Bence parasız biri için YouTube gerçekten bir “kurtuluş kapısı” olabilir ama doğru bakınca; çünkü sıfır sermayeyle sadece telefonla bile içerik üretmeye başlayabiliyorsun ve zamanla izlenme geldikçe reklam geliri, sponsorluk, ortaklık derken para kazanma ihtimali doğuyor. Ama bunu bir anda hayat kurtaran sihirli değnek gibi görmem; sabır, düzenli içerik ve bir konuda istikrarlı olmak gerekiyor. Doğru niş bulununca — oyun, vlog, örgü, bilgi, komik içerik, yorum videoları, ne olursa — emek verdikçe büyüyen bir alan. Yani evet, parasız biri için YouTube bir çıkış yolu olabilir, ama “kolay para” değil, “düzenli çalışırsan yolu açılır” gibi bir kurtuluş.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Başlarım kazancam dediğin surece başlamış sayılmazssın 4000 saat e 1000 abone ihtiyacın var bas dumeye tiktok gibi değil . alogaritma anorma trafiği de fark ediyor banlayabilir yavaş yavaş olan büyüme güzel ama ani buyume tehlikeli. adsenseyi kazandıktan sonra baglamam 6 ayı geçti yani para kazandım kazanıyoruma * 6 ayı geçti.
YOUTUBE dan para mı kaznaacaksın Eğer emekli değilseniz, Bağkur yatıracaksınız direkt sizin evin adresine yolluyor 2-3 ay sonra stopaj odeniyor ama çoğu kişnin evine Bagkur borç kagıdı gelyor buda şu anda zamsız fiyaatı 9036 tl. Şu anda 12-13 yaşında çocuklarda youtube dan para kazanmayı konuşuyorlar. tiktoktasn duyuyorum . Ya başlayın bir şey yapın ya da yapmayın ya da amatörce yapın kaznamadan
027 Yorumla
Soran6 ayişte program olmadan başlayamıyorum yoksa durur muyum, o ücreti her aymı alıyolar bağkurludan
Soran6 aysorun değil bağkurlu olurum
Soran6 ay6. ayda kazanacak olsamda başlarım onemlı olan asgari ücret bandında ya da bı mıktar ondan az kazanmam
Soran6 ayemeğe değer bir kazanç var mı
- 6 ay
O ücreti her ay alıyorlar yani sen bildiğin esnafsın sadece stopaj parası kesiyorlar yani senin kazandığından %15 kesiyorlar ve sigortalı olmanı istiyorlar eğer sigortalı değilsen olmuyor her ay. Birçok kişi para kazanmaya sadece %15'ini vermeye razı. Fakat daha sonra 2-3 ay sonra sigortadan size ödeme bildirimi geldiğinde bu sefer YouTube'u kapatmak için para kazanmamak için elinizden geleni açtığınız vergi dairesindeki her şeyi kapatmak gerekiyor. Bunlar da tabii ki ufak tefek masraflar önce o vergiyi ödüyorsunuz sonra kapatıyorsunuz her şeyi bir daha da size kulağınıza küpe oluyor. Benim kazancım aylık 200 TL hiç yoktan iyidir 3100 kişi var ve her ay 5 tane konu açarım ayrıca şorts videoları da yüklerim. 3k'dan 200 TL kazanılıyorsa 30k'dan 2000 TL 300k'dan 20.000 TL fakat bunun hepsi size ait değil %15'ini devlet kesiyor bir miktarda Amerika kesiyor yani 200 TL'nin sadece 167tl si senin. Şimdi herkesin kafasında ya kesin tutar düşüncesi var. Çok güzel ama o bir fikir sadece. Mahalle arasında o kadar çok çiğ köfteci dükkanı açılıyor ki. Kapatıyorlar hepsinin birer umudu var hiç bir tanesi tutmuyor. Fakat tutmayacağını ben biliyorum o bilmiyor. Ben internet cafe işlettim. Ayrıca kendi dükkanım var dükkanımın karşısındaki çöp tenekesini kurcaladım 6 ay eminim siz çöp tenekesi kurcalamazsınız benim gibi. İnsanların yediği en çok yediği şeylerin etiketlerini buldum. Bildiğin kek küçük kekler çok iyi tutuyordu. İnternet kafeme kek koydum ve dünyalar kadar sattım. Çocuklar ekmek yerine okuldan geldikten sonra kek yiyordu. Çünkü toptancıdan en ucuzunu alıyorduk. Kesin tutar diye düşüneceginize. Bir yerden başlayın. Ben 3.1k'ya 9 senede geldim daha erken de yapabilirdim ama vergi alıyorlardı
- 6 ay
İş yeriniz varsa ya da esnafsanız işte o zaman zaten ödüyorsunuz bağkurunuzu o zaman size yarar ya da emekliyseniz, yani bu ikisinden biri size faydalı olur. Onun dışında gençlere uymuyor. Başlayanlar oluyor fakat 3 ay sonra bağ-kur primi yatırmanız istenildiğinde bu sefer aldığınız para verdiğiniz paradan daha fazla olacak. Kaldı ki kazanmak için dediğim gibi 4000 saat ve 1000 tane izleyici bulmanız gerekiyor minimum ondan sonra 6 ay 3-4 kere evinize adrese bir kod gelmesi gerekiyor yani kazandıktan sonra da zor
Soran6 aybağkura her ay para ödemekten haberım yoktu benım tek bıldıgım devlete ödenen vergi, ya batmak ya çıkmak ben mecburum
Soran6 aymecburum beş parasızım
Soran6 aybir yerden gelir gelmek zorunda bana
Soran6 aybildiğin kumar oynuycam, kendımı geçindirebilmem lazım.
