Bu ondan kaynaklı bir şey mi yoksa tesadüf mü? Beni kaydetmiş mi? Snapchat hakkında?

Şimdi şöyle diyim bu çocuk benim 8-10 senedir çalkantılı aşkım. Hiç detaya girmicem aşırı uzun ve toksik ama birbirimize demediğimiz laf arkamızdan konuşmadığımız şey kalmadı yani. Neyse ben bunun snapchat hesabı olduğunu biliyordum çünkü Instagram kullanıcı adıyla aynı, o şekilde bulmuştum arada bi aratıp bitmojisine falan bakıyodum öyle klasik stalklar, ama asla arkadaş ekle listesinde çıkmıyordu. Asla bir kere bile çıkmadı yani (bu arada telefonumda kayıtlı bile değil uzun bir süredir). Son birkaç haftadır sürekli snapchat arkadaş ekle listemde en başta görünmeye başladı. Allah allah diyorum yıllardır doğru dürüst kayda değer bir etkileşimimiz yok mesajlaşma ekleme bir şey yok yani. E bu listede sürekli görünmeye başlayınca ben de arkadaşa dedim ki whatsapp profil fotoğrafına bir bakar mısın sevgilisi olmasından şüpheleniyorum dikkat mi çekmeye çalışıyor acaba (birbirimizi karşılıklı engelledik fotolar gözükmüyor) Arkadaşım baktı gerçekten yeni foto koymuş bir kızla daha bir hafta önce bile yoktu yeni koyulmuş yani. Bu karşıma çıkması tesadüf mü yoksa kasten telefonunu ekleyeyim de beni stalklasın sevgilim olduğunu görsün falan böyle bir şey yapmış olabilir mi? Yani beni eklemiş olması benim onu görmemi etkiler mi böyle bir şey mümkün mü?

Bu ondan kaynaklı bir şey mi yoksa tesadüf mü? Beni kaydetmiş mi? Snapchat hakkında?