Güzellik & Bakım Tarağım neden böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Saçımı taradiktan sonra bakıyorum böyle oluyor pislikler toplanıyor ama ne pisliği Tarağım neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Yıkığımsı Takip Et FenomenBilge Yaş: 26 +1 yıl Saç diplerindeki kir, yağ ve kepekler yüzünden bu şekilde tarafta birikmeler oluyor. Her insanda olur. Tarafını düzenli temizlemelisin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl zamanla olmuş o, yeni değil 🤷♂️pislenmiş.. pis kız🙄 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Pis kız mı jdjkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl pissssssss Yorumla Soran +1 yıl Hüüü 😭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bitli, uyuz... yatağın temiz ama, sokaktan kapmışsın pisliği.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl saçına tarak... lazım senin.. lazımdır heralde 🤷♂️ Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl saçındaki bit parazit b0k püsürük birikmiş 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Say say Yorumla aJax___ +1 yıl :D kıyamam sana ya Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl sigara mı içiyorsun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla badfingerre +1 yıl evde çok mu duman altı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Yooo kdkdkd Yorumla badfingerre +1 yıl ortamdaki dumanları saçına sinmiş ve tarağın çekmiş sagdhfs Yorumla Soran +1 yıl Yurtta kalıyorum oranın pisliği mi acaba dört günde en fazla duş alırım çünkü Yorumla badfingerre +1 yıl şimdi belli oldu aynenn :D Yorumla badfingerre +1 yıl pisliği görmemek adına siyah yuvarlak taraklardan al :D en azından belli olmaz ahahaah Yorumla Soran +1 yıl Uuuu mantıklı Yorumla badfingerre +1 yıl hemen al kız saşdlhskj Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Taraga sorsana knk 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tarak söyle bana benden güzel saçlı var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok sahip en güzeli sensin bu dünyada Yorumla Soran +1 yıl Eyvallah tarak reis Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kral her zaman tara beni seninim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Saç diplerindeki kir, yağ ve kepekler yüzünden bu şekilde tarafta birikmeler oluyor. Her insanda olur. Tarafını düzenli temizlemelisin.
zamanla olmuş o, yeni değil 🤷♂️pislenmiş.. pis kız🙄
Pis kız mı jdjkdkd
pissssssss
Hüüü 😭
bitli, uyuz... yatağın temiz ama, sokaktan kapmışsın pisliği..
saçına tarak... lazım senin.. lazımdır heralde 🤷♂️
saçındaki bit parazit b0k püsürük birikmiş
Say say
:D kıyamam sana ya
sigara mı içiyorsun
Hayır
evde çok mu duman altı oluyor
Yooo kdkdkd
ortamdaki dumanları saçına sinmiş ve tarağın çekmiş sagdhfs
Yurtta kalıyorum oranın pisliği mi acaba dört günde en fazla duş alırım çünkü
şimdi belli oldu aynenn :D
pisliği görmemek adına siyah yuvarlak taraklardan al :D en azından belli olmaz ahahaah
Uuuu mantıklı
hemen al kız saşdlhskj
saçların yağlı
Havada olan toz
Taraga sorsana knk
Tarak söyle bana benden güzel saçlı var mı
Yok sahip en güzeli sensin bu dünyada
Eyvallah tarak reis
Rica ederim kral her zaman tara beni seninim