Güzellik & Bakım 1 ay Tarağım neden böyle? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Saçımı taradiktan sonra bakıyorum böyle oluyor pislikler toplanıyor ama ne pisliği Tarağım neden böyle? Görüş Yaz 7 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
YıkığımsıFenomen Takip Et Bilge Yaş: 22 1 ay Saç diplerindeki kir, yağ ve kepekler yüzünden bu şekilde tarafta birikmeler oluyor. Her insanda olur. Tarafını düzenli temizlemelisin. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay zamanla olmuş o, yeni değil 🤷♂️pislenmiş.. pis kız🙄 0 5 Yorumla Soran 1 ay Pis kız mı jdjkdkd Yorumla Görüş sahibi 1 ay pissssssss Yorumla Soran 1 ay Hüüü 😭 Yorumla Görüş sahibi 1 ay bitli, uyuz... yatağın temiz ama, sokaktan kapmışsın pisliği.. Yorumla Görüş sahibi 1 ay saçına tarak... lazım senin.. lazımdır heralde 🤷♂️ Yorumla
badfingerre Takip Et Bilge Yaş: 37 , eig 100% 1 ay sigara mı içiyorsun 0 9 Yorumla Soran 1 ay Hayır Yorumla badfingerre 1 ay evde çok mu duman altı oluyor Yorumla Soran 1 ay Yooo kdkdkd Yorumla badfingerre 1 ay ortamdaki dumanları saçına sinmiş ve tarağın çekmiş sagdhfs Yorumla Soran 1 ay Yurtta kalıyorum oranın pisliği mi acaba dört günde en fazla duş alırım çünkü Yorumla badfingerre 1 ay şimdi belli oldu aynenn :D Yorumla badfingerre 1 ay pisliği görmemek adına siyah yuvarlak taraklardan al :D en azından belli olmaz ahahaah Yorumla Soran 1 ay Uuuu mantıklı Yorumla badfingerre 1 ay hemen al kız saşdlhskj Yorumla
aJax___ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay saçındaki bit parazit b0k püsürük birikmiş 1 2 Yorumla Soran 1 ay Say say Yorumla aJax___ 1 ay :D kıyamam sana ya Yorumla
kanka35 Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Güzellik & Bakım konusunda 2,4b görüş paylaştı. saçların yağlı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay Taraga sorsana knk 0 4 Yorumla Soran 1 ay Tarak söyle bana benden güzel saçlı var mı Yorumla Görüş sahibi 1 ay Yok sahip en güzeli sensin bu dünyada Yorumla Soran 1 ay Eyvallah tarak reis Yorumla Görüş sahibi 1 ay Rica ederim kral her zaman tara beni seninim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
6Görüş
Saç diplerindeki kir, yağ ve kepekler yüzünden bu şekilde tarafta birikmeler oluyor. Her insanda olur. Tarafını düzenli temizlemelisin.
zamanla olmuş o, yeni değil 🤷♂️pislenmiş.. pis kız🙄
Pis kız mı jdjkdkd
pissssssss
Hüüü 😭
bitli, uyuz... yatağın temiz ama, sokaktan kapmışsın pisliği..
saçına tarak... lazım senin.. lazımdır heralde 🤷♂️
sigara mı içiyorsun
Hayır
evde çok mu duman altı oluyor
Yooo kdkdkd
ortamdaki dumanları saçına sinmiş ve tarağın çekmiş sagdhfs
Yurtta kalıyorum oranın pisliği mi acaba dört günde en fazla duş alırım çünkü
şimdi belli oldu aynenn :D
pisliği görmemek adına siyah yuvarlak taraklardan al :D en azından belli olmaz ahahaah
Uuuu mantıklı
hemen al kız saşdlhskj
saçındaki bit parazit b0k püsürük birikmiş
Say say
:D kıyamam sana ya
saçların yağlı
Havada olan toz
Taraga sorsana knk
Tarak söyle bana benden güzel saçlı var mı
Yok sahip en güzeli sensin bu dünyada
Eyvallah tarak reis
Rica ederim kral her zaman tara beni seninim