Soran6 aykolay olan hiç bir şey yok, her şey zor.
Soran6 aybi rspuluk var afedersın uc kuruş para ıccınde o olmaz
Soran6 ayBu iktidar var olduğu sürece okumak da zor çalışmak da youtube da,
Soran6 ayadamların gözü şimdi emeklinin cüzdanına gitmiş, emekli olup daha sonra emeklı olduğu halde bır yerde çalışanın emekli aylığından kesilecekmiş, lafa gelince alnı secdeye değiyo derler, bunlar ııcn muslumanlık namaz kılmak bu kadar.
Soran6 ayBabam emekli hala çalışıyo, kız kardeşim ben bı yandan atanmaya çalışıyoruz, benımkı mecburiyet denemek zorundayım.
Soran6 aysenın dediğinde doğru ama işte bı umut bızımkıde.
Soran6 ayayrıca işyerim olsa youtubeı napayım
Soran6 ay@Antarex valla bilmiyorum ama bana yenı bir kanalın bağkur borcu olması saçma gelıyo, olsa bıle oyle 9 10 bın tl olmaz, ne kazandık da ne borcu bu.
Soran6 ay@Antarex Bana da öyle geldi, deve yüküyle vergi alınıyo zaten bide bağkur mu çıktı.
- 6 ay
@Antarex Sosyal medya içerik üreticisi Bağkur öder mi? 1- Maliye kaydı olup BAĞ-KUR kaydı olmayanlar yani, vergi mükellefi olup da BAĞ-KUR kaydı olmayanlar en kısa sürede kayıt işlemini tamamlayarak prim ödemeye başlamalıdır.
2- bir yerde sigortalı olarak çalışanlar için Bağkur yükümlülüğü olmayacak. Kanun değişikliğiyle birlikte, istisnalar 3'e ayrıldı: Klasik Anlamda İçerik Üreticileri: YouTuber'lar, influencer'lar gibi internette video, ses, görüntü üretenler bu kapsamda
3- KAÇMANIN TEK YOLU 1 sene mümkün , Dijital platformlarda içerik üretimi yapan gerçek kişiler, “sosyal içerik üreticiliği istisna belgesi” ile vergi ve KDV avantajlarından yararlanabiliyor. Bunun yanı sıra, 18–29 yaş aralığındaki Genç Girişimciler, BAĞ‑KUR prim desteği sayesinde ilk 12 ay prim ödemesinden de muaf tutuluyo, sadece 12 ay sonra oyuyorlar istisna lkağıdı çıkarman gerekiyor. Vergi dairesine gidip , tek kaçabileceğin 1 senen var . Oda 1 kere başlarsan başka işlerde açacağın bir işie tkiler örneğin 1 seneyi youtuberlıkta tükettin bir daha bakkal açsan da Genç girişimci muafiyeti alamazssın sıfırlanmıyor devlet 1 kere hak veriyor.
Soran6 ayBunun yolu neyse bir şekilde para kazanıcam, ben aylardır araştırma yapıyorum gece gündüz.
Soran6 ayama en azından il bi kaç ay para almamalılar saçma olur.
Soran6 ayilk bi kaç ay
- 6 ay
yaşınız 29 a kadars 1 yıl genç gişrişimci belgesi alıp yırtıyorsunuz bu hakkı 1 kere veriyor maliye. şu an para evrmeyenler işte bunu kullanıyor. 2nci bir genç girişimci hakkı alamıyorsunuz . 1 kereliğine mahsus sırf vergi almaya alıştırmak için yapılmış. Ondada muafiyet almanız gerekiyor. Vergi dairesine sanırm bireysel başvuru gerekiyor. Bizim genç çocuklardan biri sadece o şekilde yırttı ama 9000 tl kazanamıyor ki her ay bagkuru ödesin. yukek meblağlı kişilere uyuyor mesela 200k üstü abone kurtarıyor ama bu kadar aboneyi almak zor. Birde şu var Reklama boğarsanız 2 kat kaznaıyorusnuz ancak insanlar kaçıyor ve reklamsız program kullanıyor bu sefer bedava izleme yolunu seçiyor. reklamda baymamak gerek . 600k üstü olanlar fazla reklamda verse kaldırıyor çünkü onlar geçekten iyi iş yapıyor. Kaldı ki dji kamera vlogda DJİ osmo pocket 3, ses önemliyse ZOOM gibi kaliteli ses mikrofonu ya da rode gibi youtuber mikrofonu şar cep telefonu bir eyre kadar. yatırım da gerekiyor izleyici detay seviyor. Yatırımdan sonra motaj yapabilen arkadaşlar yardıme diyorlar. ama bilgi de egrekir.. Sadece başkasına yaptırmıyoruz.
