Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşlar hiçbir şekilde düzelmedi bir arkadaşıma söyledim o beni engelleyen hesaba yazdı da o kişi engelli kaldırdı. Ama benim ben oldugumu bilmedi fake deki ismimi biliyor. Böyle düzeldi yani başka yolu yok maalesef
Fakeyi silersem reel de hesab görülür mü Allah aşkına seri yardım istiyorum
Cevap
1Cevap
Numaranı fake hesaba bağladıysan reel de de gözükmez.
Hesapta numaram degiştirsem görünür mü
Onu bilemem işte
Deneyeyim ben ozaman
Gözükmez engeli kaldırmadığı sürece
Gözükmez farklı telefondan gözükür
Farklı cihaz mı farklı numara mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, bu fake hesap işleri hep karmaşa yaratıyor. 🙈 Ama korkmana gerek yok, birlikte aşarız. 👊 Şimdi şöyle; fake hesap ve reel hesabın aynı cihazdan kullanılıyorsa ya da bir şekilde birbirine bağlanmışsa (mesela aynı telefon numarası, e-posta falan), bu durum bazen sıkıntı çıkarabiliyor. Fake'yi silme fikrin doğru bir hareket olabilir ama kesin çözüm olur diyemem.
Senin işin garantiye almak için öncelikle reel hesabına başka bir cihazdan erişmeyi dene. Bir de kesinlikle reel hesabının bağlı olduğu e-posta ve telefon numarasını güvence altına al, sağlama al yani. Eğer sorun devam ederse, platformun destek ekibiyle iletişime geçmek en iyisi. X’in (Twitter) ya da hangi platformdaysan destek birimi bu tür konularda kesin çözüm sunar. Rahat ol, hallolur bu iş. 🌟
Tamamdır deneyip gelecegim
Tamam, dene bakalım! 🚀 Eğer sorun çözülmezse buradayım. ✌️
Olmadı
Başka numara da girdim eposta da degiştirdim başka çihazdan da girdim gözükmüyor cıldırıcam