan dirir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sonra da kelli felli birini bulayım aktüel kovalayım kocamın verdiği üç kuruş parayla.

Yorumla
    • King_Kerem
      King_Kerem
      6 ay

Ne alaka

Yorumla
  • ByBrawo m
    ByBrawo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 79%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı.

Sabır ve azim isteyen bir şey ve para kazanmaya başladımo vergide vermen lazım artık diye biliyorum.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Vergimi veririm tek yeter ki kazanayım

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      6 ay

O zaman konseptini seç başla hayırlı olsun şimdiden

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

yok abi işe girmeyi beklicem, tek vergi borcu değilmiş, çalışmayan aylık youtubedan ne gelırse gelsın 9k üzeri bağkur primini ödemek zorundaymış.

Yorumla
    • ByBrawo m
      ByBrawo
      6 ay

doğrudur orasıda zorlaştı en mantıklısı işe girmek

Yorumla
  • WalterWhite7
    WalterWhite7 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    6 ay

Youtube ve bir çok dijital mecra artık birer gelir kapısına dönüştü ama gelir kadar rekabette çok fazla, ilgi çekici ve dinamiklere uygun içerikleri istikrar ile üretebilirsen olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Ayyuka
    Ayyuka Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    6 ay

Becerine bağlı kendine güveniyorsan sorun yok olabilir

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Keşke beceri tek başına yetseydi, 9 bin tl bağkur odemem lazımmış her ay, ne kazanırsam kazanayım.

Yorumla
  • Zorunne388
    Zorunne388 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 98%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.

İyi içerik üretilmiyor ise asla bir kurtuluş yolu değil

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

benım ıcın kurtuluş yolu olmalı, cunku aylardır bunun üzerinde çalışmalar yapıyorum.

Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı.

Ingilizce tarih videoları mı hazırlamak istiyorsun sen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Evet

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      6 ay

İngilizcen çok iyi o zaman senin ponçik

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Hem de çok olur YouTuberlar deli gibi para kazanıyor 😅 çoğu zengin tabi kanalın kitlen büyük olursa çok kazanırsın oda zamanla olur

0
    0 Yorumla
  • Shelby_dbakir
    Shelby_dbakir Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

İzlenmesi diğer platformlara göre daha zor. Yayın içeriğin ne olacak?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tarih

Yorumla
    • Shelby_dbakir
      Shelby_dbakir
      6 ay

Zor ama umarım başarırsın. Kayaalp var mesela kendine has şekilde anlatıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

başaracağıma o kadar emindim ki bağkur sorununa takıldım, her ay 9k üzeri prim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

ne kazancağım bellı değil eve borç gelir ocağımı batırırlar

Yorumla
    • Shelby_dbakir
      Shelby_dbakir
      6 ay

Bağkur sorunu ne?

Yorumla
  • BeyazTavşann
    BeyazTavşann Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 38%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.

olabilir de Instagram ve tiktok daha canlı daha fazla şans var bence günümüzde

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Oralarda o kadar uzun video atamam, hikaye anlatimi icin uygun degil

Yorumla
    • BeyazTavşann
      BeyazTavşann
      6 ay

yapmak istediğine hangisi uygunsa oradan devam umarım başarırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Umarım, sagol

Yorumla
  • veritasvosliberabit
    veritasvosliberabit Takip Et
    Guru Yaş: 41
    6 ay

Para içinse bence onlyfans daha garanti olabilir ❤️

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

o ülkede yok abi, olsa da onda da bağkur primi çıkar.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

orspuluktan da vergi alır alnı secdeye değen devletimiz.

Yorumla
    • veritasvosliberabit
      veritasvosliberabit
      6 ay

🤣🤣❤️

Yorumla
  • baron777
    baron777 Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    6 ay

Çalışan biri için bile daha iyi hayat şartları temin ede bilir..