Hedefin sadece youtubedan para kazanmaksa için zor, çünkü youtube öyle ciddi paralar vermiyor. Büyük youtuberlara bakarsan hepsi videolarına sponsor yerleştiriyor. Tek para kazanma kaynakları o neredeyse. Yani videodan ziyade abone sayısı önemli. 1000-5000-10000
09 Yorumla
Soran6 ayingilizce olursa cok para kazandırır bence.
Soran6 ayben youtuber olmucamkıı
Soran6 ayyapay zeka sesı ve görüntülerı ıle hıkaye anlatıcam
Soran6 ayBenim hedefim büyük
Soran6 aymilyonlarca abone olsa kaç yazar, önemlı olan sadık kitle.
- 6 ay
Videoların nasıl olduğu önemli değil, ben youtube'un sistemini anlatıyorum. Bak youtubeda zaten milyonlarca kanal var, youtubeda da aşırı bir reklam yok, yani kişilere düşen gelir çok az. O yüzden youtube yoluyla kanalı büyütüp, etkilediğin kitleye bir şeylerin reklamını yapmak asıl kazanç olur
Soran6 ayben şunu bılır şunu söylerım bir işte yeteneklı isen her türlü kazanırsın, misal okuduğum bölüm, sekreter bölümü dediler bende burun kıvırdım ettım benle bırlıkte okumuş olanlar çabaladılar uzman oldular.
Soran6 ayhemde en ıyı şirketlerde
Soran6 ayalgoritma düzenli içerik sever, çabalayana para var.
6 ayHayır çünkü ilk başta paran olsa bile çoğunlukla Youtube videolarını öne çıkarmaz ve seni izleyen çok kişi olmaz ondan boş vaktinde yapmak istiyorsan öyle başla derim, daha fazla abonen olunca saha fazla izleyenin olacağı için elbette o zaman biraz olsun para kazanırsın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
YouTube, yaratıcı olmak isteyen birinin kendini ifade etmesi ve potansiyel bir gelir kapısı yaratması açısından harika bir platform. Ama kesinlikle sabır ve emek istiyor! 😊 Paranız olmasa bile bir telefon kamerası ve orijinal fikirlerle başlayabilirsiniz. Doğru içerik, düzenli paylaşım, özgünlük ve ilgi çekmek için yaratıcı başlıklar en kritik unsurlar.
Elbette başta zaman ve enerji harcayacaksın, ama bu yolculuk öğrenmek ve gelişmek için harika! İnsanlara değer sunarsanız, izleyici kitleniz oluşur ve zamanla reklam, sponsor ya da YouTube gelirleriyle bir kazanç elde edebilirsiniz. Ancak burada kesin kazanç garantiniz olmadığını unutma, çünkü rekabet oldukça yüksek. İyi bir motivasyon: Herkes bir yerden başlıyor! 🚀
Başlamak için cesur olmak önemli, pes etme! 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u 6 ayHayır olmaz artık
03 Yorumla
Soran6 ayneden bu kadar olumsuzsunuz
Soran6 aybi yerlerın yırtan emek veren ıllakı emeğinin karşılığını alır
- 6 ay
Aynen alır. deneyebilirsiniz o zaman. youtube 2015 yılı gibi değil artık.
6 ayingilizce hikaye anlatımı izlenmez izlenmek istoyorsan makyaj ve kombin videoları + olarak trendyoldan aldığın saçma şeyleri göstermen gerek
birde arada tepki çekecek görüs paylaş8mı yapabilirsin onlarda ünlü ediyor efakirleri asağılamak gibi veya şehit olduysa oldu ben buna üzüldüm ama kanalımın konusu bu değil ve ben şehitlerle ve gündemle ilgili şeyler paylaşmak zorunda degilim vs gibi tepki çeken açıklamalar yaparsan hem linćlenirsin ama hrmde izlenirsin 🤣. sadece ing hikaye anlatarak bir sey olmaz qncak dediklerimi yaparak biraz abone kasarsın sonra aralara ing hikaye videoları serpistirirsin falan anca o sekil ilrleyebilirsin tek basına ing. hikesyle ünlü olman zor.
02 Yorumla
Soran6 ayÜnlü olmak istemiyorum ki, ingilizce tarih videoları çok tutuyo, gece yarısı izliyo millet uyumak için, uyumak için tarih videosu açıyorlar ama tarihin entrikalı olayları 😄
Soran6 ay2 3 saatlik video yapanlar var, video süreleri de uzun😄
6 ayOlabilir ama sadece YouTubeye odaklanmamalısın orada kanalı büyüttükten sonra youtubede para kazanmayı açtığında yanlış hatırlamıyorsam YouTube sana bağkur açıyor ve ödeyemez isen borçlanıyorsun kanal türü izleyici kitlesinin konumu çok önemli sana önerim çocuklara yönelik videolar yap oyun oynama vb yapay zeka ile hikaye anlatarak o kadar iyi yere gelebilceğini sanmam
04 Yorumla
Soran6 ayÖyleymiş, ya kanalımı büyütücem içerde para birikecek öyle bısey yapıcam ya da hayallerımı ertelemek zorunda kalıcam, 9k üzeri diyolar, bu resmen kumar oynamak, ne kazanıcağımı ben bıle bılmıyorum ki belkı 50 tl belkı 100 tl, küçük paralar için büyük paralar artı giden emek, bide kpss çalışma sürecindeyim, sırf üç beş bi şey gelsin diye bu yola girecektim, nerden ne yolacağını şaşırdı bu devlet, yapay zeka dıyıp gecme adamlar 2 saatlık vıdeo yapıyo 5 10 k izlenme geliyo ingilizce içerik bin izlenme başına en az 2 dolar desek güzel para, bide uzun videolara reklamda giriyo, shorts değil ki bu az kazandırsın, izleyeni var bide rağbet çok.
