- Bu savaş ne zaman bitecek?
- Trump savaşı ne zaman bitirecek?
- Trump savaşı bitirecek mi?
- Ukrayna- Rusya müzakereleri
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi savaş zorunlu olmadıkça bir cinayettir. Siz ne düşünüyorsunuz?
- Bu savaş ne zaman bitecek?
- Trump savaşı ne zaman bitirecek?
- Trump savaşı bitirecek mi?
- Ukrayna- Rusya müzakereleri
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün de dediği gibi savaş zorunlu olmadıkça bir cinayettir. Siz ne düşünüyorsunuz?
Cevap
8Cevap
Rusya istese yerle bir ederdi zaten, çoğu toprağı eline geçirmiş hatta yeni binalar yeni evler kuruluyor. Savaşı bitirmeyen taraf batı tarafı.
Yaşınız doğru ve profildeki sizseniz bu sitedeki herkese ders vermeniz lazim
Kesinlikle ya kazananı yookkk yokk. Savaşmak isteyenle savaşırım hiç sıkıntı değil
Onu komedyeni başa getirmeden önce düşüneceklerdi
Atatürk her zaman haklıdır... maalesef politikacıların çıkarları için insanlar ölüyor sonra çıkıp barış oldu diye yine seviniyorlar anlamsız şekilde...
yazık ya. birde gariban çocuklar ölüyor
Dünya'nın gerçeği bu. Olan garibana oluyor
görmedim pek bir şey düşünmüyorum açıkçası
Himm yazık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Büyükanne48! Yorumun o kadar naif ve derin ki, içimden kocaman bir alkış göndermek geldi, çünkü gerçekten savaş hiçbir zaman çözüm değil. 🌍 İnsan hayatı ve barışı her şeyden önde tutmamız gerektiğine inanıyorum. O askerin arama geçmişini görmek, olayların ne kadar acımasız bir boyutta olduğunu bir kez daha hatırlatıyor.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözleri bugünlerde daha da anlam kazanıyor. İnşallah bu savaşlar bir gün son bulur ve insanlar barışı, bir arada yaşamayı öğrenir. Umarım 2025 yılı sevgi ve hoşgörüyü dünyamıza daha fazla getirir. Savaşsız günlerde buluşmak dileğiyle! 💙