0
    0 Yorumla
  • vissnee
    vissnee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    6 ay

youtube devri bitti maalesef orada pek bi kazanç kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Olur da ne tür yaratıcı video çekecen güzel misin bilgi odaklı eğitici videolar pek tutmaz çiçek makyaj videoları baya tutar

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kendimi gösteremem, güzellıkle alakası yok, kamera önunde rahat değilim, ingilizce tarıh vıdeoları cekıcem.

Yorumla
  • robertsumarcussu
    robertsumarcussu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay

hayır. yeteneğin, kurgun vs yoksa olmaz ablacım

0
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 568 cevap paylaştı.

Evet. Elbette. Nice insanın ekmek kapısı. İyi ya da kötü. Bir getirisi var.

0
    0 Yorumla
  • roleplaygumball
    roleplaygumball Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Hayır youtube kurtuluş değildir ekstra yapman gereken iş olmalıdır

0
    0 Yorumla
  • aklımdadelısorular12
    aklımdadelısorular12 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Hiç belli olmaz şansın varsa, olacağı varsa ordan olur belki aklına ne esiyorsa yap, durma 🙂

0
    0 Yorumla
  • YayaPrens
    YayaPrens Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    6 ay

Aksine ekonomik açıkdan çok kötüde olabilir. Youtube dan para kazanma açıldığı zaman otomatik bağkurlu yapıyo devlet sizi vergi mükellefi oluyorsunuz. Ama çok iyi fikirlerin var diyosanız deneyebilirsiniz

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Olayım herseyi goze aldım artık

Yorumla
  • Forezz55
    Forezz55 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    6 ay

Olabilir de çok uğraşmak lazım benim var kanal çok emek verdim

0
    0 Yorumla
  • OLMAZTABI
    OLMAZTABI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    6 ay

Yakınsan vlog videolari cekelim bende baslamayi dusunuyorum tiktoka 64 binlik kitlem var youtubede 200 ama articak zamanla

0
    0 Yorumla
  • evtidaa
    evtidaa Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    6 ay

eskiden olurdu ama artık olmaz hersey profesyonellesti

0
    0 Yorumla
  • Hardkapitalizmvar
    Hardkapitalizmvar Takip Et
    Xper 1 Yaş: 33
    6 ay

Ek gelir olmalı ama denebilir fakat farklı olmak gerek cok insan var

0
    0 Yorumla
  • Phoneixxxx
    Phoneixxxx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21
    6 ay

Girenlerin ezici çoğunluğu hiç izlenmiyor bile. Okuyun ve çalişin, alternatifi yok.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Kazanırsa olur diycem ama youtube turkiyeye erişim engeli getirir bütün youtuber kafede garsonluk yaparken goururuz.

0
    0 Yorumla
  • sultankalavun
    sultankalavun Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    6 ay

Ne manada bir kurtuluş aşko

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Maddi anlamda hiç olmazsa üç beş bişey

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

Gelio bana 2-3 bin ama yetmiyor ki ekonomi kötü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

hangi niş

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

evet baya kötü, ve şey dicem uzun video mu shorst mu

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

Kim uzun video izliyor ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Uyku tarihi nişi bu, uyumak için izliyorlar dinliyorlar.

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

Ne

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Evet uyumak için tarih dinliyolar.

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

Hmm bilmiyorum ya iyi olur umarım senin için sen nerelisin peki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İstanbulluyum

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

İş yok mu orada hiç kötü gerçi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İş varda tecrube var mi, her ilanda bilmam ka yillik deneyim diyo.

Yorumla
    • sultankalavun
      sultankalavun
      6 ay

Evet ya o da zaten saçma sapan iş. Yani işçi de bulamıyorlar ama tecrübe istiyorlar çünkü çalışan da işi öğretmek istemiyor ki o yüzden öyle kendi kendilerine takılıyorlar

Yorumla
  • DelliDivvane
    DelliDivvane Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 78%
    6 ay

Ne yapacaksin orada

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İngilizce hikaye anlatımı

Yorumla
    • DelliDivvane
      DelliDivvane
      6 ay

İzlenme sayin yuksek olursa iyi para kazananlar var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Kullanilan ses, gorseller hangi saatte attigim başlik hep onemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ama yurt dışına onerir mi beni onermez mi korkuyorum

Yorumla
    • DelliDivvane
      DelliDivvane
      6 ay

Evet hepsinin algoritmasi var dikkat etmek lazim

Yorumla
    • DelliDivvane
      DelliDivvane
      6 ay

Denemekte fayda var ilk once ama takipci sayini yukseltmeye calismalisin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Risk almaktan korkuyorum qma bi taraftan da ingilizce daha kazancli

Yorumla
    • DelliDivvane
      DelliDivvane
      6 ay

Ne kaybedeceksin ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Zaman, para.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Programlar ucretli.

Yorumla
  • Akrep8245
    Akrep8245 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Yetmez o ve zaman alır

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bi kac ay da olsa sonunda kazanmak varsa deger

Yorumla
    • Akrep8245
      Akrep8245
      6 ay

Yil bile alır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yok artik abartma, 5 aylik kanallarin para kazanmasi açık

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Bu insanlar keyfinden mi icerik uretiyo

Yorumla
    • Akrep8245
      Akrep8245
      6 ay

Tamam işte yol alır zaman alır emek lazım tutulması lazimm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Hizlandırıcam erkenden kazanmak icin elimden geleni yapmaliyim

Yorumla
    • Akrep8245
      Akrep8245
      6 ay

Sen bilirsin kolay gelsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Saol

Yorumla
  • Sert_Seven_Adam
    Sert_Seven_Adam Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 100%
    6 ay

Ne yapmayı düşünüyorsun youtube da

0
    15 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İngilizde hikaye anlatımı

Yorumla
    • Sert_Seven_Adam
      Sert_Seven_Adam
      6 ay

Armuta ilan ver çeviri vs yapılır ya da başka portallara

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İngilizcem yokki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yapay zekadan yazicam izlenmek icin

Yorumla
    • Sert_Seven_Adam
      Sert_Seven_Adam
      6 ay

Şansın bol olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sağol

Yorumla
    • Sert_Seven_Adam
      Sert_Seven_Adam
      6 ay

Benim de önümdeki 2 ay para yok aralık ocak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Adamlar ulkeyi batırdı hala suriye diyolar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İnsanlarin durumu ortada

Yorumla
    • Sert_Seven_Adam
      Sert_Seven_Adam
      6 ay

Akşam konuşmayı dinledin mi suriler için kardeşim diyor reis

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Tv izlemiyroum ne zamandir, Xde paylasım gordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Adamda suriyeli fanatikligi var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Suriye toplaraklarına gömülesice

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Geberemedi

Yorumla
    • Sert_Seven_Adam
      Sert_Seven_Adam
      6 ay

Bende tv bakmıyorum sadece x ve KS takılıyorum aylar geçti tv çalışıyor mu haberim yok

Yorumla
  • içmimar_06
    içmimar_06 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    6 ay

Başarılı olursan evet

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Yapay zeka desteği ile ingilizce hikaye anlatımı yapmak istiyorum başarılı olacağımı düşünüyorum

Yorumla
    • içmimar_06
      içmimar_06
      6 ay

İnşallah başarılı olur ama genele hitap etmek daha faydalı olur. Genelde de İngilizce bilen çok değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

İngilizce globale hitap eder, yabancı ulkelerden gelen izlenmeler daha fazla para ediyo.

Yorumla
    • içmimar_06
      içmimar_06
      6 ay

Elbette ama Türkiye’den globale açılmak daha zor o yüzden dedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

O durum beni korkutmuyo degil, biraz araştırma yaptım, algoritma once turkiyedeki kullanıcılara gosteriyormuş icerikleri

Yorumla
  • DNAmolekülü
    DNAmolekülü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Olabilir, nasıl kullandığınla alakalı

0
    0 Yorumla
  • Gizemnurr9
    Gizemnurr9 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 96%
    6 ay

Olur ama tutunanilene

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

Yapmasını bilir ve tutturursa olabilir

0
    0 Yorumla
  • YorgunBirCicek
    YorgunBirCicek Takip Et
    Master Yaş: 23 , eic 98%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.

Artık hiçbir şey eskisi gibi değil

0
    0 Yorumla
  • Uzumlu1kek
    Uzumlu1kek Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay

evet bence keinlikle

0
    0 Yorumla
  • Akmankan
    Akmankan Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı.

Çok takipçin ve izlenme alman gerekiyor

0
    0 Yorumla
  • banaordanbiolmecaa
    banaordanbiolmecaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay

Öyle olsaydı ben şu an enes baturdum

0
    0 Yorumla
  • Googleamcayım
    Googleamcayım Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 99%
    6 ay

Ne gibi tam olarak

0
    0 Yorumla
  • Lunalie
    Lunalie Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    6 ay

Olabilir doğru bir niş ile

0
    0 Yorumla
  • MerhabaVeGüleGüle
    MerhabaVeGüleGüle Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Baya sabır isteyen bir iş.

0
    0 Yorumla
  • leonidas_3
    leonidas_3 Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    6 ay
    İnternet & Teknoloji konusunda 711 cevap paylaştı.

Zor tabi ama değişik şeyler bulmak gerek

0
    0 Yorumla
  • kızılsaçlıtutku
    kızılsaçlıtutku Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 93%
    6 ay

Zor ya çok sabır ve zaman lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Çok mu borç yaptın.

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Sorma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Canlı spor bahisi dene. İllegal maç lazım olursa yaz bana. Almanyada yasal siteler. Ben sadece 3 günde bile 2300 euro kaldırdım😁

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Keşke anlasam oyle seylerden, cok iyi para

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

İllegal sitelerde üyeliğin yok mu? Normal yasal sitelerde bahis kazanmak cok zor. Oranlar düşük, çeşit az. Düşünürsen ben yardımcı olurum. 3-4 günde sağlam alırsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      6 ay

Ben illegal sitelere bulaşamam ev ocak elden gfier

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Normal siteden üye ol o zaman. Benim tr de illegal de hesabım yok. Almanyada yasal olsugu için kazandığın devlet garantili hesabına ertesi gün geciyor. Neyse durum bu. Denemek istersen ben veririm sana mac

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Youtube otomasyon egitimi al

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Youtube, parasız biri için kurtuluş olabilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Youtube bir gün paralı olursa nereye geçeriz? 5 cevap verildi
YouTube dan para kazanmak mümkün mü? 9 cevap verildi
Youtube'da para var mı? 5 cevap verildi
Youtube den para kazanma helalmi? 29 cevap verildi
Youtube para bi̇ri̇mi̇ ne olmalı? 11 cevap verildi
YouTube ile zengin olmak mümkün mü? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Ayran gönüllümüsünüz?
  • Dut meyvesi yediniz mi? Severmisin?
  • Vişne ağacından vişne koparıp yediniz mi? severmisin?
  • Erik ağaçtan yedin mi? severmisin?
  • Atari oyunlarından en sevdiğiniz hangisiydi?
  • Tarihte hangi hükümdarın yerinde olmak isterdin ve neden onu seçerdin?
  • Bir kişiyi ihtiyacın olduğu için mi seversin yoksa sevdiğiniz için mi ona ihtiyaç duyarsın?
  • Kalbinin anahtarı kimde?
  • Spor salonuna başladığınızda hem etkili kilo verimi ve hem de kalıcı form kazanmak için tecrübe ettiğiniz tüyolar var mı?
  • En son rüyanızda ne gördüğünüzü tahmin edeyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