Soran6 aybunun edit programı var, yapay zeka ses programı var, görsel cıkarma programı var, ben daha bunlara para ayıramazken her ay bağkur primini nasıl vercem, hiç mantıklı değil.
- 6 ay
İçerde para biriktirmek derken para kazanma özelliğini açmadan orada para birikmesini kastediyorsan bu mümkün değil sadece özelliği aktive ettiğinde para kazanmaya başlarsın ben bağkuru 6/7 bin diye biliyorumda emin değilim yinede şuanda senin gibi birinin YouTubeye bu kadar masraflı şekilde başlaması zor en iyisi sen para harcamadan belli bir süre boyunca kitle edin kanalın istatistikleri güzel olsun ardından maddi durumun iyileşince para kazanma özelliğini açarsın. Evet öyle oluyor ama bazısı bot basıyor ve yapay zeka samimilikten uzak olduğu için o kadar tercih edilmiyor anca çocuk kitle edinebilirsin. Video iki saatlik olabilir önemli olan izleyicinin nereye kadar izlediği. Sana önerim başka kanallardan video araklamak anneni babanı seviyorsan like at şunu bunu yap videoları ya da brainrot videoları falan . Birde YouTube canlı yayın kısmında bağış alıyorlar deftere yayındaki kişilerin adlarını yazıyorlar bunuda bir düşün her öylesi karşıma çıktığında min 200 anlık izleyicisi oluyordu
- 6 ay
İstersen bunun tiktok halini yapabilirsin canlı yayın açıp orada isim yaz chattekilerle sohbet et belki işe yarar ha bide bunun vergi beyannamesi gibi daha çok işleride çıkıyor başlangıç için çok zahmetli zaten şu devlet dairelerinde işler doğru düzgün ilerlemiyor ordan oraya gidip duruyorsun
Önceki YouTube yok şimdi önceden rekabet düşüktü hemen yükselebilirdin şimdi editör tutman lazım içeriğine göre değişirde çok şey bilmen gerek ya da çok para harcamak lazım hem diyelim biliyorsun şimdi herkes birbirine zarar veriyor YouTuberlerin çoğu davalarla meşgul datalari public olmuş zaten. 13-14 yaşında veletler sana küfür ettiğinde alınmaman lazım ve kimliğini gizli tutmanı öneririm. Sakın discord ortamlarına falan da girme evinin adresini bulurlar günde 1000 tane sipariş gelir sonra evine kuryelerle de sen uğraşırsin çok ünlü olmana da gerek yok bir iki tane asosyal ucubenin eline düştün mü tamam.
00 YorumlaParasız biri YouTube’dan asla para kazanamaz 😂 videoları editleme, arka plan sesleri, animasyonlar ve daha bir çok zorluk var. Sen YouTubeları tek başına çalışıyor mu sanıyorsun? Adamların görüntü yönetmeni, editörü, menejeri, ağ uzmanı vs vs bir çok kişiden yardım alıyorlar.
daha sonra para ile kendilerini öne çıkarıyorlar, para ile takipçi alıyorlar, para ile yorum yaptırıyorlar (herkes yiyor 😂) youtuberlik ucuz bisey değil onların hepsi egitimli kisiler
01 Yorumla- 6 ay
kesinlikle haklsın , Ben ilk defa gecen yıl kazanadım , evet artık kazanıyorum ama arkadaşlar var hobi bir Hobi üstüne kurulu radyo tanıtımları filan ama arkadaşlar yardımcı oldu görüntü değiştirmeden , panelin olamdan olmuyor bilgisiz insan olmuyor. Mecburen kamera almak zorunda kalıyorsun hemde en iyisini ucuz kamera olmuyor cep telefonu kamerası ile olmuyor. editleme işi bazen 1-2 saat sürüyor. Benim hobi gurbumda yardım edenler oldu. Edit programları parayla. kırık kullanıyorsun ama bu sefer chatgpt den yaralanamıyorsun , ses desen ayrı rode gibi kaliteli ses çıkması gerekiyor.
6 ayyoutube şart digil güzel içerin üretirsen neden olmasın digicem de günümüz fenomen dedikleri kitleler soytarılık yapıyor düzgün içerik üretenler arkada planda yede çok iyi iş çıkarması lazım
00 YorumlaHocam, önümüzdeki 6 ay boyunca hiç durmadan uğraş, 1000 abone olursun ve para gelir yavaş yavaş. Bunun dışında Blogger veya WordPress gibi bir blog sitesini de kullan. Google AdSense ve Amazon İş Ortaklığını araştır. 1 sene dişini sık, sen bile şaşıracaksın!
