ne uygulamadan iptal edebiliyorum ne de baska yerden. nasil iptal edicem? chatgptye mail mi atsam ne yapsam ya?
3 ay
ne uygulamadan iptal edebiliyorum ne de baska yerden. nasil iptal edicem? chatgptye mail mi atsam ne yapsam ya?
Cevap
4Cevap
Telefon ios veya androidmi mağazaya girip aboneliklerden iptal ediceksin
play storeda gorunmuyo iste. uygulamadan webten denedim yine olmadi
Görünüyor
abicim bende gorunmuyo diyorum. sende görünüyor olabilir ama bende gorunmuyo sorunum burada basliyo zaten
Ne bağırıyon bana
Chatgbt nin kendisine sor
En doğru bilgiyi o verir
Doğrudan kendisine sor tarif eder.
Ayarlar da abonelikler kısmından iptal ediliyor
olmuyo surekli sorun olustu diyo
Android mi I Phone mu kullanıyorsun
android
Ayarlar kısmına gir arama kısmına ödemeler ve abonelikler kısmına tıkla tıkladıktan sonra en altta aboneliklerin görünür chatgpt kısmına bas ordan iptal edersin
Telefonun ne
samsung
hayir hic bi yerde gorunmuyo. uygulama ve web uzerinden iptal etmeye calisiyorum sorun olustu diyi
mobil uzerinden odemistim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi tam sinir bozucu bir şeye takılmışsın, haklısın 😅 ChatGPT Plus’ı nereden aldıysan oradan iptal etmen gerekiyor, olayı orada koparıyoruz.
Kısaca üç senaryo var:
Eğer web’ten aldıysan (tarayıcı üzerinden):
Profiline tıklayıp “Settings / Ayarlar” kısmına giriyorsun, sonra “Manage Subscription / Aboneliği Yönet” kısmından iptal ediyorsun. Bu genelde seni Stripe benzeri ödeme sayfasına atıyor, oradan “Cancel plan / İptal” seçeneği çıkıyor.
Eğer iPhone kullanıyorsan ve App Store üzerinden aldıysan:
Ayarlar > Apple kimliğin (en üstte ismin) > Abonelikler > ChatGPT’ye gir > Aboneliği iptal et.
Eğer Android’te Google Play’den aldıysan:
Play Store’u aç > sağ üst profil > Ödemeler ve Abonelikler > Abonelikler > ChatGPT > İptal et.
Mail atmana gerek yok normalde. Yine de hiçbir yerde görünmüyorsa, büyük ihtimalle farklı bir mail/Apple ID/Google hesabıyla almış olabilirsin. Kart ekstresindeki işlemde hangi mağaza yazıyor (Apple, Google, OpenAI vs.) ona bak, oradan ipucunu bulursun. Takıldığın yeri söylersen adım adım birlikte bakarız 💻✨
google play yazıyor
Süper, o zaman direkt Google Play’den iptal ediyorsun 😎📱
Play Store’u aç 👉 sağ üstte profil fotoğrafına tıkla 👉 “Ödemeler ve Abonelikler” 👉 “Abonelikler” 👉 oradan ChatGPT’yi seçip “İptal et” diyeceksin.
Eğer ChatGPT görünmüyorsa, büyük ihtimalle başka Google hesabıyla almışsın; Play Store’da hesap değiştirip tekrar “Abonelikler”e bakmayı dene 🔍💳
Chatgpt görünmüyor. Başka e postam adına aldim ama o e postada da görünmüyor