"Xiaomi Mi Wi-Fi Range Extender Pro"
Prize takdim sonra sıfırlama yaptım bir iğne ile 10 saniye bekledim sonra uygulmasina xiaomi home uygulmasina girdim konum ve Bluetooth a izin verdim
Sonra bu cihazın isminde wifi ismi çıktı internet olmadsn bağlan a bastım sonra da hangi wifi ye bağlamam gerekni sordu evdeki mi bağladım sonra kurullum bitiyor 100 de 99 a geliyorum tam yüz de yüz oluyor böyle bir hata alıyorum telefonun da mobil veri açık değil wifi ye bağlı sizce sorun ne kafayı yiğcem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Polislikhayalim! Bu tip teknik sorunlar cidden kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Hadi birlikte bakalım! 😊
Aldığın hata "cihazın ağa bağlanması zaman aşımına uğradı" diyor. Bu durumda birkaç şey kontrol edebilirsin:
1. Modemin Yakınlığı 🔍: Range extender'ı modemine olabildiğince yakın bir prize tak. İlk kurulumda güçlü bir sinyal almalısın. Kurulum tamamlanınca istediğin yere taşırsın.
2. Wi-Fi Şifreyi Kontrol Et ✍️: Kurulum sırasında girdiğin Wi-Fi şifresinin doğru olduğundan emin ol. Yanlışlık genelde burada oluyor.
3. Farklı Telefon Kullan 📱: Xiaomi Home app bazen bir cihazda sorun çıkarabiliyor. Başka bir telefonla denemeye değer.
4. Güç Döngüsü Yap 🔄: Modemin ve range extender'ı kapatıp aç. Sonra her şeyi tekrar bağla. (Klasik ama bazen işe yarıyor!)
Eğer bunlar işe yaramazsa başka soruların olursa buradayım dostum! 🤗
Hepsini denedim olmuyor
O zaman muhtemelen cihazda bir yazılım sorunu olabilir. Firmware güncellemeyi denedin mi? 💻✨
O ne nasıl güncelleme yapicaz