01 Yorumla
6 ayZaten sosyal medya herkes için kolay yoldan zengin olma hayali kurduran bir kapı olduğundan beri içeri kaliteleri aşırı düştü. Her yerde sadece soyunup giyinen kadınlar ve yemek yaparken kendini çeken kadın ve erkekler var. Ha bir de şey var; iş yerinde bir günüm nasıl geçiyor diyerek günlük sıkıcı dümdüz rutinini dakikalarca paylaşıp övgü ve kıskanılma bekleyen kızlar. Artık ne reels ne de YouTube'da izlenecek kaliteli içerik kalmadı.
00 Yorumla
6 ayYoutuber olmaya niyetlenen biri insanların ilgisini çekebilecek konular, örneğin, bilim, ekonomi, siyaset, gündem, hukuk-adalet sistemi, eğitim, oyun, teknoloji, felsefe, tıp, astronomi vb. Konularda yetkinlik kanıtlarsa, uzun yıllar sürecek bir kurtuluş olabilir, evet. Ama abuk subuk dans edeyim, kamera karşısında makyaj yapayım kendimce yorum yapayım diyen için boşa bir çabadır Youtube.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayHep kolay para kazanma peşinde olmuş insanlar. Oturduğun yerden para kazanmak öyle kolay olsaydı, kimse dışarı çıkıp çalışmazdı.. Fabrikalarda, inşaatlarda çalışan insanların hiçmi aklı yok youtuber olma konusunda… 30 yaşımda hiçbirşeyim yoktu. Oturup ders çalıştım. Birsürü aşamalı sınavı olan bir işe girdim. 10 yıl içinde birkaç ev, lüks arabalar ve oldukça yüksek yaşam standartlarına sahip oldum. Ve bunları yaparken tek bir şey gözettim, hak yememek yani helalinden kazanmayı
09 Yorumla- 6 ay
Sana veriyim mi
Cevap sahibi6 ay@afracabirhesap ne bu anlamadım
Cevap sahibi6 ay@afracabirhesap çok ayıp
- 6 ay
Diyorum ki para seviyorum seks seviyorum sana veriyim mi
Cevap sahibi6 ayver :)
Soran6 ayŞu aşamada bana kolay yoldan gerek, asgari ucretle ne eve cıkabilirim ne düzen kurabilirim boğuldum aile evinden, kaç defa intiharın eşiğine geldim, mutsuzum, bi işe girsrm max asgari ücret verir onunla da geçineyim mi ev mi tutayım.
Soran6 ayKpss calïşıyorum babam emekli hala bize destek cıkıyo, benim hem ise gidip hem sinava calismaya vaktim yok.
Cevap sahibi6 ayintihar filan.. Allah göstermesin. Çok yanlış düşünceler.. Hayat gerçekten güzel. Bazen karşılaştığımız sıkıntılar karşısında sabretmek ve küreklere daha asılmak gerek
Cevap sahibi6 ayMadem Kpss çalışıyorsunuz işte çalışmaya devam edin. Ama çok sıkı bir şekilde…Şuan maddi olarak yapmak istediklerinizi de biraz daha erteleyin
bu işler sadece izleme sayısına göre değil izleyen kitlesine göre de değişiyor. izleyen kişilerin algoritmaları youtube yetkililerinin önüne düşüyor. izleyen kitlenin eğitim durumu, ekonomik durumu, internet üzerinden alışveriş yapıp yapmaması gibi nedenlerden ötürü de ekstra reklam anlaşmaları alabiliyorsunuz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayvpn olarak hesabı amerikada açmalısın ve ilk kısa shorts videoları at youtube shorts çok hızlı keşfediliyor videolara nazaran sonra video yapmaya geçersin sana önerim kendi başına içerik üretmek yerine mesela ispanyolca veya herhangi bi başka dilde yapılan videoları bulup örnek al enes batur bile özentilik yaparak ünlendi
00 Yorumla
6 ayÇok zor ilk çıktığı zamanlarda olabilirdi ki ilk çıktığında başlayanlar zaten parayı buldu Ama artık hükümet orasının önüne engeller koydu Bağkur yatırman gerekiyor kesintiler fazla Gelirden çok gider yapman gerek
031 Yorumla
Soran6 ayBen azgari ucretten dusukte olsa raziym
Soran6 ayOnemli olan para kazanmamin açılması
- 6 ay
2 bin ya kazanır ya kazanmazsın karşılığında her ay 7-8 bin bagkur yatırabilicek misin. d
Soran6 ayAbi saçmalama ya, oyle saçma şey mi olur, ne kazancam ki ne vercem
Soran6 ayKeriz miyiz
Soran6 ayBagkur o kadar fazla olmaz olsa bile
Soran6 ayYuzdesi nesi vardir bunun
- 6 ay
Bizde o yüzden bıraktık bu işleri canım
- 6 ay
Bana da saçma geldi çünkü hükümet ondan bile gelir elde ediyor deli gibi
- 6 ay
Ne yüzdesi olucak İş kurmuşsun işyeri açmışsın muamelesi yapıyorlar bağkur yatırmanı istiyorlar
Soran6 ayBen senenin başından beri isimi gucumu biraktım gece gunduz kendimi bu islere verdim
Soran6 ayİşyeri acmaya gerek yokmus herkes oyle diyo
- 6 ay
Kaç abonen var şu an
Soran6 ayOrspu cocugu bunlar
Soran6 ayMilletin kanını emmekten bıkmadilar
- 6 ay
Hayır hükümetin uyguladığı tarife o canım işyeri açmışsın gibi muamele yapıyor.
