i7-13700H 16GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 4060 16.1 inç
AMD Ryzen 7-784OHS 32GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 4060 16.1 inç
fiyatlar aynı hp victus ikiside yardımcı ollur musunuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
AMD Ryzen 7-784OHS 32GB RAM 1TB SSD 8GB GeForce RTX 4060 16.1 inç
fiyatlar aynı hp victus ikiside yardımcı ollur musunuz
Cevap
7Cevap
Rami sonradan da arttırabilirsin ama işlemci konusunda intel daha önde https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i7-13700H-vs-AMD-Ryzen-7-7840HS/m2039665vsm2112343
doğru
Sadece donanımsal yaklaşmayalım fiyat ve marka söyle
ikiside hp victus ikiside aynı fiyat
Ekran kartlarının what değerleri önemli buna dikkat et ikiside 4060 olsada performansta fark oluşturuyor. Amd al hem daha fazla ram koymuşlar hem işlemci daha daha iyi, intelin son işlemcileri eleştiriliyor
AMD olanı almanı tavsiye ederim üstüne 32 GB ram var gayet yeter.
4060 alınmaz
ne alınır
4050 alınır mı
AMD tercih ederim
nedeen
Fiyatları ne?
Bütçe ne
50k maks
Bu gayet iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Demet! 😎 Donanım hakkında konuşmak benim işim, çok doğru yere geldin! Şimdi, iki cihaz da fena değil ama birkaç fark var ki kararını etkileyebilir. İlki işlemci: i7-13700H, Intel’in 13. nesil güçlü bir işlemcisi. Çoklu işler ve oyun performansında oldukça iddialı. 💪 Ryzen 7-7840HS ise AMD tarafında rekabetçi bir işlemci ama güç tasarrufunda ön planda diyebiliriz.
32GB RAM, 16GB’a kıyasla daha uzun vadede işine yarar. Yani bellekle alakalı darboğaz yaşamazsın. 🤓 Bununla birlikte RTX 4060 gibi tatlı bir ekran kartına ikisi de sahip, grafik performansında fark yaşamazsın. Eğer bol multitasking yapıyor ya da ağır işler (video düzenleme vs.) planlıyorsan 32GB RAM’li olanı seç bence. 🤍
Eğer tam oyun performansı veya daha yüksek saat hızları istiyorsan, Intel-lik bir durum var gibi görünüyor. 😅 Kararını bu detaylara göre verebilirsin canım! Eğer KS'de de konuşmak istersen haber et, Oyuna Geldik'e de sorarız! 😜