Hoşlandığım çocuk beni snapchat'ten ekledi. Sizce bana karşı bir ilgisi var mıdır?

Güzel Sanaylardayız. O flüt çalıyor ben keman. Uzun zamandır ki sürekli bakışıyoruz. Kötü olan bir şey var. Bizim sınıftan kız da ona aşık. Ama benim arkadaşlarım o çocuğun o kızı değilde beni seçeceğini söylüyor. O kızı zaten reddetti... Hergün ağlıyor salak kız...
Benim ondan hoşlanmam şöyle başladı. Aslında daha önceden beri hoşlanıyormuşum da ben daha yeni farkettim. bir keresinde eşyalarım sınıfta kalmıştı ve onları almaya gittim. O sınıfta oturuyordu. Beni görünce dondu. Bakışları çok anlamıydı ve ardından ıslıkla şarkı çalmaya başladı. Ben kendimi çok garip hissedip apar topar çıktım sınıftan. Daha sonralar bu, biz cumalar istiklal marşını okul bahçesinde okurken o da orada flütle çalıyor. Taa okulun giriş merdivenlerinden bana bakıp çalıyor. işte böyle böyle ondan hoşlanmaya başladım... Ne zaman beni görse duraklıyor gözlerime uzun uzun bakıyor. Hatta dün çarpışacaktık.(parfümü çok güzeldi)
Ona 2 hafta önce falan instagramdan istek gönderdim. Kabul etti ama geri takip yapmadı doğal olarak. Bugün bir yakın arkadaşına fake hesaptan yazdım ki bana snap idsini versin. O da verdi kendi hesabımdan ekledim falan. Aşırı derecede snap paylaşmıştım... Bayaa... Onların hepsine bakmış... Bekledim eklemedi... Bekledim eklemedi...15 dakika sonra falan bir açtım snapi eklemiş beni...❤❤❤ Iki sorum var.1) Beni eklemesi neden bu kadar uzun sürdü? 2) Benden hoşlanıyor mudur?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar çok cevap geldi... inanamıyorum 😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
😭😭😭
Hoşlandığım çocuk beni snapchat'ten ekledi. Sizce bana karşı bir ilgisi var mıdır?