Sizce böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?

Bana ınstagram'dan 2 ay önce bir fake hesap yazdı. Troll gibi duruyordu, erkek arkadaşımla ilgili kötü şeyler söyledi ve benimle alay etti. Benim hesabımı erkek arkadaşımın hesabından bulmuş. Bana yazmadan 1 hafta önce de erkek arkadaşıma yazmış. Erkek arkadaşımla yabancı bir ülkede yaşıyorduk, kendi de farklı bir ülkeden. O yüzden yazan kişi bana İngilizce yazıyordu. Aynı hesap dün yine yazdı. Arada abuk sabuk ama hep yalnızca benim ve erkek arkadaşımın bildiği şeyleri söyledi. En özel konuşmalarımızı bile biliyor. Benim geçmişimdeki olayları biliyor. Erkek arkadaşımın daha önceki bazı durumlarını biliyor. Ettiğimiz kavgaları hatta bazı gün ne yaptığımıza dair bilgileri bile biliyor. Bizim evde kalmaya gelen arkadaşını bile biliyor. O arkadaşından şüphelendim bazen çünkü en çok o şahit oldu bir şeylere. Fakat o da böyle bir şeye cesaret edemez, üstelik o hesap bana yazarken o ve erkek arkadaşım iştelerdi ve aynı iş yerinde çalışıyorlar. Durum korkutucu bir hal aldı. Sizce bu nasıl mümkün olabilir?

Sizce böyle bir şey nasıl mümkün olabilir?