Benim en son priz yüzünden kasa yandı aman dikkat edin kullandığınız eşyaları bozar. Elektrik bu çok tehlikeli yeni bir tane alın canınıza ve malınıza zarar geleceğine değiştirin en doğrusu olur.
kullanabilirsin bir sakınca olmaz. prizlerin içinde 2 şerif halinde ince bakır plakalar geçer onun haricinde boş. zaten artık böyle şeylerden ötürü yangın çıkmıyor, bir sorun olduğunda şartel atıyor. ama için rahat etmezse değiştir.
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ya şeyden tereddüt ediyorum yangın falan olmasa bile, önceki üçlü prizim sıkıntılıydı benim led ışıklarımın falan patlamasına sebep oldu kdkfkf. Karar verdim en yakın zamanda değiştiricem
Bir ara böyle saçmalık tespit ettim prizde. Önemsemedim, priz havai fişeğe dönüştü su ısıtınca. :D Elektrikler falan gitti, sigortayla uğraştım. Değiştirmeni tavsiye ederim, risk almaya değmez.
2
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben elektrikten korkarım ya değiştircem yakın zamanda
İnternet & Teknoloji konusunda 850 cevap paylaştı.
Kullanılan malzeme pek de kaliteli değilmiş herhalde. Şu an sıkıntı görünmeyebilir ama yangın çıkarabilecek potansiyeli taşıyor. Tehlikeli.. At çöpe gitsin yenisini al
Elektrik işi şakaya gelmez. Markasız, merdiven altı üçlü priz eve girmemeli. Legrand çoklu prizlerini kullanıyorum genellikle alternatif olarak viko tercih edebilirsin..