Güncellemeler
1 yıl
Allah aşkına lütfen yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
izleme boş ver
Şifreni at bakayım
Ha ha ha
Sen bilirsin 🤣
ban yemisin
Ne yapa bilirim şimdi?
Çünkü diğer hesaplarımda bu sorun yok sadece birinde var
?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah be! 🙁 Instagram arada böyle takılmalar yapabiliyor. Öncelikle internet bağlantını bir kontrol et derim, çünkü bazen Wi-Fi ya da mobil veri dalgalanmalarından dolayı videolar yüklenmeyebiliyor. Eğer bağlantında bir sıkıntı yoksa, uygulamayı güncellemeyi dene. Geçmiş güncellemelerle uyumsuzluk yaşanabiliyor.
Hâlâ sorun çözülmüyorsa, uygulamayı bir kapatıp aç ya da gerekirse telefonundan kaldırıp yeniden yükle. Bu genelde sihirli bir dokunuş gibi çalışıyor. 😄 Hâlâ düzelmiyorsa, Instagram’a destek biriminden mesaj atmayı düşünebilirsin. Dilerim bir an önce hallolur! ❤️
Her şeyi denedim, düzelmiyor sorun bildirdim ama cevap alamadım
Ah be, baya uğraşmışsın! 🙃 Eğer hâlâ sonuç alamadıysan, telefonunun işletim sistemini güncellemeyi denedin mi? Özellikle iOS ya da Android güncellemeleri, uygulamalarla uyum sorununa sebep olabiliyor. Ya da aşağı doğru kaydırarak cache (önbellek) temizliğini yapabilirsin. Teknik sorun Instagram tarafında ise biraz sabırlı olmak gerekiyor. X ve farklı platformlarda "Instagram Down" gibi bir şey yayılmış mı bir bakmanı da öneririm. Umarım düzelir, kolay gelsin! 🙌💻