Soran6 ayHaydaa, peki tamam ama muaf tutulcam dimi hemen odemicem.
- 6 ay
Eğer sigortalı bir işte çalışıyorsan bağkur gerekmiyor ama yoksa mecbur bağkur yatırman gerek yoksa sonradan sokuyorlar kol gibi
Soran6 ayAylardir 1000 tl verip aha basladim aha baslicam chatgpt plus bile alamadim bide bu çıktı basıma
Soran6 ay1000 tl veremeyen 9 bini nerden vercek
- 6 ay
Kesintiler de cabası hem bağkur hem kesinti
Soran6 ayPeki sey dicem
- 6 ay
Eskiden bu bağkur olayları yoktu şimdi ona bile göz diktiler Baktım kardan çok zarar olucak bıraktım
Soran6 ayHerhangi bir sirket hesabi olsa
Soran6 ayTüm hayallerim yerle bir oldu şu an
- 6 ay
Ülkenin gerçekleri üzgünüm ama herşeyi zorlaştırdılar engel çıkardılar
Soran6 ayHer ay 9 bin versem zaten bu yolu secmem
Soran6 ayEgitimi de zorlastirdilar, her yerden kapıları kapatıyolar, biz napalim.
- 6 ay
Ocakta yine zam gelir bilmem artık bağkur kaç para olur. d
Soran6 ayO zamanda akpye oy veren en adi o. c
Soran6 ayAğzimi bozdum kusura bakma
6 ayPek değil. Ha Bot basmazsan, öyle "kalite içerik üretiyim" kafasına girersen kurtuluş olmaz tabi. En az 10-15 yıl geçmesi gerekir o zamana kadar da hayatta kalaman.
06 Yorumla
Soran6 aybenım yapacağım içerik en az 1.30 saatlik
Soran6 aydizi gibi izliyolar
- 6 ay
Mümkün değil. Barış özcan gibiler bile bir buçuk saat yayın yapsa izlenmezler doğru düzgün.
Soran6 ayYayın olayı başka, bunlar sürükleyici hikayeler.
- 6 ay
Yeni nesil öyle 1 buçuk saat bir şeye odaklanamıyor, videonuz pek izlenmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
Soran6 ayolsun izledikleri kadar, ben elimden gelenın en ıyısını yaparım.
6 ayNiş ya da özgün bir içerik olursa neden olmasın ben 2015 de girecektim adsense hesabim vardi. Arkadaslarim yanasmadigi icin vazgecmistim. Simdi artik daha da zor zaten boyle bir gayemde yok. Tavsiyem özgün ol
00 Yorumlaİçerik çok önemli, çünkü YouTube de artık bir çok kullanıcı var eskiden içerik üreticisi az olduğu için bir çok kişi ünlü oldu. Kısaca şimdi ekran başına geçip oyun oynayarak ünlü olmak çok zor..
04 Yorumla
Soran6 ayİngilizce hikaye anlatıcam amacım ünlü olmak degil
Soran6 ayHerkes emeginin ekmegini yer kimi az kimi cok
- İnternet & Teknoloji konusunda 346 cevap paylaştı.
6 ayBende araştırdım ama hiç düşündüğüm gibi diilmiş, para kazanma şartları o kadar da kolay ve tatmin edici diil
03 Yorumla
Soran6 aykendımize inanmaktan başka çaremiz yok, ben şahsen ömrüm boyunca kirada orada burada sürünmek istemem.
Soran6 ayŞartlar heryerde zor, ama kişinin de çaba göstermesi gerekiyo.
- 6 ay
Umarım kazanırsın
6 ayOlamaz rızkı veren Allah , o yüzden sen sırtını Allah'a daya ibadetlerini yap Allah seni riziklan dirir
02 Yorumla
Soran6 aySonra da kelli felli birini bulayım aktüel kovalayım kocamın verdiği üç kuruş parayla.
- 6 ay
Ne alaka
İnternet & Teknoloji konusunda 475 cevap paylaştı. Sabır ve azim isteyen bir şey ve para kazanmaya başladımo vergide vermen lazım artık diye biliyorum.
04 Yorumla
Soran6 ayVergimi veririm tek yeter ki kazanayım
Soran6 ayyok abi işe girmeyi beklicem, tek vergi borcu değilmiş, çalışmayan aylık youtubedan ne gelırse gelsın 9k üzeri bağkur primini ödemek zorundaymış.
6 ayYoutube ve bir çok dijital mecra artık birer gelir kapısına dönüştü ama gelir kadar rekabette çok fazla, ilgi çekici ve dinamiklere uygun içerikleri istikrar ile üretebilirsen olabilir.
