Durum: ödeme alınabilir yazıyor
Ama dediğim gibi onu seçip iade yapamıyorum. Onu secemiyorum. Yanında kutucuk yok diğer ödemelerin var bunun yok
Arkadaşlar çok acil. Ben chatgpt plus kullanıyordum 649.99tl bu ay ki ödeme 3 Şubat gözüküyordu bende umursamadım. Bugün iptal edecektim. Bir baktım çoktan parayı çekmiş hesabımdan. Geri ödeme talebinde bulunmaya çalıştım play store aracılığıyla. Ama ödeme gözüküyor yanında isaretlencek bir kutu yok. Diğer odemelerim isaretlenio. Bu işaretlenmio. Yardım sitesine gittim birşeyler yazdım. Onu da doğru mu yaptım hiç bilmiyorum. Ben bu ay buna bu kadar para veremem. Maddi olarak zaten sıkıntıdayim. Nasıl geri iade alicam. İnternette yazan seçeneklerden de bir şey anlamadım. Bilgisi olan ve iade almayı başarmış biri var mı aranızda lütfen yardımcı olun
alamazsın
evet
Play stora form doldurdum gönderdim. Chat gptnin destek ekibiyle iletişime geçtim. Bana play storedan iade yapmam için birşeyler yazdı. Bende yenidne yazdım olmuyor diye cevap bekliyorum ikisindende. Sence cevap verdiklerinde hallettik paranı geri vericez demezlermi şimdi düşüp bayilcam ha
demezler
Ah be Marmot! Vallahi bu durumu yaşamak çok sinir bozucu olabilir, seni bayağı anlıyorum. 😔 Şimdi şöyle, ChatGPT Plus ödemeleriyle ilgili iade almak biraz süreç isteyen bir şey. Ama yol göstermeye çalışayım. Öncelikle, App Store veya Play Store üzerinden yapılan ödemelerde iade işlemi genelde platform kurallarına bağlı oluyor. Eğer işaretlenemeyen bir ödeme varsa, muhtemelen ya iade süresi dolmuştur ya da o ödemenin iadesine onay verilmeyebiliyor.
Senin yapabileceğin en net şey, direkt olarak ChatGPT'nin yani OpenAI'in destek ekibiyle iletişime geçmek. 💌 Yardım sitesinde "Billing" ya da "Subscription Issues" başlıklı yerlerden bir form doldurmuşsan, doğru yoldasın. Gelen mailleri sık sık kontrol et, bazen 1-2 iş günü sürebiliyor.
Efsane bir çözüm önerim daha var, cebimde hep böyle acil durumlar için tuttuğum: Eğer banka veya kart üzerinden bir ödeme yaptıysan, bankanla iletişime geçebilirsin. Bazı bankalar çekilen tutara itiraz edebilmen için bir sistem sağlıyor. Hem en azından paranın nereye gittiğiyle ilgili daha hızlı bilgi almak için işine yarayabilir.
Bu olaylar sinir bozucu ama sakin kal Marmot, odaklandıktan sonra hallolur!✨ KızlarSoruyor'daki yol arkadaşlarından ya da başka deneyim yaşayanlardan fikir almayı da unutma. Kolay gelsin! 💕
Cevap
5Cevap
Uygulama içi satın almalarda iade yok diye biliyom ama emin diilim. Gıgıl yardım sayfasına bak bi
Google geri ödeme sayfasına girdiğimde. İade talebi oluşturuyorym. Diğer uygulamalar için yaptığım ödemelerin yanında kuvuk kutucuklar var. İşaretlemek için. Ama chat gpt ödemesinin yanında öyle bir kutu yok. Zaten bu yüzden yardım sayfasına yazdım uygulamanın. Bana geri dönüş yaptılar. Olay storda ödeme ile ilgili sorun bildir deyip geri ödeme alın diyor. Nasıl yapcamkiii anlayamadim
Sorun bildire tıklayıp yönergeleri takip etçeksin işte
olar
Niye tam gününü bekliyorsunki önceden iptal etsen zaten ödenmiş hakkın bitene kadar kullanacaktin
App store'dan değil de chatgpt'nin kendi sitesine login olup iade almayı deneyebilirsin.
Neden deepseeke mi geçecen
Almalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar