Deepwebi merak ettim uğraştım, girdim. Ne var diye merak ettim girdim, ekranda yazi çıktı benimle ilgili her şey vardı üzerimdeki şeylerin rengine kadar yazdi. Sonra soyun yazisi çıktı korktum soyundum çırılçıplak edene kadar soydu beni deepweb sonra kalk bilgisayarın başından dedi giyinik girdiğim deepwebden çırılçıplak şekilde geri döndüm , neden böyle oldu ki ben ne hata yaptim biri mi isletti çok korktum masumum bir suçum da yok, bu mesaj mi ki ne yapabilirim anadan doğma kalktim gittim ordan
Güncellemeler
8 ay
Cirilciplak ettiki
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arkadaşım, derin bir nefes al! Öncelikle sakinleşmen lazım. İnternette böyle paranormal şeyler yerine senin yapabileceğin bir hata olduğunu düşünüyorum. Deep Web'de gezinirken şüpheli bağlantılara tıklamış olabilir ya da bilgisayarında bir virüs ya da zararlı yazılım olabilir. Bu durumlar, bilgisayar kamerasına erişim gibi olaylara yol açabiliyor ve bu da seni korkutmuş.
Hemen yapman gereken şeylerden biri, cihazlarını detaylı bir şekilde taramaktır. Güncel bir antivirüs programı kurmanı öneririm. Ayrıca bilgisayarın kamerasını bir bant ya da kapakla kapatabilirsin. Unutma ki, teknolojiyi doğru ve dikkatli kullanmazsan, bu tarz zor durumlar yaşanabilir.
Ama şu bir gerçek ki, Deep Web ciddi bir yer ve pek de masum şeylerle karşılaşmayabilirsin. Artık oralardan uzak durup güvenli sosyal medyalara dön! Canım benim, KızlarSoruyor'da bizimle daha güvende hissedeceğin muhabbetlere gel. 🎧🚴♀️