00 YorumlaBecerine bağlı kendine güveniyorsan sorun yok olabilir
01 Yorumla
Soran6 ayKeşke beceri tek başına yetseydi, 9 bin tl bağkur odemem lazımmış her ay, ne kazanırsam kazanayım.
- İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.
6 ayİyi içerik üretilmiyor ise asla bir kurtuluş yolu değil
01 Yorumla
Soran6 aybenım ıcın kurtuluş yolu olmalı, cunku aylardır bunun üzerinde çalışmalar yapıyorum.
- İnternet & Teknoloji konusunda 321 cevap paylaştı.
6 ayIngilizce tarih videoları mı hazırlamak istiyorsun sen
02 Yorumla
Soran6 ayEvet
- 6 ay
İngilizcen çok iyi o zaman senin ponçik
İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hem de çok olur YouTuberlar deli gibi para kazanıyor 😅 çoğu zengin tabi kanalın kitlen büyük olursa çok kazanırsın oda zamanla olur
00 Yorumla
6 ayİzlenmesi diğer platformlara göre daha zor. Yayın içeriğin ne olacak?
05 Yorumla
Soran6 ayTarih
- 6 ay
Zor ama umarım başarırsın. Kayaalp var mesela kendine has şekilde anlatıyor.
Soran6 aybaşaracağıma o kadar emindim ki bağkur sorununa takıldım, her ay 9k üzeri prim.
Soran6 ayne kazancağım bellı değil eve borç gelir ocağımı batırırlar
- 6 ay
Bağkur sorunu ne?
- İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
6 ayolabilir de Instagram ve tiktok daha canlı daha fazla şans var bence günümüzde
03 Yorumla
Soran6 ayOralarda o kadar uzun video atamam, hikaye anlatimi icin uygun degil
- 6 ay
yapmak istediğine hangisi uygunsa oradan devam umarım başarırsın
Soran6 ayUmarım, sagol
6 ayPara içinse bence onlyfans daha garanti olabilir ❤️
03 Yorumla
Soran6 ayo ülkede yok abi, olsa da onda da bağkur primi çıkar.
Soran6 ayorspuluktan da vergi alır alnı secdeye değen devletimiz.
- 6 ay
🤣🤣❤️
Çalışan biri için bile daha iyi hayat şartları temin ede bilir..
00 Yorumlayoutube devri bitti maalesef orada pek bi kazanç kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayOlur da ne tür yaratıcı video çekecen güzel misin bilgi odaklı eğitici videolar pek tutmaz çiçek makyaj videoları baya tutar
01 Yorumla
Soran6 ayKendimi gösteremem, güzellıkle alakası yok, kamera önunde rahat değilim, ingilizce tarıh vıdeoları cekıcem.
6 ayhayır. yeteneğin, kurgun vs yoksa olmaz ablacım
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 568 cevap paylaştı. Evet. Elbette. Nice insanın ekmek kapısı. İyi ya da kötü. Bir getirisi var.
00 Yorumla
6 ayHayır youtube kurtuluş değildir ekstra yapman gereken iş olmalıdır
00 Yorumla
6 ayHiç belli olmaz şansın varsa, olacağı varsa ordan olur belki aklına ne esiyorsa yap, durma 🙂
00 YorumlaAksine ekonomik açıkdan çok kötüde olabilir. Youtube dan para kazanma açıldığı zaman otomatik bağkurlu yapıyo devlet sizi vergi mükellefi oluyorsunuz. Ama çok iyi fikirlerin var diyosanız deneyebilirsiniz
01 Yorumla
Soran6 ayOlayım herseyi goze aldım artık
Olabilir de çok uğraşmak lazım benim var kanal çok emek verdim
00 YorumlaYakınsan vlog videolari cekelim bende baslamayi dusunuyorum tiktoka 64 binlik kitlem var youtubede 200 ama articak zamanla
00 Yorumlaeskiden olurdu ama artık olmaz hersey profesyonellesti
00 Yorumla
6 ayEk gelir olmalı ama denebilir fakat farklı olmak gerek cok insan var
00 Yorumla
6 ayGirenlerin ezici çoğunluğu hiç izlenmiyor bile. Okuyun ve çalişin, alternatifi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayKazanırsa olur diycem ama youtube turkiyeye erişim engeli getirir bütün youtuber kafede garsonluk yaparken goururuz.
00 Yorumla
6 ayNe manada bir kurtuluş aşko
013 Yorumla
Soran6 ayMaddi anlamda hiç olmazsa üç beş bişey
- 6 ay
Gelio bana 2-3 bin ama yetmiyor ki ekonomi kötü
Soran6 ayhangi niş
Soran6 ayevet baya kötü, ve şey dicem uzun video mu shorst mu
- 6 ay
Kim uzun video izliyor ki
Soran6 ayUyku tarihi nişi bu, uyumak için izliyorlar dinliyorlar.
- 6 ay
Ne
Soran6 ayEvet uyumak için tarih dinliyolar.
- 6 ay
Hmm bilmiyorum ya iyi olur umarım senin için sen nerelisin peki
Soran6 ayİstanbulluyum
- 6 ay
İş yok mu orada hiç kötü gerçi
Soran6 ayİş varda tecrube var mi, her ilanda bilmam ka yillik deneyim diyo.
- 6 ay
Evet ya o da zaten saçma sapan iş. Yani işçi de bulamıyorlar ama tecrübe istiyorlar çünkü çalışan da işi öğretmek istemiyor ki o yüzden öyle kendi kendilerine takılıyorlar
6 ayNe yapacaksin orada
010 Yorumla
Soran6 ayİngilizce hikaye anlatımı
- 6 ay
İzlenme sayin yuksek olursa iyi para kazananlar var
Soran6 ayKullanilan ses, gorseller hangi saatte attigim başlik hep onemli
Soran6 ayAma yurt dışına onerir mi beni onermez mi korkuyorum
- 6 ay
Evet hepsinin algoritmasi var dikkat etmek lazim
- 6 ay
Denemekte fayda var ilk once ama takipci sayini yukseltmeye calismalisin
Soran6 ayRisk almaktan korkuyorum qma bi taraftan da ingilizce daha kazancli
- 6 ay
Ne kaybedeceksin ki
Soran6 ayZaman, para.
Soran6 ayProgramlar ucretli.
Yetmez o ve zaman alır
08 Yorumla
Soran6 ayBi kac ay da olsa sonunda kazanmak varsa deger
Soran6 ayYok artik abartma, 5 aylik kanallarin para kazanmasi açık
Soran6 ayBu insanlar keyfinden mi icerik uretiyo
Soran6 ayHizlandırıcam erkenden kazanmak icin elimden geleni yapmaliyim
Soran6 aySaol
6 ayNe yapmayı düşünüyorsun youtube da
015 Yorumla
Soran6 ayİngilizde hikaye anlatımı
- 6 ay
Armuta ilan ver çeviri vs yapılır ya da başka portallara
Soran6 ayİngilizcem yokki
Soran6 ayYapay zekadan yazicam izlenmek icin
- 6 ay
Şansın bol olsun
Soran6 aySağol
- 6 ay
Benim de önümdeki 2 ay para yok aralık ocak
Soran6 ayAdamlar ulkeyi batırdı hala suriye diyolar
Soran6 ayİnsanlarin durumu ortada
- 6 ay
Akşam konuşmayı dinledin mi suriler için kardeşim diyor reis
Soran6 ayTv izlemiyroum ne zamandir, Xde paylasım gordum
Soran6 ayAdamda suriyeli fanatikligi var
Soran6 aySuriye toplaraklarına gömülesice
Soran6 ayGeberemedi
- 6 ay
Bende tv bakmıyorum sadece x ve KS takılıyorum aylar geçti tv çalışıyor mu haberim yok
6 ayBaşarılı olursan evet
05 Yorumla
Soran6 ayYapay zeka desteği ile ingilizce hikaye anlatımı yapmak istiyorum başarılı olacağımı düşünüyorum
- 6 ay
İnşallah başarılı olur ama genele hitap etmek daha faydalı olur. Genelde de İngilizce bilen çok değil
Soran6 ayİngilizce globale hitap eder, yabancı ulkelerden gelen izlenmeler daha fazla para ediyo.
- 6 ay
Elbette ama Türkiye’den globale açılmak daha zor o yüzden dedim
Soran6 ayO durum beni korkutmuyo degil, biraz araştırma yaptım, algoritma once turkiyedeki kullanıcılara gosteriyormuş icerikleri
6 ayOlabilir, nasıl kullandığınla alakalı
00 Yorumla
6 ayOlur ama tutunanilene
00 YorumlaYapmasını bilir ve tutturursa olabilir
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 765 cevap paylaştı.
6 ayArtık hiçbir şey eskisi gibi değil
00 Yorumla
6 ayevet bence keinlikle
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 359 cevap paylaştı. Çok takipçin ve izlenme alman gerekiyor
00 Yorumla
6 ayÖyle olsaydı ben şu an enes baturdum
00 Yorumla
6 ayNe gibi tam olarak
00 YorumlaOlabilir doğru bir niş ile
00 Yorumla
6 ayBaya sabır isteyen bir iş.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 711 cevap paylaştı.
6 ayZor tabi ama değişik şeyler bulmak gerek
00 Yorumla
6 ayZor ya çok sabır ve zaman lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayÇok mu borç yaptın.
06 Yorumla
Soran6 aySorma
Cevap sahibi6 ayCanlı spor bahisi dene. İllegal maç lazım olursa yaz bana. Almanyada yasal siteler. Ben sadece 3 günde bile 2300 euro kaldırdım😁
Soran6 ayKeşke anlasam oyle seylerden, cok iyi para
Cevap sahibi6 ayİllegal sitelerde üyeliğin yok mu? Normal yasal sitelerde bahis kazanmak cok zor. Oranlar düşük, çeşit az. Düşünürsen ben yardımcı olurum. 3-4 günde sağlam alırsın
Soran6 ayBen illegal sitelere bulaşamam ev ocak elden gfier
Cevap sahibi6 ayNormal siteden üye ol o zaman. Benim tr de illegal de hesabım yok. Almanyada yasal olsugu için kazandığın devlet garantili hesabına ertesi gün geciyor. Neyse durum bu. Denemek istersen ben veririm sana mac
Gizli Üye(30-35)6 ayYoutube otomasyon egitimi al
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne